0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (1,086 puan) tarafından

image

Soru yukarıda kizlar siz ne dusunuyorusnjz 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,561 puan) tarafından
Uğur da sütten çıkma ak kaşık değil yalnız kimsenin kimseye durduk yere küfür etmeye hakkı yok bence acun'a ağzına gelen her küfrü etmiş onu geçtim kadınlar hakkında söylediği şeyler de hiç hoş değil
(1,086 puan) tarafından
Haklisinnn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yazık oldu :((((
(4,844 puan) tarafından
Ettigi küfürleri kapalılar hakkındaki düşüncelerini okumadın heralde
tarafından
O konu ayrı canım biliyorum. Ben yarışmadaki gidişatı için dedim.
0 oy
(4,844 puan) tarafından
Ünlüler hep öyle ama bu uğur milletin gözüne soka soka küfür etmiş hak etti diskalifiye olmayı 
0 oy
tarafından
Yarışmadan oldu ama onun sırtı yere gelmez merak etmeyin. 
0 oy
tarafından
Ugurun paylaşım yaptığı şeyler çok cirkince tesettürden tut kadınlara varasiya hep cirkince yazılar hoş değil bu yazıları yazan bı insan değişmis mıdır Allah bilir ama suç acun medya da seneler geçmiş paylaşım yapali ya en baştan araştıricak almicak ya da yarışma ortasın da milletinin geçmişi ile uğraşmicak o kadar emek verdi sonuçta
(1,086 puan) tarafından
Gerçekten çok haklisin doğru söylüyorsun
0 oy
tarafından
Kendileri yapınca normalmiş gibi ama başkaları yapınca terbiyesiz ******** oluyor ahlaksız oluyor..çok eski paylaşımlar yüzünden eleneceğine yemeğiyle elenseydi keşke..başka kanalda da biz onun pişman olmasını dile getirmesi için eleme gecesinde dile getirdik demiş mğdur olursa arkasındayız diye demiş.fb ye yada başkanına kendine küfretmesini sinderemedi bence böyle rezil ettirdi adamı
0 oy
(4,417 puan) tarafından
Ya ben bu yarışmayı  izlemiyorum  öyle  düzenli  ama dünden  beridir bi uğur lafidir gidiyor. Biri bana özetlesin meraklandım :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
8 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Premsesannesi (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 193 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Lisa1234 (1,491 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 346 göst.
26 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 320 göst.