Esimin ablasi bize geldi bebegim 5 aylik 2 kat elbise ve el ormesi takim giydirmistim mutfakta bunu cok giydmirsin erkek bebk bunalir daralir dedi. Bende sancisi var falan dedim uzatmasin die. Sora odaya gectik ordada soyledi bende sancisi var ev soguk surekli kucakta mecbur boyle dedim sonucta onu en iyi en taniom annesiyim dedim eskiden de 3 kat giydryodum dedim simdi bu da yelek niyetine dedim. O da canim bizde 5 tane buyuttuk dedi yani dier yegenlerini kastetti kendisi hala bekar ayrica. Bari gece yatarken falan cikar dedi bende daha da uzatmasin die evet cikaryom. Dedim bak dedi sen simdi belki dion anla gelip gdip bana biseyler dio ama ben korulugune degil bebegin halasi olarak iyiligine diom dedi bende sen hala olarak iyiliğini dusunurken ben anne olarak daha cok iyiligini dusunurm dedim. Sonucta 24 saat onalyim onu en cok ben taniom sancisi falan olunca ben ugrasyom dedim. Ya arkdaslar ben mi cok abrtyom yoksa normal mi Boyle seyler. Lutfen bozuk bu moralimi yerine getirin. :(Ayrica esimde diger odada idi. Sizce ona da soylim mi soyelsem ne diyim?
Halalık değilde gorumcelik yapmaya çalışmış
1,492,821 soru
24,391,931 cevap
349,362 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın