27 haftalık hamileyim artık insanların bebek nerede neden kilo almıyorsun bebek gelişmiyor mu lafları çok canımı sıkıyor anlamıyorum illa kocaman karnım mı olması gerekiyor zayıf hamile kaldım 50 kiloydum şimdi 56 kiloyum minik bi karnım var önümde top gibi takmıyorum diyorum kendi kendime insanlara cevaplarınıda veriyorum ama sürekli aklıma takılıyor bebeğim zayıf mı doğacak beslenemiyor muyum diye iyice daraldım
Kendini sıkıntıya sokma hiç bende her hastaneye gittiğimde mutlaka kadın doğuma gelen biri soruyor öyle benimde aynı hatta hoşuma bile gidiyor açıkçası boşver kilo vermen kolay olur karnın sarkmaz hem ağırlaşmazsında çok ben öyleyim şahsen çok bi ağırlığım yok benim. Sende takma doktor aksini söylemediği sürece
Insanlarin agzini kapatamassin canim agzi olan konusuyo malesef hic laf anlatcem diede calisma belli ki sen kilo almiyon bebis aliyo senin yapinda oyledir millet 8 10 kilo cocuk doguruyo galiba takma bence
Burda 41 haftalığım ertesi gün doğum yapdım ve bu katından 3.700 bebek çıktı. Moralini yüksek tut karnının ebatına bakmıyor
413,963 soru
12,459,753 cevap
46,663 kullanıcı