Kızlar burda bi komşum var eşinden ayrı belediye gıda yardımı ve kömür getirdi cuma günü gözüme çarptı dün eşimle de bahçeye indik muhtarlığın verdiği odunları kırmaya çalışıyordu eşim yardımcı oldu o evine odunluga çekti neyse konuştuk biraz 4kizi var eşinden 4üncü kızı doğunca boşanmış lar 500tl nafaka alıyormuş ev kirası 650tl dedi devlet 400tl çocuk parası veriyor heray dedi elektrik içinde yardım alıyormuş 3ayda bir yiyecek yardımı alıyorum dedi kışında kömür yardımı alıyorum halim vaktim iyi şükür dedi su pandemi bitsin caya gelir gideriz dedi çok hanım bı kadın 36yasinda kızları falan gördüm tertemiz çocuklar ama yamalı eşyaları farkettim üzüldüm neyse eve çıktım hesap yaptık eşim yetinmeye çalışıyorlar işte devlet sağolsun dedi kıyafet almaya harcamaya paraları kalmiyo ki üst baş alamıyor bı kurabiye yapmıştım koydum saklama kabına indim evi tertemiz az uz eşya si var sevgi eli getirmiş ama üst baş sorunu var yardım etmek istiyorum eşim askeri personel öle aman aman yardım edemem ama ucuz kıyafet nereden alabilirim yada ikinci el satmak isteyen varmı letgo dan baktım ama burası töbe yarabbim mahrumiyet bölgesi gibi tesettür giyim bulamıyorum kargoyu ben karşılarım satacak olan varmı yada uygun site bilen varmı??(admin kapatma olurmu )