Kızlar dün sabah esimle buyuk bi kavga ettik ben sinir krizi gecirdim hemde oglumun yaninda elimde degilken sebebi ise
Eşim herseye karışan biri. Evi temizlerim begenmez yemek yaparım eline sağlık dememiştir bir gün takdir görmedim bi gün Allah razı olsun dediğini duymadim. İnsan bu cümlelere gerçekten ihtiyac duyuyor ayakta kalmam için evimde herturlu işimi daha iyi güzel yapmam için gerçekten bu cümleler insanı ayakta tutabilen cümleler.
Ben 2 günde bir evi süpürup silerim supurmedigim zamanlar muhakkak gırgır atarım tezgahta asla bulasik bırakmam ya herseye laf buluyor bunu yap şunu şöyle yap zatwb yapacağım şeyi bana neden soyleyip duruyor çocuk var 2.5 yasinda ve oglumda o kadar yaramaz ki 2sn yanimdan ayrilsa ya kafasina bsy oluyo ya gozune.
çıldırdım artık dün
Yine imali imali Eve makina at temizle evi dedi zaten aticam dedim sen ise git temizliğe başlıcam dedim. Gitmeye yakın süpürgeyi çıkardım etrafı topladim işte oğlumda oynuyordu supurgeye bisikleti takildi kafa üstü düştü oğlum çok ağladı. Başlıcam temizliğine dedi bagirdi sinirlendi bende sen istiyorsun diye sıksk temizlik alıyorum yoksa bi gun temizlerim 2 3 gün ara veririm oğlumla vakit geçiririm senin korkundan hergun hergun temizlik alıyorum dip köşe temizlikciler gibi . Senin yüzünden cocuk düştü dedm evde vsy yok kendin karı gibi hersyee atiliyorsun dedm bırak evin isi beni ilgilendirir sen ne diye karışıp duruyorsun dedm. Bağırdım çağırdım inanın ki kendimde değildim tüm vücudum titredi uyuştu o kadar sinirlendim ki cidden cinnet geçirdim sanki o an. Çok üstüme geliyor herseyime karışıyor. Bende dün hicbsy yapmicam artk deidm senin kadar nankör biri yok yapıyorm yapmadım oluyor hep dedm dün çıktı gitti işe oglumla tüm gün oynadık yedik içtik hochsyi de toplamadm tezgah bulasiklardan görünmüyordu evin içi oyuncaklardan yurunmuyordu o derece çünkü damarıma çok bastı yemin ettm dokunmam dedm yapsam yapmasam da bir. Dün akşam geldi isten evi gordu başladı 3 saat topladi yıkadı. Benmle de konuşmadı. Bende tabiki. Bugünde kalktm ne zamana kadar böyle devam edecek dedm evi toplamak dahi istemiyormcidden içimden gelmiyor. Bana akıl vern böyle devam mı edeyim sizce yoksa lanet olsun diyip kalkıp evimn işini o ne dese de yapayım mi. Size göre Çocukça geliyor ufak da olab8lr ama evlendigmz günden beridir evin işine hep karışır karı gibi sinekte küçük ama mide bulandiriyor kizlarr kb uzun oldu biraz