0 oy
578 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (992 puan) tarafından
Elektirikli çay makinası alayim diyorum ama bakıyorum her makinada kötü yorumlar kullanıp memnun kaldığınız var mi

29 Cevaplar

0 oy
(7,440 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Caycinin çayının tadını biz hic beğenmiyoruz çiğ tadı oluyor çayda en güzel caydanlik çay kolik olarak herşeyi denedik bosuna para verme canım 
(992 puan) tarafından
Bende böyle düşündüm sagol kzuum ketil alıp hızlıca suyu kaynatıp çaydanlıkta yapmak en mantiklisi
(7,440 puan) tarafından
Aynen canım hem elektrik faturasına da çok yansıyor cayci eğer çay çok içen biriyseniz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fakirinki var bende memnun degilim paslandı hep 
0 oy
tarafından
Çay makinasında yapılan cayın tadı güzel olmuyor yaa
0 oy
(591 puan) tarafından
Sinbonun vardı hıc memnun kalmadım bende kardeşlerime verdim kullansınlar diye cayın tadı bile guzel olmuyo 
0 oy
tarafından
Homend kullaniyorum memnunum annemede almistim
0 oy
tarafından
Karaca'nın var memnunum canım
0 oy
tarafından
Ben hiç sevmiyorum makinede yapılan çayı 
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Karacanınkini kullanıyorum gayet memnunum altı sadece ketıl olarak da kullanıyorum 
0 oy
(162 puan) tarafından
Benim vardi kullanmadan çöp oldu çünkü akıllı komşum elektrikli ocağın üstüne koymuş altı patladi 
(8,080 puan) tarafından
Hahahahha hiç mi anlamamış
(162 puan) tarafından
Ay ne bilim ya kızının istemesi vardi benden istedi bende komşuluk ölmedi diye verdim ve 1 aylık evliydim sen düşün artık
(8,080 puan) tarafından
Aldı mı tekrar bari
(162 puan) tarafından
Aldı ama kadın çok mahcup oldu ya ağladı bide durumu yoktu bende kabul etmedim kapıya kadar getirmişti
0 oy
tarafından
Fakirin var bende ama normal çaydanlık kullanıyorum çok misafir gelirse anca o zaman çıkarırım 
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Arçelik kullanıyorum bu ikinci. İkinci olmasının sebebi üniversitede kullandım sonra kardeşim götürdü uzun ömürlü çeyizde bir benzerini aldım. 
tarafından
Arceligin ki cok iyi ya baba evinde arcelikti hic caydanlik kullanmazdik cok guzel olurdu.benim korkmazin var ama hic sevmedim 3 yil oldu 2 kere ancak yaptim
0 oy
(796 puan) tarafından
Bende Karaca'nın var canım iki yıldır kullanıyorum bzizimki artık ömrünü tamamladı nerdeyse ama iyi dayandı yine ben çok kullanıyorum eşim caykolik resmen günde 5 kere demledigimi bilirim 
0 oy
tarafından
Çelik olanlar çaydanlık gibi aynı bekonun olanını kullanıyorum ben annemde felix var memnun değil kaynanamda ve elçinde üstü çelik olanından var hiç memnun değiller 
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Ben hep caycida yaparım çok memnunum arzum  kullanıyorum pratik oluyor hem
0 oy
tarafından
A 101 den sunny marka almiştim. Bi sene fln kullandım anca bozuluverdi. Hemde alttaki kettle iyice ısıtmıyor sıcak tutmuyor çayi. Alma o markayi 
0 oy
tarafından
Homend çaycısi var 6sene oldu alalı taş gibi çayda güzel oluyor
0 oy
tarafından
Ben çok memnundum da dugmesinde sorun oldu su durumlar düzelsin baktiracam hem kolaylık hem çay sogumuyo
0 oy
(964 puan) tarafından
Karacanın çaycısı cok guzel canım memnunum da sadece az oluyo yoksa hemen demini falan aliyo cay 
0 oy
(5,055 puan) tarafından
Korkmaz ınki var bende canım. Ama ben daha çok kettle olarak kullanıyorum.misafirim falan olduğunda çaycı olarak kullanıyorum. Bitane kapak var hem çaydanlık üzerine oluyor hem kettle ın üzerine oluyor.
0 oy
(786 puan) tarafından
Homend konuşan çaycı kullanıyorum çok memnunum ve bizimde mutfak eşyaları üzerine iş yerimiz var alan müşterilerimiz de çok memnun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 107 göst.
13 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
5 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikanne (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 91 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Nil-1! (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 145 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (324 puan) tarafından soruldu

410,475 soru

12,346,583 cevap

40,182 kullanıcı

Kategoriler

...