0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben el işi örgü yapıp satıyorum müşteriler kapıda ödeme varmı yok diyorum geri çekiliyor ben kapida ödemeyi nasıl yaparım kargo alıcıya ait oluyor o para kargodan benim elime nasıl geçecek eğer kapıda ödeme yapsam para vercekmiyim kargoya alan kişiye ait oluyor alıcıdan hariç bende vercekmiyim

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende bunu çok merak ediyorum bende şurda bekleyim bari
tarafından
Sende mi yapıyorsun
tarafından
Bende mum gibi süsler yapmaya başlıcam Instagram falan açıyım diyorum da uzaktan isteyen olursa nasıl olcak falan diye geniş çaplı düşünceye kapılmıştım canım
(3,669 puan) tarafından
Hangi kargo, ile calısacaksan oraya gidip anlasacaksın, sozlesme falan oluyor o sekıl de gidip sor daha ıyı anlatırlar
(3,669 puan) tarafından
Kapıda ödeme su sekil, sıkıntı sana siparis veriyorlar vazgeicyor yada evde olmayınca kargo geri geliyor yaptıgın elinde kalabiliyor ama buda nadir
-Reklam-
0 oy
(14,259 puan) tarafından
Siparis üzerine yapılan ürünler kapıda ödeme olmaz ki ama önce parasini verecek ki sen yapasın
tarafından
Öylemi oluyor
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Dolap üzerinden sat canım ozaman hem.kargo 6 lira alan da satan da güvenir
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Kargo şirketi ile kapıda ödeme anlaşması yaparsın canım kargonun kime ait olduğunu belirlersin sana aitse sen alıcıya aitse alıcıdan alırlar sana bir ptt kart verirler sipariş teslim edilince alıcı parayı kargocuya verir onlarda şubeye gelince hesabına aynı gün içinde yatar
(11,499 puan) tarafından
Pttdenin anlaşması daha ucuz oluyor
0 oy
tarafından
Bilgim yok post yukarı çıksın
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Vergi levhan olması lazım, ya da tanıdık bi butikle anlaşıp onların levhasıyla kargo anlaşması yapabilirsin. Ay sonunda bankadan parayı toplu alıyosun bildiğim kadarıyla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 176 göst.
0 oy
10 cevap 933 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 485 göst.
3 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra:) (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,076 soru

24,455,439 cevap

354,299 kullanıcı

...