0 oy
1,160 göst.
Diğer kategorisinde (7,159 puan) tarafından
20 lira ixin dustugumuz bu duruma bakarmisiniz sabahtan beri parada para demis durmusum evde huzr yokmus boyle giderse bosanirmis evden gitcekmisim bende ksb ben gidemem gitmek isteyen sensin aha kapı dedim ben burda durcam sende elektrigini dogalgazini suyunu godasini karsilican dedim ozamn ben gelmem dedi gelmessen gelme cokta tın dedim kapattim 

19 Cevaplar

+1 oy
(16,382 puan) tarafından
Hey Allahım yok yere çıkan tartışma 

Ama sanki esin de kolluyormus kavgayı eve gelmemek için 
(7,159 puan) tarafından
Valla gelene kapi burda gelmiyenide zorla getiremem o gunler eskide kaldi
-Reklam-
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Sakin olun ya Allah askina dünya malı buyutmeyin bu kadar 

(7,159 puan) tarafından
Kuzum ben mi buyutuyorum allahani seviyosan rezil olduk bugun iyice diger postumu okuduysan
(30,406 puan) tarafından
Bacim ikinizde buyutuyorsunuz suç sadace tek taraflı değil
Eşinde cılkını çıkarmasın yani
0 oy
(2,038 puan) tarafından
yuh ya çok abartmış sana günlük harçlık vermesi lazimken 20 tl nin lafini yapiyo bide üste cikiyo pes
(7,159 puan) tarafından
Aynn canim gelene kapi burda gelmeyeninde pesinde kosacak degilim ya
0 oy
(3,549 puan) tarafından
aman kuzum boş ver Allah aşkına senin eşin de resmen cimrilikte son nokta 20 lira için bu kadar tantana çıkarır mı insan ver kurtul yani durumunuzda iyiymiş Bir de Allah sabır versin cimri insanla yaşamak gerçekten çok zor
(7,159 puan) tarafından
Ben cok para gozmusum hep parada para diyomusum heralde hergun dedigim icin ceblerim dolu dolu geziyorum tovbe yarabbim deli yemin ederim
(3,549 puan) tarafından
Bir yorumumda görmüştüm eve 3 4 lira harçlık para bırakıyor diye yazmıştın yani senin acil bir ihtiyacın olsa ya da bebeğinin acilen bir ihtiyacını karşılamak durumunda kalsan çok zor durumda kalırsın böyle bir adamla
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Kendi bilir canm geri kendi pişman olup eve tıpış tıpış gelecek 
(7,159 puan) tarafından
Aynn oylee gellecek yanii yemekte yapmasim oglumla kendi camasirlarimida yikadim yemek yapacak camasr yikicak birini bulsun bakalim
(3,749 puan) tarafından
Yani Bi elleri yağda bal da her istediğini evde kadın yapar sonra olan yine kadına olur sıkma tatlı canını sen Eymen ile keyfine bak gitsin parası puluda onun olsun keyfi bilir pişman olacak o olur
(7,159 puan) tarafından
Aynen oyle cehennem olsun parasi sanki mezara goturcek sonradan gorme
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Bokunu yesinnn saniyoalr ki evde ki karı durmasa dışarda daha çok neyine guveniyolar bunlar bu kafaylaa
(7,159 puan) tarafından
Aynn iylee canm bosarim bosarim deyip duruyor benim annemin bi lafi vardir disarda ** kıtligi degil ya diye bende dedim sana karı bana koca cok yani beni bosanmakla mi korkutcak
(1,330 puan) tarafından
Helall olsunn aynenn oylee gerçekten sıkıntıyı sen cikarsan soyelrdik ama senin hicbirr suçun yok oyzuden yerinde ve doğru şeyler soylemmisin
(7,159 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
tarafından
Rabbim yardimcin olsun canm 
(7,159 puan) tarafından
Amin canim saol
0 oy
tarafından
Çok uyanık bu erkekler ya az dışını gosterdinmi hemen boşanmak evden gitmek sen geri adım atacaksın ki onun. Dediğine geleceksin 
(7,159 puan) tarafından
Hee oldu baska essek mi var burda alttan al al nereye kadar
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Ufacik birşey ne kadar büyümüş valla allah hidayet versin hepimize de
(7,159 puan) tarafından
Ama buyuten kim canim
(2,371 puan) tarafından
Kuzum ben hep alttan alan tarafimdir yani ben olsaydim bu kadar uzatmazdim kardesime parasini kendim verirdim
(7,159 puan) tarafından
Yok ki kiz nerden vercem ki evde bi 3.5 lira var oda ekmek al diye koymus
(2,371 puan) tarafından
Durumu iyiken neden eve para bırakmıyor anlamis değilim hadi acil birsey oldu hastaneye gittin vs hic düşünmüyor mu acaba allah islah eylesin kuzum boşver ne diyim ne yaptiniz nasil oldunuz
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Hem suçlu hem güçlü eve gelmeyerek suç bastırmaya çalışıyor 
(7,159 puan) tarafından
Aynn aynn vallla dengesizz
0 oy
(164,072 puan) tarafından
Bacim cidden yok yere oldu yaa
(7,159 puan) tarafından
Amann bosversene gelmesse gelmesin ona mi yalakalancam
0 oy
(54,512 puan) tarafından
20 lira için evi terkedecekse gelmesin canim dünden merakliymis 
(7,159 puan) tarafından
Aynn iyle gelmesss gelmesin
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Seni bastırmaya çalışıyor hiç umursama 20 lira dediğin nedir yaa neyi inat etmiş 
(7,159 puan) tarafından
Aman pasida patsin puluda sonradan gorme
0 oy
tarafından
Senin kocandan bi halt olmaz k.bda öncede neler yaptı 20 lira için bunu yapan yarın obur gün ne yapmaz 
(7,159 puan) tarafından
Aynn oyle canim b.ok bile degerli artik bu ne olur bilmiyorum
0 oy
(4,100 puan) tarafından
hic harclik birakmaz mi canim sana
(7,159 puan) tarafından
Yok kiz zorlaya zorlaya anca
0 oy
tarafından
İkinizde sakin olun kuzum dur bidaha ararsa vs açma nasıl olsa gelecek tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı.
(7,159 puan) tarafından
Geldi geldi nereye gidecekri ki zaten
0 oy
tarafından
Okuyunca şaşırdım bir 20 lira çok mu gelmiş eşine benim eşim çocuklara veriyor harçlık diye benim kardeşim evime geldi eşim cebine harçlık koyar gönderir bana bile sormaz kendime bişey alırım iki tane al onada ver der ama savurgan değildir verdiğin kadar da bollasir eşim böyle der 
0 oy
tarafından
Aferin iyi yapmışsın gelmezse gelmesin. Gerçekten bu kadar cimri mi sürekli
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Ben sonuna kadar sana hak verdim. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış bide. Durumunuz da varmış bu 20 liranın konuşulmaması lazim. Eve para bırakmamak ne demek acil bişey olsa onun gelmesini bekleyeceksiniz. Bi de kendi haklı gibi büyütmüş de büyütmüş olayı. Olayı buyuten de eşin hatalı olan da eşin bence. 

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,296 göst.
5 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Asflvr64l379 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 760 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 972 göst.
21 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serifediebiri (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 590 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,398 soru

24,400,496 cevap

350,107 kullanıcı

...