Doğumdan sonra birbirmize vakit ayıramaz olduk. Eşim artuk beni eskisi gbi arzulamayacak öyle hissediyorum nedense. Doğumla aramıza bi set çektik sanki. İkimiz de sadece bebeğe odaklıyız. Zamanla düzeliyor mu bu durum.?
Bende 15 gün önce doğum ettim bende öyle düşünüyorum kendim için ve ayrı yatıyoruz hala. Ben sezaryanliyim diye koltukta oda yer yatağında;( ve hala bana gel yanıma demiyor iyi olduğum halde
Ben doğum yapalı 1 ay oldu ve dediğin gibiyiz. Ben yaklasiyorum kaçıyor çok soğuk ne zaman düzelir bilmiyorum
Ben henüz dogurmadim ama bebek doğunca bi sure biz de öyle oluruz diye düşünüyorum. Hayatımıza yeni bi insan giriyor ve herşeyi ile bize ait ve bize muhtaç. Adapte olmak ve birbirimize alışmak belli bi zaman ister bu donemde de başka şeylere odaklanamaz insan bence.
Bende doğumdan sonra benden uzaklaşmasından sevmemesinden soğuk davranmasindan korkuyorum şimdiden onu düşünüyorum
bizde bi bucuk ay hep ayri yattik benimde piskolojim bozulmustu sonra yanimda yatirdim ilkten istemiodu ama zorla yatirdim alisti ama 3 aylik olcak bebegim sadece 1 kere iliskiye girdik ne zamn duzzelcek bilmiorum
Canım 2 ay oldu doğum yaptım ayrı yatıyorduk kayınvalidem lerdeyiz bu arada..ben evliliğim başında vajinismus oldum o yüzden korkuyordum ve eşim benden uzaklaşmış gibi geldi çok üzülüp ağlıyordum sürekli sonra geçen geldi bu ne yaa ben artık ayrı yatmak istemiyorum özledim dedi sarıldı şimdi işten yorgun geliyor yatmadan bana diyor sakin ben uyudum diye ayriyatma karışmam bak diye :) demem o ki sanırım bu süreç alinganlıgin fazla oldugubir dönem endişe etmeyin :)
1,492,428 soru
24,385,928 cevap
349,004 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın