0 oy
658 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (31 puan) tarafından
Anneler kullanıp memnun kaldığınız travel sistem Bebek Arabası tavsiye eder misiniz 4000 TL ye kadar olabilir. Artık travellerin de hafif tek elle kapanan modelleri var uzun ömürlü olsun 

19 Cevaplar

0 oy
(2,063 puan) tarafından

4000 binmi abowwwwww:ermm:okadar hayyta para vermem

-Reklam-
0 oy
tarafından

Kiz 4000 binlik arabayı ne yapacan ben civilden aldim 650 fıstık gibi valla:angel:

(31 puan) tarafından
Ana kucağı ile birlikte mi, genelde tekerlekleriyle ilgili hep sorun yaşıyorlar kullanamıyorlar öyle olsun istemiyorum şans tabi hepsinde olabilir ama kullanımı rahat uzun ömürlü 2 çocuk büyütecek bir araba olsun
0 oy
tarafından
Yerimi aldim şuracıkta :)
0 oy
tarafından
düzenlendi
Civilimden baby enzo aldık 1300 travel sistem bayada kullanisli
(31 puan) tarafından
Kullanıyor musunuz şuan tekerlekleri kapanıp açılışı rahat mı
tarafından
Evet kullanıyorum canım baya rahat
(31 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim hemen onu da listeme ekliyorum ❤️
0 oy
tarafından
1100 tlye aldım çok ama çok memnunum kabin boy ama 
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Canım travel asla tavsiye etmem tek başına zor oluyo kabin tipi diyolar araştır tek hareketle araba açılıp kapaniyo hemde hafif yer kaplamiyo  onu tavsiye ederim 
(31 puan) tarafından
Ben de ilk kabin tipi bakarak çıktım ama yenidoğana çok uygun görünmüyor, hoş şu dönemde nereye çıkılır ama oto koltuğu olarak ayrı bir şey alıp kabin tipi de bakılbilir
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Kız naptın o paraya motosiklet al büyüyünce biner 
(31 puan) tarafından
Artık değil motor elektrikli bisikletler anca o tutarlar keşke uygun fiyata kaliteli bulabilsek
(3,818 puan) tarafından
Kalite illa parayla değil ki canım madem açtınız kesenin ağzını ben açıkca travel sistemleri hiç beğenmiyorum ne yalan söylüm bir araba beğenmiştim çok pahalı diye almadık dur bulursam resmini atam hem hafif hem yer kapkamıyor hem kullanması kolay
(31 puan) tarafından
Elbette öyle ama ucuz etin yahnisi misali amacım kullanışlı ve hafif olsun ve yenidoğan dan itibaren olsun öyle olunca da fiyat zaten yükseliyor illa 4000 demedim zaten maksimumu olsun diye
0 oy
(30,403 puan) tarafından

4000 :woot:    anam ne ettin 4000 ne dimek. 

0 oy
tarafından
Joie tourist + puset de istiyorsan joie gemm alır takarsın 
(31 puan) tarafından
Hemen bakıyorum teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim ben bunu görmeden joie literax 3 aldım bende memnunum ama çok ağır arkadaşıma tourist aldırdım çok memnun
(31 puan) tarafından
Tekrar çok teşekkür ederim
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Asla o kadar para vermem 500 aldim o kadar memmunumki  yeter atla devemi altinda degil yazik o paraya 
0 oy
(153 puan) tarafından

Ben Kiwi'nin aldım arabanın bagajına sığsın diye tekerlekler cikiyor zaten cokta guzel bi model bak istersen canım 1350 tL aldm.

(153 puan) tarafından
Ben orda bos bi sekilde denedim gayet guzeldi zaten arka tekerlekler buyuk araba bagajına sığsın diye çıkarılıyor .
(31 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️❤️
(153 puan) tarafından
Rica ederim canım ♡
(398 puan) tarafından
Bnde 5 in 1 aldım cnm araba çok rahat kaba ama hafif ama cnm şunu söyleyeyim arabayı alırken taşıma kapasitesine dikkat et bnm araba 15 kilo taşıyor 25 kilo taşıyanlardan al
(31 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️ evet 22 kg falan gördüm genelde 20 üzeri olsun
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Hiç tavsiye etmem bedava da verseler almam travel i üç arkadasim aldı ben kabin tipi aldım o kadar memnunum ki ucude ikinci elden sattılar kabin tipi aldılar çocuk oturmaya başlayınca travelden sanki çocuk firlayacakmis gibi oturuyor 
(7,436 puan) tarafından
Ben doğduğundan beri kullanıyorum canım gayet kullanışlı
(31 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sizinkinin modeli neydi❤️
(7,436 puan) tarafından
Baby2 go master canım aynı ozellikte Kraft ında var
(31 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️❤️
(7,436 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından

B

image

u çok güzel tavsiye ederim canım arkadaşım aldı çokta menmun pişman olmazsın 
(31 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim hemen inceliyorum ♥️♥️
tarafından
Pierre cardinin de arabaları harika tavsiye ederim canım
(31 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bakıyorum onlara da ❤️
0 oy
(164,045 puan) tarafından
pierre cardin al 
(31 puan) tarafından
Memnuniyeti varsa hemen bakayım modellerine teşekkür ederim ❤️
(164,045 puan) tarafından
Arkadasim aldi cok memnun 3bin kusurdu
(31 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
Chicco kwik duo. İndirimden 2000 TL ye almıştım şuan 3 binin biraz üzerinde sanırım. Çok memnunum arkadaşlarım kendi travel sistem araçlarına göre çok hafif olduğunu söyledi bizim arabamızın. O açıdan da memnunum. Bagajımıza da sığıyor.
(31 puan) tarafından
Süper çok teşekkür ederim hemen listeme ekliyorum ❤️❤️❤️
0 oy
(1,908 puan) tarafından
4 binin ustune 2 daha katta kendime al arabayı 
(31 puan) tarafından
Keşke o fiyatlara alınabilse.. teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Kesinlikle prava 
(31 puan) tarafından
Prava black travel sistemi de listeme ekledim çok teşekkür ederim
0 oy
(704 puan) tarafından
Maşallah durumun iyi sanırım.Valla eşim 300 liralık arabayı zor aldı bize oda kız olduğu halde tek 300 liralık olan mavi vardı onu aldı renginden bişey olmaz diye.Benimde hep içimde kaldı travel sistemler.E bebekten aldım ben ama travel sistem.cok güzel bebek arabalarida vardı onlara bakabilirsin.
(31 puan) tarafından
Renk önemli değil bence de renklerin cinsiyeti olmamalı ❤️ Allah'ım inşallah çok çok daha güzellerini nasip etsin şükür bugünümüze. Gönlünüzde olan nasip olsun inşallah sağlık huzurla ❤️
(704 puan) tarafından
Amin canım.Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz.Kullaniyorum ama içime sinmeden kullanıyorum napalim hiç yoktan iyidir.
0 oy
(87 puan) tarafından
Mamas Papas modellerine bakabilirsiniz. 
(31 puan) tarafından
Mamas papas flip xt3 beğenmiştim ama araştırıp karar verene kadar indirimi bitmiş 4.400 civarına geliyordu o zaman şimdi 5500 bandında pusetiyle beraber :(
(87 puan) tarafından
Yaa kötü olmuş. Bi arkadaşım distrübütörünü bulup direk ordan almıştı epey uyguna ama neredeyse 1 yıl oldu siz de bulabilirseniz bi araştırın o zaman 4 bin civarı olan araba ve puseti 2700 e falan almıştı bayaa uyguna gelmişti.
(31 puan) tarafından
Aa çok teşekkür ederim çok iyi fikir ❤️❤️❤️
(87 puan) tarafından
Rica ederim.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 336 göst.
0 oy
8 cevap 213 göst.
31 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde 00duru000 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,530 soru

24,387,311 cevap

349,063 kullanıcı

...