0 oy
925 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Besinci boyut vardi kanal yedide ordaki yaşlı adamı allah zannederdim tovbe tovbe 

Bide o şimdi asker canı neler ister diyor ya ben onu börek kek yemek falan istiyor saniyordum

Gok gurleyince allah sinirleniyor oyuzden gürlüyor saniyordum allahım affet:)

39 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebeklerin hastaneden alındığını sanıyordum herkesi arkabam teyzem halam sanmak pazarın çok büyük oyuncaklar la dolu olduğunu sanmak ooo çok ağlardım annemin peşinden kostururdummm bide anneeee aneee diye annemde senimi tasicam eşyalarımı derdi şimdi ben durun babanizla evde yarım saate gelcem ne var pazarda diyorum :)))
tarafından
Çocukluk işte:)
-Reklam-
0 oy
(11,111 puan) tarafından
Selanada ki honosu Allah sanırdım (tövbe) bide eşle sadece çocuk için yatılır sanırdım 
tarafından
Tovbe tovbe:))
0 oy
(123,245 puan) tarafından

Bebekleri leylekler getirmiyomus hastanedende alinmiyomus ev yapimi olmasi lazimmis :D :woot:

tarafından
Hahaha allahım ya ,:))
0 oy
(7,228 puan) tarafından

:D bende tavuğun yumurtası gibi yumurtadan mi çıkmışım sanırdım. 

tarafından
Ne kadar masumca:))
(7,228 puan) tarafından
Hahahahaha
0 oy
tarafından
Benimkisi ayıp ama yaaa

Kuzenim beni kandırmıştı anlatıyorum her bebek başına 7 kere o işin yapılması gerekiyor diye söylemişlerdi hahahaha
tarafından
Allahım ya:)) ben bebeklerin kendiliğinden oluşuyor sanirdim
0 oy
(591 puan) tarafından
Bi kere gökkuşağı ni yakalamya onun altından geçmeye çalışmak istemiştim kostüm kostüm yok tepelere çıktım ama daha daha da uzaklisiyirdu bnde vazgectim
tarafından
Iyi  yapmışın:))
0 oy
(28,878 puan) tarafından

Hahahahayt yorumlara cok güldüm ya :) çocukluk ne güzel masum birşey hepimizin kalbinde kalan küçük hatıralar var.

tarafından
Keşke hep çocuk kalsaydik
0 oy
tarafından
Hamile kalana kadar plasentayı bebeğin içinde bulunduğu yer sanıyordum annem de öyle sanıyomuş :D gebe okulunda öğrendim ne olduğunu 
0 oy
(8,081 puan) tarafından

Yumurtanın içinden civciv çıkar sanardim annem her yumurta kırışında başında beklerdim :D

0 oy
(144 puan) tarafından
Bebekleri leylekler dereden getiriyor :) :) :) :) 
0 oy
(2,270 puan) tarafından

Yalnız yorumlara bittimmmm:D:D:D

Bende asker şarkısını senin gibi zannederdim 

Birde birgün herkesin sihirli güçleri olacağına inanırdım :D

tarafından
Bende öyle bez bebegum vardi yanima yatırırdım sabah insan olacak diye hemen uyurdum:))
(2,270 puan) tarafından
Ne kadar masumca ya
0 oy
(1,521 puan) tarafından
Kendimden hatırlamıyorum ama. Yeğenim hala Allah nerde diye sormuştu bende Heryerde demiştim. Oda bakkalin orda da mi Allah var bana yiyecek alır mı demişti. Aburcubur lari annesi yasaklamıştı çünkü. Bir de ben ona soru sormustum yıldızlar nasil havada duruyo diye. Oda bana hala aydede ye bağlılar hepsi ama biz göremiyorz ipleri demişti. 
tarafından
Ahahahah allahım bunada çok güldüm ya
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Tavuk göğsü tatlısının içine gerçekten tavuk katılıyormuş küçükken konulmuyor sanıyordum acaba buna niye tavuk göğsü diye düşünüyordum 16 yaşında öğrendim:D
tarafından
Baya geç öğrenmişin kiz
(3,276 puan) tarafından
Ahah en azından evlendikten sonra öğrenmedim canım :D
0 oy
tarafından
Aslanlar timsahlar bu gibi hayvanların yerin altinda suyun içinde yaşadığını düşünüyodum nasıl bı kafaysa oxmnlar 

Caminin minaresini de Allah sanıyodum
tarafından
Herkes öyle saniyormus:)(
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Bebeğin göbek deliğinden ciktini sanirdim.

. Para yeme olayını sahiden parayı yerler sanırdim.

TV nin içinde insanlar var sanırdim arkasını çıkarip içine girmeyi düşündüğüm zamanlar oldu.aslinda çok ama şimdilik bunlar geldi aklıma.
tarafından
Ben bu tv olayını yapıyım derken televizyon ustume dusmustu:))
(3,794 puan) tarafından
Demek ki o TV herkesin çocukluğu ile dalga geçti. :))  Unutamam dedigim tek şey para yeme olayi. Bayramda harçlık almıştım. Kim olduğunu bilmiyorum çok küçüktüm. Harçlık yapıp yersin parayı dedi bana ama kim olduğunu unuttum abim mi eniştem mi emin değilim . Ciktim evden dışarı bu zamanın parasıyla 1 TL kağıt paraydi. ben bunu nasıl yicem şimdi kağıt bu demiştim kendime. Sonra dedimki kendi kendime . Ya maden para verseydi nasıl yutardim onu gene bu kağıt dedim . Ve sonra çocukluk aklı işte bu madeni parayı nasıl yiyolar diye düşünmeye başlamış tim.
0 oy
(664 puan) tarafından
Hamileyken birlikte olunmaz zannediyordum 
0 oy
(5,568 puan) tarafından

Yorumları okuyunca gülmekten öldüm yaa ahhh çocukluk ahh :D bende bebegin göbek deliğinden çıktığını  sanıyordum :D

tarafından
Ben isteyince  kendiliğinden  oluşuyor saniyordum:)
0 oy
tarafından

Televizyonun içinde gerçek küçük küçük insanlar var 

Timsahın kimsah olduğunu 

Bebeklerin annelerinin poposundan çıktığını

Büyük yaştaki kişilerin her şeyi bildiğini sanıyordum

5-6 yaşlarındayken bir arkadaşım dudagimdan öpmüştü kendimi hamile zannediyordum 

Birde ilkokul 3.sınıfta öğlen yemeğine evlerimize gidiyorduk okuldada öğretmenimiz birde anaokulu öğretmeni hanım vardı biz ne zaman eve gitsek erkek öğretmenle bayan öğretmeni yatakta sevisiyor diye aklımdan geçirirdim ama en komiği kuzenim bir kere bana dedi ki biz eve gidince öğretmenler yatakta biseyler yapıyor sanki bende AA bende öyle düşünüyorum diyordum halbuki okulda yatak falan da yok çocukluk aklı işte ne salakmışım ben yaaa:D

tarafından
Hahaha ya çok güldüm buna keşke hep çocuk kalsaydık
tarafından
Ayy keşke ama gitti artık önümüze bakacizzz
0 oy
tarafından
Kıyamet mopunca heryer sular altinda kalicak dediklerinde bende ucaga helikoptere binerim diyordum
tarafından
Hahahaha:)) ne kadar masumduk ya

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 306 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 418 göst.
+1 oy