0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
kizlar akşamdan böyle oldu sabahtab beri sürekli yıkadım pişik kremi daha da arttırdı Bepanthol kullandım,ve ara ara kanıyor sürtünme ile alerji olabilir mi?

Cennet elması çok yedi başka yeni ilave yok çoğunlukla beni emiyor 

19 Cevaplar

0 oy
(7,129 puan) tarafından
Off cok fena olmus gecmis olsun
(103 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:(
-Reklam-
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Sudocrem aldir hemen aninda keser cnm pisik olmus alerji byle dgl
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Ayyy yavrum kıyamam yaaa ben mustela kullanıyorum iyi geliyor ama bu çok ilerlemiş. Niye öncesinde eczaneden krem alıp sürmediniz. Hamazinc var o da işe yarıyor 
(103 puan) tarafından
Canm akşam yoktu sabaha oldu anlamadm bende Bepanthol kullandım suyla yıkadım sürekli lakin yok git gide büyüdü
(3,695 puan) tarafından
Bez ne kullanıyorsunuz bezi değiştirin ıslak mendil falan mı yaptı acaba
(103 puan) tarafından
Sanmam ıslak mendil kullanmıyorum
0 oy
(4,844 puan) tarafından
Oy yavrum nasil cani yaniyordur bez de yapabilir degistir istersen arada havalandır altını yika canm mustelanin pisik kremi cok iyi
(3,695 puan) tarafından
Evet ben önce bepanthol kullandım ama işe yaramadı 6 aydır mustela kullanıyorum her alt açmam da sürerim çok iyi geldi bize
(103 puan) tarafından
Sürekli yıkadım daha da arttı anlamadm sabah böyle değildi gece hiç yoktu hele anlamdm .cani yanıyor
(4,844 puan) tarafından
Islak mendil kullanıyorsan yıkayıp kullan sonrasında kurula nemli islam kalmasın alti o da yapar cnm

Evet ben de çok memnunum doğdu doğalı mustela kullanıyoruz
0 oy
(508 puan) tarafından
Canım bu alerji olabilir senden geçen bişeyde olabilir cennet elmasındansa olabilir 
(103 puan) tarafından
Benim aklıma da gelmiyor değil çünkü sabah dan beri çoğaldı
(508 puan) tarafından
Çünkü bi tanidgim aynı bu şekilde aynı yerde ve böyle olmuştu domatesten olmuştu yani
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Hametanin mavi olanından kullan.Alerji değil pisik olmuş ve altını havalandir kapalı tutma
(103 puan) tarafından
Ahhh dursa bezsiz gezdircem de lakin
0 oy
(29,482 puan) tarafından

Çok kötü olmuş ya

Hametol dene cok etkili bir krem 

(103 puan) tarafından
Onu da sürdüm açıkçası yok cank ilerledi resmen altı yedi saatte
(29,482 puan) tarafından
Yaa kıyamam bi daktira götür
0 oy
tarafından
Canım kortizonlu bi krem sanirim ama cok etkili travazol bi arastir derim aile hekiminide sor benim kizimda olmuştu bi ara kullanmıştım . 
(103 puan) tarafından
İlk defa oldu canm
0 oy
tarafından
Oy kıyamam ya inşallah hemen iyileşir nasıl canı yanıyordur inşallah geçer hemen. Altını ılık suyla yıka 1 saat fln bağlama altına muşamba fln bişey ser yazık biraz hava alsın varsa hamezinc fln sür normalde bepantholda pişiğe çok iyi ben sürüyorum hemen geçiyor bişey alerji de yapmış olabilir dikkat et inşallah hemen geçer ama geçmezse yarın mutlaka doktora götür canı yanıyordur kıyamam. 
(103 puan) tarafından
Tşk ederim canm
0 oy
tarafından
Bepanthol sudokrem mustela gibi kremler pişik onleyicidir tedavi edici değil Tedavi edici krem olarak mavi hametan veya trosyd krem kullanın geçmiş olsun. 
(103 puan) tarafından
Tşk ederim canm
0 oy
tarafından
Canım bu dertten muzdarip herkese tek onerebilecegim travacort krem kiziminda olmuştu eczacı travacort verdi sudocrem ile karıştırın çok iyi bı krem elde edersiniz dedi gerçekten 2 günde geçirdi biraz ondan biraz ondan karıştırıp uygulamalı inşallah sizinde çabuk geçer çok geçmiş olsun
(103 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(135,790 puan) tarafından
Oof cok fena olmus sudocrem surdunmu
(103 puan) tarafından
İnşallah geçer canım . maalesef o marka yok
tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Kanıyor ise mantar dir kortizonlu krem lazım travazol yada travacort (kızıma bu iyi geliyor) bide hamazinc alman lazım ıslak mendil kullanıyor isen kullanma ek gıda alıyor ise asitli seyelr tüketmesin
(103 puan) tarafından
Galiba mandalina dün çok yemişti çok sevdi suyunu
Hamzenic varmış o kuruttu biraz tşk ederim canm
(12,771 puan) tarafından
Mandalina portakal limon çok pişik yapar verme cnm çok verme
(103 puan) tarafından
Tmm cnm tşk ederim
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Baakk bezde yapmis olanlor tahriş  islak mendil  helso o lablir  hametan sur zeyitin yago varsa onuda sur cnm cok üzüldüm 
(103 puan) tarafından
Bezimizden çok memnunuz yeni geçtik onada
Biraz altını açtım kurudu gibi bklm
0 oy
tarafından
Ayyy biizmkide böyleydi ne yaptıysam gecmedi saglik ocagina götürdüm mantar olmuş dedi travazol verdi hemen 1 2 sürmede etki etti canim hemn dene geçer insallh geçmiş olsun
(103 puan) tarafından
İnşallah cnm teşekkür ederim
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Sudocrem sürün bezini kapatın sabaha kadar faydası olur geçmezse eğer mavi renkli hametan ve travazol kremi karıştırıp sürün inatçı pişikte inşallah faydası olur 
(103 puan) tarafından
İkisi devyok sabaha hızlı olursa Dr gidecgn
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Ayy çok kötü yavrum benim ya. Hep kuru tut ve temiz tut canım umarım hemen düzelir
(103 puan) tarafından
Aynen canm qltiacik durdu biraz kurudu gibi
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Vayy yavrum yaa cok kotu olmus ogluma bebanthol iyi geliyo dene istersen
(103 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım denedim lakin büyüttü
(45,019 puan) tarafından
Anlafim canim benim oglumada bir tek o iyi geliyo
0 oy
(591 puan) tarafından
Bepanthol asla tavsiye etmiyorum olan pişiği gecırmeyı bırak iyice yayıyo trosdy diye krem var onu al bi travazol al iyi gelir 
(103 puan) tarafından
Tşk ederim canm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 223 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 66 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde yaseminbaydur (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
12 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cimcon (268 puan) tarafından soruldu

412,019 soru

12,403,321 cevap

44,519 kullanıcı

Kategoriler

...