0 oy
524 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,114 puan) tarafından
Bugün kontrole gittim 40+3üm ultrasonda 41 çıktı bi kaç gün önden gidiyo ve bugün sancılarım çıkmadı nst de 20yle 40 arasındaydı sürekli cuma günü tekrar çağırdı duruma göre pazartesiye kadr doğum olmazsa pazartesi günü yatış verip suni sanciyla doğumu başlatırz dedi inşallah suni sanciya gerek kalmadan kendi sancıla doğum yaparım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
38+6 ne gelen var ne biseyy bende korkuorumm dogsunn artikkk dieee Allah yardimcimiz olsunn
tarafından
bende 75 kiloyummm ben kilolu hamile kaldimm :))) bende yedimmm aman kilo alirimmm seysi olmadi ama sukur iyiyizz :)
(1,114 puan) tarafından
Bende eski bunyem gibi sandım yiyip almiyordum anam sonra bir baktım birden kilo aldım :-) ama iş içten geçmişti artık mide alıştı öyle devam etti ama 20 kilo aldığıma inanmiyorlar
tarafından
bi anda gelsin su sancida 2mizde doguralimmm bosver kiloyu neyimm sonra veririzz :))
(1,114 puan) tarafından
Aynen kilo verilir cnm inşallah tez vakitte hayırlı zamanda gelir bebisler
tarafından
amin canimmm amin
-Reklam-
0 oy
(805 puan) tarafından
İnşallah canm biran önce hayırla açılaman olur da kendi sancinla dogarsn . Buda yeni çıktı ya kimsenin sancısı açılması olmuyo artık Allah sonumuzu hayretsin
(1,114 puan) tarafından
İnşallah cnm bugün çok yürüdüm dün sıcak suya flan oturdum
(805 puan) tarafından
Meryem Ana otu yok mu oda iyi geliyomus bide merdiven falan in çık sürekli hurma ye otur kalk nette bak açılma nasıl olur o hareketleri yap
(1,114 puan) tarafından
Açılma var mı yok mu bilgim yokta sancılar artmiyor artsa da düzensiz artıyor :( hurma hep aklımda alayım diye hiç yiyemedim toplamda 5 6 tane ya yedim ya yemedim hep unuttum almayı
(805 puan) tarafından
Al canm mutlaka çok işe yarıyor muş
(1,114 puan) tarafından
Kavunla avokado dediler bide açılma için. Eşimle ilişki olmuyo eşimde sürekli üreyen enfeksiyon oluyo dişlerinden bile çok cekiyo iltihaptan o yüzden ilişkiden korkuyorum enfeksiyon kaparım diye. Çocuk sahibi bile olamadık 2 sene bekledik onun için sonra kendi bitkisel yolla enfeksiyon için mısır püskülü flan kaynatıp içti ondan sonra hamile kaldım
0 oy
(390 puan) tarafından
İnşallah ama suni sancı dan korkma ben aldım gayette dakikada bire düşene kadar çok iyiydim. Sadece açılmam olmadı ama benim vucudum la alakalı ben ısrarla normal yapcam dedim çatımda çok dardı. Bebeğin kalbi dayanmadı en son sezeryana alındık. Ama yinede çok memnunum denediğim için
(1,114 puan) tarafından
Onların keyfine kaldık artık yalvarsak mı napsak :-)
(390 puan) tarafından
Beni ne çektirdi bu eşşek 39+5 Haftam da Sezeryan olıcaktık makat gelişti daha düzelmez dediler Sezeryan günü normal doğum pozisyonuna geçti herkes şaşırdı doktorlar imkansız dediler ama oldu. Benim nazlı bir oğlum oldu. :) bu senenin çocukları hiç istemiyor doğmak
(1,114 puan) tarafından
Ay ne güzel annesine sürpriz yapmış minnak herşeyin hakkında vardır bi hayır cnm
(390 puan) tarafından
Ya ne sürpriz elim boş döndüm herşeyi hazır gittiğin hastaneden:)
(1,114 puan) tarafından
E o gün olmadı mı doğumun cnm normal
0 oy
(186 puan) tarafından
Dogumun normal mı sezeryan mı gözüküyor
(1,114 puan) tarafından
Aa hadi hayırlısı olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)
(186 puan) tarafından
Amin insallah cnm sende bir avazda alırsın insallah çok bekledik  paşaları :):)
(1,114 puan) tarafından
İnşallah cnm. He kız valla çok bekledik yeter o değil millete de dert oldu hele eşime bugün dedim pazartesiye kadr bekletcek o gün yatış vercek dedim e olum öyle bişey varsa gel şimdi götüreyim yat diyo :-)
(186 puan) tarafından
Aynen aynen bizde  millete ayınn 15 dedik yaa arıyorlar   dogurdun mu ddiye daha dogurmadım  diyom ne durun diyorlar bende  espiriye vuruyom   rahatı iyi içerde diyede insan ister istemez strese sokuyolar
(1,114 puan) tarafından
Hemde ne stres yaptırıyolar insanı sadece akrabalarim sorsa iyi müşterilerim bile arıyor doğurdun mu daha duruyon mu diye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
17 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cennet.T (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 790 göst.
0 oy
11 cevap 328 göst.
23 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu