0 oy
626 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Kızlar bana bi akıl verin . sinirim den bi haftadır temiz bulasıkları yerlestirmiyom. Elimde yıkıyom. Neden bu makine sulu ve lekeli bırakıyor. Bim in bind kullanıyodum sabun lekesi kalıyodu kirec gibi En iyi fairy platinum mu ne ona gectim. Yine sulu ve lekeli . mavi suyla bos da calıstırdım. Üzerlerinde su damlası var sa hep ıslak sa sinirim bozuluyo. Üstü bi cekiyorum asagıya da hep su iniyo bu pervaneden mi bulasıklardan mı bilmem

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Cnm makinadan bence bn de bimin tabletini kullanıyorum ama hiçte öyle sıkıntılar yaşamadım sen makinana baktır bence 
(48 puan) tarafından
Yani hic sabun lekesi yok canım öyle mi. İnan var ya bi plastik legeni çıkardım birinde kuru ama elimi sürdüm elim bemneyaz kirec gibi oldu
tarafından
Yok cnm öyle lekeler falan kalmiyo ki bide ben en kısa programda yıkıyorum günlük bulasiklarimi en düşükte yani.Ama sen fairyde denemişsin  dediğim gibi makinana problem bnce
-Reklam-
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Makinenin kurutma sistemi bozulmuş olabilir bi servis çağırabilir ve makinene reset atabilirsin 
(48 puan) tarafından
Canım aslında cok iyi makine arceşik dokunmatik iki buçuk yıl oldu alalı aldığım da son modeliydi
(3,147 puan) tarafından
Servisi ara canım onlar ordanda bilgi veriyorlar
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Canim onun ayari varmis bende çagrmstm kurutmayı kapatmism yanlışlıkla kullanma klavuzunda da yaziyor o ayar. Bide parlatici kullan hic leke kalmaz
(48 puan) tarafından
Hmm acaba bi yıldız isareti yanıyo o parlatıcı mıydı ki
(2,187 puan) tarafından
Parlaticin bitmiş canim. Iyisini almana bile gerek yok ben bimin kullaniyorum hem uzun sureli hem uygun fiyatli lekeli de çıkmıyor
0 oy
tarafından
tuzdan olabilir mi canim tuz koyulmadigi zaman da oluyor öyle 
(48 puan) tarafından
Bi deneyim kuzum sagolun tuzun bittigini nasıl anlarım ben hic anlamıyom bunlar dan ya
tarafından
bizimki tuz ve parlatici bitince  kırmızı ışık yanıyor doldurunca ışık sönüyor ve tertemiz yapıyor hem kurutur hemde parlatir
tarafından
parlatici tablet bolumunun olduğu yerde tuz haznesi ise aşağıda su gider yeri aşağı pervanenin oradadır makinanın tam kurutmasini bekle birde 3 yılda bir makina temizleyici koyup boş çalışıyorum
(446 puan) tarafından
3yilmi ben ayda boş calistiriom
tarafından
evet 3 yilda bir bos calistir dedi servis benim annemde kullanmayi bilmiyordu ben evlenmeden 2 ay önce almistik ben ay da bir gidip tuz parlatici pervaneleri kontrol edip bos çalıştırıp en son bulaşık deterjan gözüne yarım çay bardağı çamaşır suyu ve tableti atıp bulaşık dolu makinayı calistiyordum çok güzel yikiyordu herşey pırıl pırıl oluyordu şimdi artık kendi kullanıyor
(446 puan) tarafından
3 yıl çok fazla canm ayda calistiriom ben
0 oy
(224 puan) tarafından
Program biter bitmez hemen açıyor musun ben hemen kapağı açtığım zaman sulu oluyo öyle bekletiyorm biraz sonra yerlwştiriyorm soğuyunca 
(48 puan) tarafından
Arada evet bitincr hemen temiz mi diye baktıgım oluyo
(224 puan) tarafından
Işte o yüzden oluyo hemen açma açsanda sepeti boşaltma kurumasını bekle bende de oluyo benimki de bosch
0 oy
tarafından
Tuzu bitmiş olabilir canım benim bir ay önce öyle oldu tuz haznesini doldurdum geçti 
(48 puan) tarafından
Bi bakym canım sagol
0 oy
tarafından
Canım o pervanesine bi baktır çünkü içine bir şeyler kaçtığı zmaan teniz yıkamıyor. Benim de başıma geldi pervanesinde sorun vardı 
(48 puan) tarafından
Canım belki pervane ondan da sulu olabilir demi
tarafından
Aynen sen bi baktır pervanesine
0 oy
(805 puan) tarafından
Benim de kurutmuyor artık sinir oluyorum
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Parlatici kullan . Duzeliyor.
0 oy
tarafından
Fairy de aynı yapıyor canım. Bn sok dan mintax aldım tablet olarak az da çamaşır suyu koyuyorm hiç lekeli isli çıkmıyor 
0 oy
(13,621 puan) tarafından
Parlatıcı seviyene bak bi canım 
0 oy
tarafından
Makinende parlatıcı varmi canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 89 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
14 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde teleTubiii (1,927 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu

412,231 soru

12,409,598 cevap

44,783 kullanıcı

Kategoriler

...