+1 oy
995 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Esimin ablasi bize geldi bebegim 5 aylik 2 kat elbise ve el ormesi takim giydirmistim mutfakta bunu cok giydmirsin erkek bebk bunalir daralir dedi. Bende sancisi var falan dedim uzatmasin die.
Sora odaya gectik ordada soyledi bende sancisi var ev soguk surekli kucakta mecbur boyle dedim sonucta onu en iyi en taniom annesiyim dedim eskiden de 3 kat giydryodum dedim simdi bu da yelek niyetine dedim. O da canim bizde 5 tane buyuttuk dedi yani dier yegenlerini kastetti kendisi hala bekar ayrica.
Bari gece yatarken falan cikar dedi bende daha da uzatmasin die evet cikaryom. Dedim bak dedi sen simdi belki dion anla gelip gdip bana biseyler dio ama ben korulugune degil bebegin halasi olarak iyiligine diom dedi bende sen hala olarak iyiliğini dusunurken ben anne olarak daha cok iyiligini dusunurm dedim.
Sonucta 24 saat onalyim onu en cok ben taniom sancisi falan olunca ben ugrasyom dedim.

Ya arkdaslar ben mi cok abrtyom yoksa normal mi Boyle seyler. Lutfen bozuk bu moralimi yerine getirin.
:(Ayrica esimde diger odada idi. Sizce ona da soylim mi soyelsem ne diyim?

27 Cevaplar

0 oy
(7,930 puan) tarafından
Yeğenlerine her daim bakmışmı ki 5tane büyüttüm diyor 

Anne olmayanların yerli yersiz yorum yapmasına **** oluyorum

3kat giydirmene gelince ben oğlumu hiç 3kat giydirmedim Antalyada yaşıyorum çok aşırı bir soğuk olmuyor

Sebepsiz huysuzluğu olursa bir katını çıkar canım sebepsiz huysuzlanırsa bunalmış demektir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bizim burdada erkek bebek el örmesinde daralıo diolar ne kadar doğru bilemem ama bn iki oğlumdada giydirdim 3 kat bncede fazla canım normal giydir bide bi yelek giydir uyuturken de çıkar bncede çünkü erkek bebekler gerçekten daralıo bn yelek yinede giydiriyorum annem yaptı sonuçta hepsini degiydircem fazla takma bence eşine söylemenede gerek yok bnce boşuna taraf tutturma şimdi 
0 oy
tarafından
Ben burda kötü bişey göremedim bence sen abartıyorsun kuzum eğer li aynısını kendi kız kardeşin dese ne derdin onu düşün
0 oy
(18 puan) tarafından
aynen canim fazla giydirme bende uşür  diye diye 3 kat giydirirdim bi baktim isilik olmuş 
0 oy
tarafından

:angry:

Canim.hala sikkn

tarafından
Bitanem üç kat gerçekten çok fazla benimde oğlum var bunalir isilik olur terler hasta olur sen bilirsin de he de geç kendi bildiğini oku mesela bana birşey dendiğinde aaaa öylemi tamam öyle yaparım canıim deyip gözünin içine baka baka kendi bildiğimi okuyorum

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,501,796 soru

24,521,742 cevap

359,541 kullanıcı

...