0 oy
2,650 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaynaniz sizi seviyor mu sevmiyor mu? Benimki sevmiyor ve ev üstündeyim anlaşamıyoruz kocamla mutsuz olsam gülen biri?Örneğin bir gün tek yatmak istedim yer yatağı yaptım gerçi esim bırakmadi yatayım ama kaynanam sabah yatağı görünce guldu küstünuz mu dedi bir göbek atmadıgi kaldı.kaynananizla nasıl başa cikiyorsunuz? Benim kaynanam kocam benle ilgilense çatlıyor? 

31 Cevaplar

0 oy
(1,523 puan) tarafından
Sevdgni düşünürdüm ama sevmiyor bnce aynı evdeyiz bu arada
tarafından
Bende birde esim olsun olmazsın odaya şak diye girer
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bilmem seviyor mu ona sormak lazım :D

0 oy
tarafından
Sevmez cenazem olsa kafasına sim döker gelir ama ben kaynanam la 2 sene olacak gorusmem bu yuzden cok da onemlı degıl
0 oy
tarafından

Ben onu sevmiyom oda beni sevmiyor ahh canım kaynanam nasılda üzülüyorum vir bilsen beni sevmediği için vayy başıma küller yağaaa :)

0 oy
tarafından
Öyle bir kadınla aynı yerde yaşanmaz söyliyim. Herşey beklenir ondan. 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Catlat sende bı güzel inadina

İnsan evladının mutlu olmasni ister yada acikca konuş bozulsn
0 oy
tarafından
Birlikte otururken bizimkide öyleydi.cocuk durmadigi zaman oturma odasına gider orada uyurduk .kavga ettik saniyordu Şarkılar eşliğinde kahvaltı yapardı.sindi herkesin evi ayrı rahatız 
0 oy
(129 puan) tarafından
Sevmek mı elinden gelse bı kaşık suda boğmak ister 
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Benimki de öyle hic sevmez arkamdan nankör bilmem ne dedi bende onu sevmem zaten esim ilgilense benim kocam bunu yapmadı sunu yapmazdi siz böylesiniz bilmem ne o yuzden asla hic bir kavgamı duymadi duymayacakta
0 oy
(259 puan) tarafından
Zerre kadar sevmez :)))))) 4 aylıkken kavga edip evden ayrıldık bir senedir görüşmüyoruz torunu olcak aramadı bile oğlunu pis kari. Hadi ben neyse de oğlunu bari ara ya . Ay sinirlendim haa:)
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Valla bn çozemedim sever m8 sevmez mii. Esimin yannda bni cokndusunur sunu ye bunu yee aman sen kalkma.bn yapim. Ama arkamdan kayinpederime aikayet eder onu doldururr oda sinirli bi insan cevap veremem pek tum laflari sayar kaynnmda karismaz bilmiyormus gibi siz karar verin sever mi

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 718 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 588 göst.
0 oy
9 cevap 888 göst.
5 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 487 göst.
17 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,574 soru

12,389,937 cevap

43,729 kullanıcı

Kategoriler