+1 oy
426 göst.
Aile kategorisinde (32 puan) tarafından

Kızlar dün sabah esimle buyuk bi kavga ettik ben sinir krizi gecirdim hemde oglumun yaninda elimde degilken sebebi ise 

Eşim herseye karışan biri. Evi temizlerim begenmez yemek yaparım eline sağlık dememiştir bir gün takdir görmedim bi gün Allah razı olsun dediğini duymadim. İnsan bu cümlelere gerçekten ihtiyac duyuyor ayakta kalmam için evimde herturlu işimi daha iyi güzel yapmam için gerçekten bu cümleler insanı ayakta tutabilen cümleler.

Ben 2 günde bir evi süpürup silerim supurmedigim zamanlar muhakkak gırgır atarım tezgahta asla bulasik bırakmam ya herseye laf buluyor bunu yap şunu şöyle yap zatwb yapacağım şeyi bana neden soyleyip duruyor çocuk var 2.5 yasinda ve oglumda o kadar yaramaz ki 2sn yanimdan ayrilsa ya kafasina bsy oluyo ya gozune. 

çıldırdım artık dün 

Yine imali imali Eve makina at temizle evi dedi zaten aticam dedim sen ise git temizliğe başlıcam dedim. Gitmeye yakın süpürgeyi çıkardım etrafı topladim işte oğlumda oynuyordu supurgeye bisikleti takildi kafa üstü düştü oğlum çok ağladı. Başlıcam temizliğine dedi bagirdi sinirlendi bende sen istiyorsun diye sıksk temizlik alıyorum yoksa bi gun temizlerim 2 3 gün ara veririm oğlumla vakit geçiririm senin korkundan hergun hergun temizlik alıyorum dip köşe temizlikciler gibi . Senin yüzünden cocuk düştü dedm evde vsy yok kendin karı gibi hersyee atiliyorsun dedm bırak evin isi beni ilgilendirir sen ne diye karışıp duruyorsun dedm. Bağırdım çağırdım inanın ki kendimde değildim tüm vücudum titredi uyuştu o kadar sinirlendim ki cidden cinnet geçirdim sanki o an. Çok üstüme geliyor herseyime karışıyor. Bende dün hicbsy yapmicam artk deidm senin kadar nankör biri yok yapıyorm yapmadım oluyor hep dedm dün çıktı gitti işe  oglumla tüm gün oynadık yedik içtik hochsyi de toplamadm tezgah bulasiklardan görünmüyordu evin içi oyuncaklardan yurunmuyordu o derece çünkü damarıma çok bastı yemin ettm dokunmam dedm yapsam yapmasam da bir. Dün akşam geldi isten evi gordu başladı 3 saat topladi yıkadı. Benmle de konuşmadı. Bende tabiki. Bugünde kalktm ne zamana kadar böyle devam edecek dedm evi toplamak dahi istemiyormcidden içimden gelmiyor. Bana akıl vern böyle devam mı edeyim sizce yoksa lanet olsun diyip kalkıp evimn işini o ne dese de yapayım mi. Size göre  Çocukça geliyor ufak da olab8lr ama evlendigmz günden beridir evin işine hep karışır karı gibi sinekte küçük ama mide bulandiriyor kizlarr kb  uzun oldu biraz:'(

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay herşeye muhalefet olan erkek hiç cekilmez ya, empati kuruyorum bende olsam bende sinir olurdum, her işime karisilmasindan. Bir kaç gün daha yapmazdım herhalde baksın görsün yaoilmadiginda nasıl oluyor , belki o zaman yaptığını anlar susar.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evi temizlemek veya çocuğuna bakmak zorunda değilsin. Tabi ki anne olduğun için sevgin ve merhametin çocuğuna ağır basacak ve basmalı da ama evi boşver. Bak sana 1 hafta diyorum, 1 hafta böyle gitsin sonra kendisi yalvarmaya başlayacak. Bir daha da 1 hafta pis bırakırsın korkusuna laf edemeyecek. Bu sözü dinle 1 hafta KENDİ EVİNDE dinlen. Annenlere falan gideyim deme sakın.
0 oy
(363 puan) tarafından
Benimde oğlum var iki tane . Sürekli eşimden yardım isterim çünkü gerçekten yetişmiyor. 
0 oy
(489 puan) tarafından
valla çocukça falan değil. yaptığın iş görünmüyor çünkü evde. evde duran daha çok yoruluyor ama işe giden bunu anlamıyor. evin işi hiç bitmiyor ve sürekli yapmak zorundasın. ben çalışıyorum o nedenle eşim daha töleranslı kendi de evin işini yapar ama o bile ara sıra söyleniyor. söylenince ben de sinirleniyorum aynı sen gibi. o zaman işi bırakayım eve bakayım benden bu kadar diyorum genelde. gücüm yetmiyor çünkü. olduğu kadar olmadığı kader napayım. 

sonra dip köşe temizliğe girince de "aa temizlik mi yapıyorsun ara ver de şunu bunu yapalım" diyor.

iki ucu şey yani o işin.

