0 oy
582 göst.
Diğer kategorisinde (7,140 puan) tarafından
Kızlar daha önce Bi postta da bahsetmiştim kaynım geldi buraya calısmak için yeni evimize tasıdık neyse tasımaya da yardım etti bir ay oldu biz tasınalı neyse en küçük kaynım ve görümcem de buradaydı onlar 3 gün önce gittiler diger kaynım sözde iş için burda ama geldigin den beri toplasan bir hafta bile çalışmadı hergün dısarda geziyor zaten virüs var hastalık var umrumda degil ayrı sinir oluyorum neyse konuya gelecek olursak

Dün akşam evli kaynım bizi, caya, cagırdı saat gec oldu yasak, da baslıcak diye gitmek istemedim aslında ama dedim belki kaynım orda kalır da bu akşam eşimle baş başa kalırız yarın da yasak zaten bir aydır neredeyse eşimle dogru düzgün sohbet bile etmiyorduk rahat rahat 

Sorna en büyük kaynım beyefendi bir ay sonunda evinde kalmaya davet etti kaynımı şükürler ola o da tamam dedi zaten evlerimiz aynı mahallede arası 5 dk bile yok o orda kaldı biz eve döndük tabi nasıl mutluyum eşimle baş başa kalabilicez diye bir ay sonra çünkü resmen kendi evimde misafir olmuştum artık eşarp etek kapalı Bi şekilde yani rahat giyinemiyodum bile sorna neyse gece güzel gecti sabah da kalktık eşim bize kahvaltı hazırlıyodu bende gecelikle evin içinde geziniyorum ortaşıgı toparlıyorum saat daha 11 tak diye zil çaldı Bi de baktım kaynım gelmiş yani o kadar moralim bozuldu ki aglicaktım neredeyse hemen odaya gecti üstümü giymeye eşim yanıma geldi niyw yüzün düştü dedi bende ne güzel bir ay sorna evimizde vakit geçiricektik bütün hayallerim suya düştü dedim eşim de birsey demedi onada kızamadım çünkü yapacak birseyi yoktu banada hak verdi gibi oldu

Kahvaltıya oturduk kaynına gel dedim yok ben yedim dedi yemegi yiyip sabah sabah direk buraya fırlamış ya Bi tatil gününü de bozdu resmen ne kadar düşüncesiz Bi de cocuk degil neredeyse 20 yasında adam ya öyle sinir oldum ki bugün hiç Bi iş yapmicaktım sadece eşimle oglumla zaman, geçirecektim saolsun mahvetti hayır sanki ne var benim evimde anlamıyorum her gün hergün buradasın o abin degil mi bir aydır buradasın bari Bi iki gün orda kal haksız mıyım kızlar yaa valla evlendigimden beri böyleler ailecek düşüncesiz davranıyorlar bıktım usandım artık rahat olmak istiyorum r

