Kizlar çok doldum. Eşimi çok severek evlendik ama ailesi ile olan ilişkisi beni deli ediyor. Babası gece bekçisi gün boyu evde uyumaz da 22 yaşında da erkek kardeşi var eşim de 26 yaşında bu arada o evin tüm işlerine eşim koşturur. Hem de hemen. Ama bizim evde bir şey bozulsa aylarca durur o umursamaz anca bir misafir gelince yapar. Bugün sofra da babasının kolasi yoktu en sonda oturmasına rağmen annesi kardeşi bir de 10 yaşında kiz kardeşi vardı kalktı babasına kendi bardak getirdi. Ama evde mutfaktayken bile suyunu benden ister. Kısacası evde aşırı üşengeç ama ailesine karşı öyle değil. Ailesi hala elimiz ayağımız der. Annesi komsularla tartışır kardeşleriyle tartışır onu bile gece gündüz dinlemeden eşime anlatır. Benim komsum arkadaşım falan yok. Bir tek yasit kuzenim var onunla konuşurum dedikodu yapmayın falan der bizi görüşturmek istemez. Ama kendi babasıyla günde en az 15 dk yarim saat konuşur. Az once onlardan geldik baktim aradı 20dk konuştular yine sinir oldun. Ki kaynanamın bana çok yanlışı oldu zamanında gidip konuştum kaynanam kabul etti hatalarını ama babası tüm akrabaları aradı gelinim karımı dövdü küfretti diye whatsappta durum falan paylaştı Allah tan eşim ve teyzesi de yanımdaydı da yalan olduğu belli oldu