0 oy
520 göst.
Aile kategorisinde (1,262 puan) tarafından

Kızım 16 yaşında oglum 11  yaşında babalarından ayrı yaşıyorlar ve bunalıma girdim sürekli kavga halindeler kızım çok inad aralarında kalmaktan yoruldum öneriniz varmı Allah rızası için :( bilseydim 5 yaş bırakmazdım zamanında aralarında kızım ergen kafası oglumda yeni yeni girecek çok değişikler eşim ayda 3 gün yanımızda durur sonra biz kendi halimizdeyix keşke yanımdamızda olsa akşamları evine gelse birazda olsa rahatlarım belki

15 Cevaplar

+1 oy
(50,749 puan) tarafından
abimle aram.bir yas yarim saatten fazla hala iyi gecinemeyiz ☺️
(122,362 puan) tarafından
Puhahahaaa
(50,749 puan) tarafından
☺️ tom ve jerry gibiyiz sevdos ne ayri ne beraber
Kardeskmle benim aramda 5 yas var biz hic anlasamazdik simdide oyle tlf 3dk fazla konusamiyoz ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaşla ilgisi yok bence kişilik biraz da benim kardeşimle aramda 4 yaş var ama o zamanlar birbirimizden haberimiz yoktu. Bi de şimdi okullar kapalı evde iyice bunalıp birbirlerine sarıyorlardır yaşları yakın da olsa aynı sorunlar olurdu muhtemelen 
(1,262 puan) tarafından
İnan çözüm bulamadım  çok yoruldum
0 oy
tarafından
Ne için kavga edihorlarki
0 oy
(922 puan) tarafından
Hemen hemen her kardeş arasında olur diye düşünüyorum canım 
0 oy
tarafından
Erkek kardeşim küçükken bizi hep döverdi saçımızı çekerdi kuzum normal 
0 oy
(671 puan) tarafından
Bosandiniz mi yoksa isten mi firsat olmuyor
(1,262 puan) tarafından
Mesleği şöförlük canım 2. Evliliğim
0 oy
(707 puan) tarafından
Araları kaç yaş olursa olsun yine sorun olacaktı zaten.Ahlarla vahlarla bu iş çözülmüyor ne yazikki.

Babadan ayrı yaşamaları yeterince sorun oluyor çocuklara bide ergenlik de eklenince çekilmez bir hal aliyordur.Ortak oynanacak oyunlar alın eve.Birlikte oynayın.Pandemi dönemi olduğu için okulada gitmedikleri den dolayı iyice birbirlerine düşüyorlardir.Ortak biseyler yapabilirsiniz.Odalari ayriysa çok iyi ayrı değilse ayırın.Ayni oda içinde daha çok kavga ederler.Bu dönemler malesef ki çok zor geçiyor.Allah yardım etsin.
(50,749 puan) tarafından
ortak oyunlar daha kötü oluyo ya bizden biliyorum abim kuzenimle bir olurdu bende doğrucu davut istemezlerdi beni ☺️☺️
(1,262 puan) tarafından
Babası kızımı evladlıktan Red etti bunalıma girdi
(50,749 puan) tarafından
ilk esinden mi kizin canim yasadiklari kolay değil destek aliyor mu peki
(1,262 puan) tarafından
Evet ilk eşimden ilk zamanlar aldı desteği
(50,749 puan) tarafından
devam edin bence canim hatta iki kardeş birlikte devam etsin zor yaslar Allah yardimcin olsun
0 oy
Esin nerdeku baci normal ya yasla alakasi yok
(1,262 puan) tarafından
Yurt dışına çıkıyor sürekli şöför
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah ❤️ babalarının dışarda olma sebebi de onların üstünde hakimiyet söz geçirme duygusunu yok etmis bence , benim babamda tirci küçük kardeşlerim öyle cnk 10 yıldır bazen ayda bir sefer gördüğümüz olurdu heleki ergenlik döneminde insan çok daha farklı düşünüyor malesef 
(1,262 puan) tarafından
Aynen kesinlikle
0 oy
(816 puan) tarafından
Kardeşler arası normal bence bırak yesinler birbirlerini kardeşimin biri ile aramızda 1 yaş var annem hep kedi köpek gibisiniz derdi bize hem çok iyi anlaşır hem hiç anlaşamazdık diğeri ile 13 yaş var :) onla da kardeşten çok anne oğul gibi ilişkimiz yani bu devirde ki çocuklar biraz garip sıkma canını kendi hallerine bırak
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Biz üç kardeşiz bn Orta büyük 1yas büyük küçük 5yas

İkisi ile de çok iyi anlaşırız abim de kardeşim de erkek ama hiç bana tek kız olduğunu hissettirmedi iyi ki varlar yaşla alakası yok onun kardeş değerini bilmesi lazım insan ufak kardeşim ile de abim anlasamaz 

Olmayınca olmuyor sanırım Cnm
0 oy
tarafından
Benimkiler de öyle kendime özel hiç bir hayatım kalmadı iki dakika gözümü üstlerinden ayiramiyorum ayırdığın an devamlı kavga kızıyorum ayrılın birdaha yan yana gelip konusmayacaksiniz bu sefer sarılıp oturuyolar ayrilmiyolar 
0 oy
tarafından
Ben 25 erkek kardeşim 21 yaşında aynı evde gecinemezdik evlendim hala 1 saat aynı ortamda dursak yeriz birbirimizi :)
0 oy
tarafından
Yaşla ilgisi yok erkek kardeşimle aramızda 2 yaş var bizde hala bie araya gelince 1 saat içinde 10 tane sorun bulur kavga ederiz 
0 oy
(4,894 puan) tarafından

Hiiiiç karışma canım. Kendi aralarında halletsinler. Birbirlerini şikayete geldiklerinde dinleme. Sorununuzu kendi aranızda çözün de.

Bir de sık sık onlara kardeş olduklarını istedikleri zaman iyi gecinebileceklerini gösteren şeyler yaptirt. Mesela üçünüz beraber masa oyunlarından oynayabilirsiniz. Birlikte bol bol vakit geçirip takım olabilecekleri aktiviteler yaptırmaya çalış.
(1,262 puan) tarafından
Kızım çok hırçın derdi günü tlfonla vakit geçirmek oglumda bende istiyorum tlfonu diyor başlıyor kavga
(4,894 puan) tarafından
Kuzum olay sende bitiyor. Alacaksin kizini karşına ya bu telefonu ikiniz kullanacaksınız ya da senin elinden de alacağım ikiniz de telefonsuz olacaksınız diyeceksin. İkisine de telefonu kullanmaları için ayrı ayrı saat belirle  . Sen ne kadar kararlı olursan o kadar çabuk alışırlar. Biri ceza aldığında ödül olarak diğerine fazladan kullanma saati verme,hep birbirlerine girerler yoksa.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 373 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 458 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 328 göst.
0 oy
21 cevap 699 göst.
11 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (636 puan) tarafından soruldu

403,451 soru

12,086,677 cevap

36,376 kullanıcı

...