Evde defalardir muska görüyorum ... İşte sabah kalktım evi toparlayacagim gene bı muska msj attım evin heryerinden muska çıkıyor acaba daha nerelerden çıkacak dedim sakla onu gelip senin yalanlarını ortaya çıkaracağım sen seytanlik peşindesin annem okuma yazması yok sen muska yapmış diyorsun dedi aradı çok kötü şeyler söyledi neymiş ben kavga çıkarmaya yer ariyormusim ben şeytanlık yapiyormusum yahu dedim amacım kavga çıkarmak olsa sana niye soylim direk annenin yanına giderim dedim bı tartışma bı kavga duyarsam.seni babanın kapısının önüne atarım dedi bende adamsan gel şimdi adlileye gideriz diyip kapattım telefonu ve akşam eve geldi yüzüme tujurdu senn namussizsun dedi ustuste bende dedim sen namuslu olsaydın karina demezsin seni babanın kapısının önüne atarım diye sen nasıl böyle.birsey dersin bana ben senin kooeginmiyim istediğin zaman koynuna sokacan istediğin zaman kapının önüne. Mi atacan dedim ben gidersem bu sefer dönmem ne benim ne çocukların yüzünü göremezsin haberin olsun dedim o da bana çocukları bana bırak git nereye gidersen dedi .... Yaaa çok şey soyledikte birbirimize işte kısacası böyle o ayrı odada uyuyor ben çocuklarımla ayrı yabancı gibiyiz