bence rest çekme de... yani işleri yap ama yapabildiğin kadar kendine göre yap. daha fazlasını isterse ya çocuğa bakıcı tutsun ya temizliğe yardımcı. ya da izinli olduğu gün dip köşe beraber girin. yani gerçekten mümkün değil hem çocuk hem tertemiz ev. ikisine yetebilen kadın olduğuna inanmıyorum ben. temizliğini tam yapan kadın çocuğun vaktinden çalmak zorunda bence ya da çocuğu günde 4, 5 saat uyuyordur yani...
0 oy
(1,503 puan) tarafından
Aynı benim babam gibi, böyle insanlarla ömür geçmiyor annemi bipolar yaptı babam bu huyu yüzünden işten gelirdi evde keşif memuru gibi gezerdi kulp bulurdu. Annem şimdi yaptığı işi de yapamaz oldu. Şimdi babam iş güç yapar cam bile siliyor. Benim eşimde ilk evlendiğimizde karışmaya çalışırdı ama ben izin vermedim nefret ediyorum sırf bu yüzden babam annem yüzünden düzen temizlik takıntısı oldum akşama kadar bez elimde günde iki üç kez ev siliyorum sabah ben süpürüyorum akşam robot süpürüyor iki çocukla evi hep temiz tutmaya çalışıyorum Buda beni çok yoruyor 
0 oy
tarafından
Devam et böyle yemekte yapma o geldiğinde yemiş ol madem öyle bundan sonra böyle.. yapsanda aynı yapmasanda aynıysa yapma..
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Ah canım ALLAH YARDIMCIN OLSUN 

Aynısı geçen hafta bana oldu benimki abisinden görüp bana uygulamaya çalıştı bende çıldırdım o gün bir temizlik ettim cam pencere her yer aksam acillik oldum pişman oldu simdi etme senden önemli degil dedi
0 oy
(712 puan) tarafından
Kız sakın yapma. O pes etsin sen niye soruyorsun. Bırak kendisi temizlesin birkaç gün sonra dayanamaz gelir zaten özür dilemeye. Sen de oğlunla güzel güzel vakit geçir mis gibi 
0 oy
(520 puan) tarafından
Yaparsan da üsten yap canım haberi olmasın iş yaptığından bulaştıkları da üsten topla gelince yapıyorsa kendisi eğer yemeğini yaparsın zaten hergun, belki akıllanır eşinde karışmaz herseye
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Benim koca da aynı birinde sofra bezini çırpmayı unutmuşum gidip salonun ortasına çırpmış abartısız 10 gün filan oldu evi toplamadım daha .
0 oy
(16,234 puan) tarafından
Yapilanla yapılmayanı anlaması için iyi bir yol aslında 
0 oy
(634 puan) tarafından
Dün ki yaptığın iş berbattı eline hiç yakışmıyor keşke dilinede yakismasada karismasan sen daha kötü yaptın yine kalktm ben yaptım sana kalsa her her fecaat olacak de bence zaten yapcaksn
0 oy
(436 puan) tarafından
Evini topla canım 
0 oy
(15,188 puan) tarafından
Ay yemin ederim benim kocam bu anlattiklarindan daha beter. Yaptığım yemeğe laf eder, temizliğe laf eder, çocuklarin bakimina laf eder. Bende artik yapmiyorum hiçbirini derim ama kendim katlanamam kalkip yine yaparim işimi. Yapilan işlere ettiği laflar yetmez birde çocuklarin ev içinde giydiklerinin bile ütülü olmasini ister. Maddi durumumuz iyi, yardimci tut o zaman diyorum. Islamiyette kadin iş yapnak zorunda değil. Erkeğin imkani varsa yardimci tutmasi gerekir diyorum. O bana baski yaparsa ben daha fazlasini yapıyorum. Başka türlü baş edilmez böyleleriyle. 
0 oy
(315 puan) tarafından
Dogrusun haklısın ama.byle adamlar değişmiyor bir ay toplama özür diler hataliyim der gene aynısını yapar masef
0 oy
tarafından
Kayınpederimi anlatmışsın herşeye burnunu sokuyor dün yemek isitiyorduk kaynanam namaza durdu bende namaza durdum namaz bitti iki dakika oturayım sırtım ağrıdı dedim hemen kayınpederim laf söylemeye başladı yemeği ısıtıyor musunuz baştan mi yapıyorsunuz fokur fokur kaynıyor laf söyleyince de kaynanam gibi herşeye karışma diye bana kızıyorsunuz diye söylendi 1 dakika oturalım adamın gözüne batıyor ya 
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Dur dur hemen pes etme biksc gun boyle gitsin. Cok biliyosa da kendi yapsin. Esim on gun ev supurmesem bisey yapmasam neden yapmadin demez hatta bırak sonra yaparsin der. Bi bebegim var eger misaifr gelecekse o siler süpürür ben yemek hallederim. Bu isler böyledir. Seninki cekecek tipten degil
0 oy
(50,552 puan) tarafından
herseye karisan erkek zor bende dün camasir yikadim esim diyo Asta kurusun normalde karismaz o bile sinir etmeye yetti
0 oy
(14,490 puan) tarafından
Benim asla laf etmez çünkü her Allah'ın günü aynı gundeligr gitmiş gibi ev temizliyorum görüyor..

Benim derdim de hiç bir yardiminin yada bir takdirinin olmayışı..

Yapsam da bir yapmasam da gibi anladın mı?

Önüne gelecek önünden klkacak..

Tertemxken evi görecek

Derli topluyken görecek..

Asla ne yorum ne yardım asla asla asla..

Konuşmaya çalışınca yada sikayetlenmeye başlayınca da günlerce küser yemek yemez sanki çok umrumda

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 86 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Htcmrkc (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 104 göst.
3 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Linasu (416 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 309 göst.
0 oy
3 cevap 63 göst.

401,984 soru

12,034,172 cevap

36,262 kullanıcı

...