Kız sekiz bitti okuldan çıkardı beni hergun ağladım sizladim.anneme söyledim babamla konuş dedim başka şehre gittik ordada bı kaç ay kaldık aylarca ağladım eve döndük müdürler öğretmenler cami imamı komşular hepsi babamla konuşmaya calisti kızını okut kızın okulu seviyor dersleri güzel dediler de kabul etmedi bı yıl öyle heegunum ağlamakla geçti ikinci yıl okullar acilali birbucuk ay olmuş ben hala agliyorum bı gün babam geldi biseye kızmış benide ağlarken gördü bağırdı hazırlan gideceğiz dedi Allah vere birgün saçını tara suslen biriyle konuştuğunu göreyim bı tane birin olsun öldürürüm dedi ama o söylesin dursun dedim mutluluktan havalara uçuyorum.liseye yazdırmaya gidiyor babam beni aradan bı yıl geçmiş okullar açılmış sınavlar başlamak üzere çok zorlanmistim ama dört yılı nasıl bitirdim Allah bilir hafta sonları tarlada hafta içi okula hergun laf söylerdi korkudan saçımı bile taramazdim ....en son lise üçte öyle bı dövdü ki öyle küfürler etti ki hersoyledigi cümle kelimesi kelimesine aklımda unutmadım o günden sonra dedim lise bitsin okumayacagim ...