Sende sildigin mesaji anneme atacaktm yanlsla sana attm die yalanlar uydursaydn
merak edip sorabilir israr edip ogrenebilir ama asla hakaret etmez ayip etmis esin
Ne olursa olsun sana öyle bi hakaret ve kötü davranmasını gerektirmiyor bence
ya bi insan esine bu tur kelimeler nasi kullanir anlamiyorum cok yuz vermeyin eslerinize hemde onlarin bebeklerini tasiyosunuz. yaziklar olsun onlara
Ya inan küfür etmeyen erkek yok bende sadece benim esimde var saniyordum ama arkadaslarimin esleride boyle sinirlenince hepsi küfür ediyor o yuzden takma belki baskasina attin felan sandi keske yanlislikla sildim diyip baska bisi uydursaydin oda etmesdi küfür
Resmen öküz kusura bakma canim benim ne demek s.git ya ne demek mk sipasi cok terbiyesizce bsey bu ben esimle kavga da etsem asla küfürü birak hakaret etmez saygidir bu ve hamilesin sen cok ayip yaptığı mesaji merak edebilir söylemedgn icin sinirlenebilir kizabilir ama hakaret edemez sakinlessn al karsina otur syle byle teyzeme yazicaktm kadinsal mevzular dersin brdaha bana byle davranmani istemiyorum dersin umarim anlayabilir.
Sen canini hic sıkma değmez canim benim karnindaki yavrunu düşün ve sakinleş
Esimle bi tartismamiz olmustu evleneli nerdeyse 1 sene olmustu banada s*kt*r git dedi o evden cikip gitti vende babamj aradim boyle boyle oldu bana boyle dedi die babam hemen geldi biz cikarkende esim geldi cok pismanim dedi agladi ozur falan diledi o kelimeyi soylemesi son oldu bi daha asla duymadim agirligini koymuyo musun ??
Allahim yarabbim bu ne ya erkeklerde kufur var ama esim sadece sinirlenince baskarina karsi ettigini duydum bana asla olmadi cok yanlis yapiyor sen pasif kaliyosun bence ondan hadi kufrediyo diyelim mk sipasi dediginde anneni de katiyor ne ayip sey ya
Canim hamileysen hormonlardan kaynakli alinganlik yapmissin sadece bunda buyutucek bisi yok yorumlari okuyunca benim esim gibi herkesin esi boyle demekki. Adam belki kendisi hakkinda dedikodu falan yaptığınızı dusundu oda yanlis anlayıp sinirinden oyle yazmis olabilir takma kafana belki kıskandı yada belki o anda cani biseye sıkkinda ustune mesajin tuz biber olmustur herşey olabilir bunu bilemeyizki hic ustunde bile durma bence.
OMU DOGURMUSDA SANA *** SİPASİ DİOR NE SCMA SPAN BİSİ BERKEKLERDE OLE PLUOR BZN AMA KNDNİ EZDİRMEYECKSİN ASLA NEKDR ALTTN ALP HEP O HKLYMS GBİ VS DVRNSN SNİ OKDR UZER
Bazılarını anlamak çok zor gerçekten kız kardeşimle eve kadar yürümüşüz diye eşi Allah ...versin yok s.git o kadar üzüldüm ki bu cümlelere ne hakları var böyle konuşmaya söylenecek laf mı bunlar çok yazık ..Allah birbirimizin değerini bilenlerden eylesin
1,491,709 soru
24,375,432 cevap
348,297 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın