0 oy
1,137 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Arkadaşlar bazılarınız belki lincleyecek ama hak verende olacaktır çoğu post hep eşlerle ilgili evet bu uygulama çok güzel her şekilde her konuda birbirimizden yardım alıyoruz bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz ama  lütfen  en ufak biseyi yazıp evliliginizi bitirmeyin eşinizden soğumayın yada eşinizi kendinizden soğutmayın en basiti  eşim şifre koydu neden? bu soruyu sorunca herkes ne der aldatiyordur senden gizlediği biseyler vardır insanlar bunu der herkes böyle düşünür eşinizi taniyosaniz boule bişey yapmayacağını biliyosanız konuşun anlaşın ama halledmeyecek kinular olur onlar sormak tabikide gerekir bazen ben bile eşim odada tlle oynayınca beni aldatiyor mu diye düşünüyordum eminim ki bir çok kadında etkilenmiştir inşallah bana hak veren olur çünkü en ufak bişeyden evlilik bitiriyor bu çok üzücü bi durum lütfen dolduruşa gelmeyin 

24 Cevaplar

0 oy
(1,244 puan) tarafından
Hay ağzınıza sağlık abla. Gerçekten bazı yorumları okuyunca valla diyorum bunlar karıyı kocadan eder. 40 yıl düşünsem öyle düşünce aklıma gelmez.  Yaa çok gaz veriyorlar birbirlerine. Bu uygulamaya insan kocasıyla kayinvalidesiyle olup biteni neden anlatır ki. Acaba kocaları  da gidip erkek arkadaş ortamında eşlerinden şikayet etseler hoş olur mu.  Sorunlari varsa  o kadar psikologlar terapistler var. Onlara gitmeyi deneseler keşke.
tarafından
Aynn öyle canim
-Reklam-
0 oy
(816 puan) tarafından
Valla çoğu insanın yaşadıkları beni etkiliyor çünkü kendimi onların yerine koyuyorum çoğu konu bana abartı geliyor verdikleri tepkiler boşanmaya kalkmaları ama şiddet varsa yada ihanet varsa psikolojik şiddet hakaret varsa ben kimseye bişe olmaz kocan dır yazamam kimsede kusura bakmasın. Hiçbir kadın şiddeti ihaneti haketmez kabullenmek zorunda da değildir arkasında dağ gibi duran anası babası varsa tabikide gidecek. Şiddet olan bir yuvada büyüyen çocuk da babasını örnek alır çocuğum için diyipde ben o çocuğu öyle bir ortamda büyütüp psikolojisini bozamam. Şiddet ihanet psikolojik şiddet dışında olanlara tölerans tanınabilir. Mesela dün bir hanımefendi vardı eşim eve gelsin istemiyorum bana sürekli hakaret ediyor kıyafetlerine bak paspalsın b.k çuvalına benziyorsun ben senden güzelim diyor ve hiç harçlık verip kıyafet almıyor yazmıştı bu kadına kocandır sus otur mu diyelim mesela? Yazık değil mi ya ne acı saate bakıp off birazdan gelecek demek. Saatler geçmesin diye dua etmek. Bunlar ağır şeyler. Tabikide her evlilikte tartışma oluyor bizimde oluyor tartışırız kavga ederiz ama herkes duracağı yeri bilir çünkü şiddetin ihanetin psikolojik şiddetin bende affı yok
0 oy
(407 puan) tarafından
Uzun zamandır yazmaya çalışıp ama linç edilmek yüzünden açamadığım bir post çok teşekkür ediyorum öncelikle postundan dolayı...

Hepimizin evliliğinde zaman zaman problemler oluyor küçük büyük hemen her konuda evi terk etmek mi gerek boşanmak yada dünyayı eşine dar etmek evde sürekli surat asmak veya her konuda iğneleyici bir laf sokmak bence yanlış. Evet bizimde haklı olduğumuz yerler var bazen yapılanlara katlanamadığımız noktalar araya giren kaynana, kayınbaba, kayın,elti vs... Bu böyle uzar da uzar . Ama en mantıklısı rahatsız olduğun konuyu eşinle birbirine anlatmak evet erkekler dar görüşlü ince düşünme gibi bir yetkileri çoğu zaman yok ama biz bu hayatta ki en ufak şeyi kendimize dert ettiğimiz zaman yine yorulan biz oluyoruz . İnanın bir yuva kolay bozulmuyor diyelimki bozdun ya sonra karşınıza daha iyisimi çıkacak çokmu mutlu olacaksınız yada çocuğunuz yarım bir ailede ne kadar mutlu büyüyecek bence düşünmek lazım hiç değlse çocuklarımız için en başta saygı duymak lazım eşine...

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 217 göst.
9 Nisan 2022 Kültür-Sanat kategorisinde meva1 (1,440 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 343 göst.
8 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 273 göst.
15 Kasım 2024 Aile kategorisinde Gizem.55 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 430 göst.
26 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Kayla4 (32 puan) tarafından soruldu

403,852 soru

12,098,759 cevap

36,408 kullanıcı

...