0 oy
544 göst.
Aile kategorisinde (306 puan) tarafından

image

Nimete şükür gerekir ve evlatlarımız en güzelll nimetleriimizz demiş Hatice Kübra Tongar ❤ Hayırlııı Cumalar canlarım Selam ve Dua ile ❤

6 Cevaplar

+2 oy
(44,928 puan) tarafından
Varliklarina bin sukur verene kurban olurum onlarsiz hayati dusunemiyorum evlat bambaska ❤❤
(306 puan) tarafından
Evet canıım çok şükür ❤
(970 puan) tarafından
Bu güzel yorum artilanir
(44,928 puan) tarafından
Sagol canim:)
-Reklam-
+1 oy
(2,066 puan) tarafından

Evladimin varligina bin şükür  çünku o benim herşeyim  cok istemsiitim onu iyiki var benim canım kizimmmm<3onsuz hayat dusunemiom bile bu dunyada ondan basla kimse yok  bazen esimle tartıştığımız  zaman direk ona sarılırım  iyiki sen varsın  kizim derim iyiki  sen olmazsan ben ne yaaprim yaaa dusunmesi bile  allahim evladimi korusun amin dünyadaki  tum çocukları hepsini korusun rabbim<3

(306 puan) tarafından
Amiiiin canım benimm bnde senn gbiyim hemn evladıma sarılırm sıkıca Rabbm utandrmasn bizi inşallah bu hayatta yaptğım en güzellll şey o :) :)
(2,066 puan) tarafından
Amin canimm aynen öyle  yaaa o yokkenn hayatım bomboş  amaa kizm olunca  hayat dha guzel oldu çünkü  bu hayyata oncelegim kizim baska birsey dusunmjom rsmen artik esimle bzen cok kavga ederiz  kiizma yüzüne bakıp  iyiki seni doğurmuşum kizim diom
(306 puan) tarafından
Aynı bnde öyle yaa :)
+1 oy
(4,854 puan) tarafından
Binlerce kez şükürler olsun
(306 puan) tarafından
Evet canımm
+1 oy
(2,267 puan) tarafından

Rabbime binlerce şükürler olsun onları verene kurban olurum ay parçalarım benim düşünemiyorum ben onlardan önce napmışım

CuMaNıN HaYRı Ve BeReKeTi ÜzERiNiZe OlSuN İNŞALLAH ❤️
(306 puan) tarafından
Allah razı olsun canım beniim
+1 oy
(970 puan) tarafından
Kesip attığımız tırnağını yaratamayiz..kurban olurum yaradana cennet kokulumu şuan evim kirli ve ben titiz biriyim ama kızım çok hareketli koltuklara masalara cikiyor o yüzden o uyuyunca yapıyoruz
(306 puan) tarafından
Haklısın canm zaten toparlamaya temzlemeye çalşsan kar yağarken kapının önünü süpürmek gibi birşey oluyor oda boşuna yorgunluk snra istesekte böyle hoplayıp zıpkayamicak o yaşa gelemicekler varsın dağtsnlar :)
(970 puan) tarafından
Canları sağolsun
0 oy
(1,073 puan) tarafından
Canım bunu bana atabilir msiinjz özelden rica etsem böyle ekran aldım bulanık cıktı kırpınca 
(306 puan) tarafından
Tamam canım atayım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,265 göst.
2 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Mhmd8mrn (7,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
10 Ekim 2019 Diğer kategorisinde sevda1234 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 471 göst.
27 Ağustos 2019 Aile kategorisinde ✌BALLI LOKMAM✌ (2,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 121 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (561 puan) tarafından soruldu

403,495 soru

12,088,491 cevap

36,378 kullanıcı

...