6 Cevaplar

0 oy
(8,855 puan) tarafından
Anasi babasi yok mu ne demeye sagda solda kaliyor
(7,140 puan) tarafından
Onlar İstanbul da buraya calısmaya geldi beyefendi. Zaten onlar tasınalı 6 ay kadar oldu ondan önce de evimden cıkmazlardı hiç sabah akşam yanımızdalardı hepsi
(8,855 puan) tarafından
Valla soylee esine zaten calismiyor ne demeye kaliyor de gondersin
(7,140 puan) tarafından
Arada Bi gidiyor ya işte onu bahane eder az cok neyse der. Sanki sana ne zararı var der. Hergün Bi tabak yemek fazla yapmak cok mu zor der.. Göndermez, yani evine falan
-Reklam-
0 oy
(64,770 puan) tarafından
esime soylerdim ailesinin yanına gonderirdim 
(7,140 puan) tarafından
Göndermez, canım üste yoruma da, yazdım
(64,770 puan) tarafından
kavga etsen surat yapsan madem aile bireylerinden kopamayacaklar ne diye evlenir bu erkekler
(7,140 puan) tarafından
Ben evlendiği günden beri bunlar böyleler canım daha İstanbula tasınmadan önce onlar daha biz yeni evliyken gelirlerdi sabah 9 da kapıya dayanırlardı bazen, gece yarısı evlerine giderlerdi bazen de gec oldu burda yatalım derlerdi. Yalan söylemiyorum bak yemin ederim sobalı evde oturuyorduk oglum yeni dogmustu üşümesin diye sobalı odada yatıyorduk biz Bi koltukta küçük kaynım yada görümcem yan koltukta o şekilde uyuyorduk hemde bir degil iki degil kac kez bunu yasadık kaynanama da, söyledim tamam Bi daha olmaz dedi yine yaptı eşime söyledim sen benim ailemi istemiyorsun dedi sorun cıkardı hep ben kötü oldum yani baktım başa cıkamıyorum artık karışmıyorum dedim İstanbula tasındular kurtuldum diye sevinirken daha beter oldum artık Bi gece iki gece degil aylarca gelip kalıyolar
0 oy
tarafından
Ne alaka nerde çalışırsa çalışsın kimde kalırsa kalsın kazık kadar adam yenge yanina mi munasip
(7,140 puan) tarafından
Aaa olur mu hiç burda koskoca Eda yengesi dururken hiç diger yemgesine gitmek başka yerde kalmak olur mu Aaa burası otel gibi hemde bedava ne diye başka yerde kalsın ayıpsın :((
0 oy
(187,018 puan) tarafından
Ara kayinpederi kaynanayi oglunuzu cagirin de
(7,140 puan) tarafından
Bu sefer de eşime söylerler kavga çıkar doldururlar
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Esinle konusacaksin guzel bir konusacak kardesiype adam gibibis bulacaksan kal gezip tozacaksan boyle olmaz deyip gondersin
(6,974 puan) tarafından
Zor ama esin bunu konusacak ailesiyle, biz basbasa vakit geçirmeye karar verdik de, anlayisiniza siginiyoruz cocugumla karimla vakit gecirecem desin
(7,140 puan) tarafından
Canım belki bilirsin dogulu ailelerde böyle şeyler ayıp yani eşim annesine babasına asla, diyemez böyle birsey. Zaten bunu onların düşünmesi gerekmiyor mu.. Oof ooff...
(6,974 puan) tarafından
Ah ah dusuns3ler keske ahhh.... is yine sana dusuyor o zaman, onlar ayip bilmiyorsa sen surat asacaksin, hizmetine kosmayacaksin, umursamayacaksin kisacasi rahatsiz oldugunu gostereceksin. Gerekirse laf carp, bizde bu hafta sonu basbasa kaldik diye sevindiydik de gülerek
(7,140 puan) tarafından
Hemen ayıplarlar böyle böyle dedi diye ama kendi ayıplarını görmezler bakalım nereye kadar gidecek bu böyle
(6,974 puan) tarafından
Varsin ayiplasinlar bu saatten sonra ne onemi var, konusup dursunlar, bir omur boyle olacagina varsin ayiplasinlar laf etsinler
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Bir kere kayninla ayni evde kalman manrvi anlamda da uygun bir şey  degil zaten. Esine uygun bir dille anlat hazır  böyle  de bir olay yaşamışsınız... hos değil  gerçekten.  Insanlarin bu düşüncesizliğı sinir ediyor  beni de. Hani ben 1 günlüğüne  bile baska yere gitmis olsam kalmaya kapi hızlı  carpilsa acaba ben mi bir sey yaptım  benden mi rahatsiz oldular da böyle  belli ediyorlar diye düşünürüm rahatsız olurum.

Allah kolaylik versin canım  benim kayincalideyle kayınpeder de öyleydi  ben her defasinda az cok tepkimi onlara hissettirdim eşimle  de konuştum 5 buçuk  yılın  sonunda şükür  ki girdiler yola. Olmaz öyle  pat diye gel kal filan... haber versinler usturuplu gelip gitsinler sıkmadan bunaltmadan hos sohbet oturalim yiyelim icelim ama fazlasi sikintı... sor bakalim esine empati yapsin tam tersini... senin kız kardesin habire sizde kalsa ayni sekilde yese icse gezse vs... ne düşünür  ne hisseder rahat edebilir mi?
(7,140 puan) tarafından
Zamanında her yolu denedim canım ne kaynanaın kayınpederim in utanması var ne kaynımın var ne de eşimin. Ona kalsa yıllarca bizle yaşasa da sıkıntı yok benim rahatım umurunda bile degil evlendigimden beri böyle cekiyorum hepsinden ben

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 485 göst.
0 oy
12 cevap 522 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 916 göst.
15 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mrvgul (6,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,284 göst.
18 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu