bebekten bebege değişiyor canim bebegi uslu olup duran her isini yapanda var bebegi durmayan yapamayan da. ben yapamayan kategorisindeyim gece uyutmadi sabah biraz uyudu bu saat oldu yeni sizdi kaldi uyamadigi icin hep kucağımda oyun oynarken bile hep kucagimda olmak istiyor hicbir is yapamiyorum genelde esim supurup siliyor cunku supurge sesinden korkuyor insallsh bebegin kusmayan gazsiz duran bebek olur
Tabikide cocuk buyutmek daha zor canm
Hamileligim öyle guzek gectiki son gunume kadar hic zorlanmadim temizligimide her isimi yaptim eşim dalga gecerdi bebekmi var pil mi var sende diye gece uykumuda uyudum hatta bol bol uyudum
Canım doğunca evet çok yoruluyorsun hiç biseye vaktin olmuyor ama bir kere yüzüne bakıp gulumsedimi ne yorgunluk kalıyor ne bisey aman boşver diyip geçiyorsun çok tatlı yorgunluklar her baktında şükür ediyorsun
ikisi de zor ama cocuk bakmak daha zor tabi hamileliginde cok sıkıntı yasayanlar var o ayri . suan bazen diyorum ki karnimdayken ben rahat ettiremedim heralde bu cocugu cocugu yoksa benimle ne derdi olabilir dusmaniymisim gibi davraniyo diyorum
Tabikide cocuk bakmak canm dunden uyumuyor dusun artiq benim halimi tualete bile gidebiyorum
Ah hamilelik. Günlerim ahhh kıymetini bilemedim
409,034 soru
12,294,048 cevap
38,288 kullanıcı