Kendi ailem üvey ve ben bunu evlendikten sonra öğrendim zaten tahmin ediyordum çünkü tek çocuktum ve annenin yaşı çok geç ben yirmiyim annem atmış babam atmış beş yaşında aliyodum herkesin annesine çok ozenmisimdir genç oldukları için bide annem hep hasta olurdu çoğu işi ben okuldan gelince yapardım daha çocukken bile kendi bi tek yemek yapıp yatardı lisede bile okulumun nerde olduğunu bilmez bi kere bile gelmedi şimdi ise uç yıllık evliyim ve ben gittim gideli babam biraz yapıyormuş işleri ve annem hiç kalkmiyomus gidemiyorum vicdan azabından cekiyorum ama kendisi de bana hic yardımı dokunmadı iki doğumunda gelmedi gelseydi gene yatardı hasta evet biliyorum ama bazen annemi yanımda istiyorum herkesin annesi gibi olmasını istiyorum galiba evlerine gidip oturulacak gibi değil iki tane bebeğim var küçük gidip evini nasıl temizliyim ki zaten evleri müstakil kızım ilmekliyo oğlum yyruyo mikrop kaparlar eminim çünkü hiç temizlemiyo babam da zaten yapabildiği kadar ben bekarken çok yaptım işini çocuğum olmasa yine yaparım ama çok zor zaten virusvar. Gidip de rahatça kalamiyorum offf napmaliyim bazen üzülüyorum bu duruma hiç mi bi iş yapmıyor derseniz evet çünkü hasta biliyorum tuvalete bile zor gider yani ben napicam böyle üzülüyorum bu duruma