0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (325 puan) tarafından
Kızlar az önce randevu aldım yarın öğleden sonra ya denk geliyor kızım daha 2 aylık gece 12 den saab 5 e kadar tek yatıyor onun dışında hep uyanık ağzında n tukurugu sade dışarı atar asla yutmaz uyuduğu zaman sıçrayarak uyanıyor şiddetli şekilde ağlıyor kaynanam korku düşmüş dedi abisinin esi de benim kizimda böyleydi nazar dedi hoca kaynanamda diyor ki korkudur gidip boylama nuska yapalım esimde diyor nuskadan medet bekleme ayetel kursi nazar süresi okusan yeter allahtan ışte nuskaya bel dayama bende dedim doktora goturecem gerçi sağlık ocağı arsız kızın bostan yere oradan oraya sürükleme bilemedim valla

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Tevekkül etmek lazım tevekkulde maddi manevi her şeyi yerine getirdikten sonra neticesini Allahtan beklemeye denir.Sen doktorada götür hocaya da nerden sifa geleceğini bilemezsin Allah hayırlı şifasını versin yavrunun:)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce tabiki tıbbi açıdan bakılmalı bna göree muskaya gerek yok bol bol oku bebeğini 
0 oy
tarafından
Bnm oğlumda öyleydi canım. Dr bana Mora refleksi demişti ama sürekli kötüye gidiyordu hocaya okuttuk muska yapti oğluma tüm nazardan vs korumak amaçlı öyle düzeldi şükürler olsn uykusu da düzene girdi 
0 oy
(805 puan) tarafından
Ayetler diyosun canm Rabbimin ayeti bel baglamiyorsun medet ummuyorsun Rabbimin ayeti oda Allahın izni ile boşuna değil ayeti de indiren Rabbimdir.  Ben kaç düşük yaptım doktora da girdim ameliyat da oldum ama korkum hiç geçmiyor du sonra boylama yaptrdk muska yaptrdk çok şükür 29 haftlgm artık rüyalarımda da korkmuyorum 
0 oy
tarafından
Sen değil canım en iyi en faydalı dua babasının okuyacağı duadir  söylediği ayeti kerimeleri kendi okuyup uflesin bebise
(887 puan) tarafından
Neden babasi canim bilgim yok o yuzden soruyorum
tarafından
Bilmiyorim canim öyle ışte . Özellikle ayetel kürsü okuyup uflesin
(887 puan) tarafından
Tmm cnm sağol

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 351 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 409 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
29 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu

410,139 soru

12,332,041 cevap

39,249 kullanıcı

Kategoriler

...