0 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
1.5 yaşında oğlum normalde hep yatağında yatardı biz beşik tarzı bir şey almadık daha doğrusu büyüyen beşik aldık oda kendi odasında duruyor o büyüyen beşiğin yatağını yere koyduk yerde yatıyor oğlum hemen bizim yatağın yanında. Ama son 1 aydır geceleri kalkıp bizim aramıza giriyor öyle uyuyor. Yerine koyunca uyanıyor diye bazen dokunmuyorum.. Bu şekilde alışır sonra hiç ayrılmaz diye de korkuyorum yaza doğru kendi odasına geçirmeyi düşünüyorum çünkü. Sizcr ne yapsam 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım büyüdüğü için kendini yerde güvende hissediyordur aranızda yatırmayın alışır
(580 puan) tarafından
Kendisi gelip giriyor gece ben uykulu halimle anlamıyorum mesela bazen gözümü açıyorum bakıyorum aramızda alıp yerine koyuyorum ama o yine aynı kalkıp geliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla canım aynısı bende de oldu huzursuz diye aldim birde büyüyen beşiğini kırdım ben yanlışlıkla onun tamir edilmesini bekliyorum bırak yatak odasına oturma odasında yatıyoruz 2 aydır....

Dün annemlere verdin ben de hiç kalkmaya çocuk annemlerde kalkmış yije oturma odasında yattı ama ben yokum he iki seçenek var bana mı alıştı yoksa yerimi yadırgadı bilmiyorum 

Aslında orada doğdu orada büyüdü ama 2 aya yakındır anneme vermiyorum aslında ama işte şimdi yarın deniycem başka odada yatmasını veya yerde yatamsini bakalım nasıl olucak 

Inşallah yerini yadırgamıştır 
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Eşimin en Küçük küçük kuzeni 15 yaşında geceleri hala uyanıp anne babasının yanına gidip uyur onunki de alışkanlık seninki de alışmak üzere elini tut kendi yatağında uyusun
(580 puan) tarafından
Ben farketmiyorum bazen mesela kalkmış dün gece girmiş yanımıza hiç anlamadım bile sabah gözümü Bi açtım aramızda
(13,672 puan) tarafından
Oyy maşallah ona nasıl çıkıyor yaa :)
(580 puan) tarafından
Yatağı hemen bizim yatağın dibinde canım alçak değil fazla çıkabiliyor o yüzden napsam yine odada dibinden mi ayırsam uyanınca hemen çıkamaz uykudan uyanır belki geri uyur bilemedim ya
(13,672 puan) tarafından
Yanınızda yatırmaya alıştırmayın canım iki gün ağlar ama sonunda yatağına alışır uyumadan önce biz burdayiz hep yanındayız de oğlum gece uyanıp anne der emmek istemezse elini tutarım buz burdayiz annecim hadi kapat gözünü uyu derim saçlarını severim biraz sonra dalar uykuya sende bı dene canım
(580 puan) tarafından
Ben zaten yanımıza gelince yatağına geri koyuyorum uyuyor ama uyandığı zaman yine hemen yanımıza çıkıyor eskiden böyle değildi son bir kaç haftadır bu şekilde nedenini çözemiyorum eskiden kendi yerinde yatardı ne güzel
0 oy
tarafından
Alisir dicemde çoktan alışmış kuzum geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Evet valla alışınca ayırmak zor olur şimdiden ayır bence 
(580 puan) tarafından
Ayrı oda için biraz erken gibi geliyor bana oğlum için
0 oy
tarafından
Eninde sonunda odasına alışacak..benim oglum yatağında yatiyodu 3 yaşında aynı odadayiz..hamileyim diye geceleri kalkiyo yanıma gelmek istiyo kaldıramıyorum direk yanıma aldım..sarılarak uyuyoz.garibi ondan çok bben alıştım onunla uyumaya babasıyla ortamizda uyuyo..yaza.odasina.alicam..bir iki derken aliscak.zaten çabucak buyuyolar bu zamanlarını nerden bulucan bir daha..
(580 puan) tarafından
Ya bende öyle diyorum ne olacak alışır illa ki ayrı odaya az büyüsün diyorum ama bir yandan da zor olursa diye korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,007 göst.
8 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 484 göst.
+1 oy
11 cevap 1,012 göst.
31 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Yumurtabitmis (5,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (2,151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,717 soru

24,634,854 cevap

365,377 kullanıcı

...