Ah bebegim...allah yardimcin olsun. Bana göre bilmen gereken ilk sey erkeklerle kadinlarin kafa yapilarinin farkli oldugu. Onlar bizim gibi ince hesap yapip ince düşünmezler. O yuzden ondan bir isteğin oldugunda açık soyle. Bu bir hediye bile olsa bir davranış bile olsa... ben sevdigim bir adamla hem de 6 yilin ardindan evlendim.yine de ilk bir yil cok zordu benim icin her huyunu bilmeme ragmen ayni hayati paylasmak buna alışmak cok zordu. Hala da anlasamadigimiz yerler var elbette. Belki evlilik buna ragmen saygi duyup yurutebilmektir ben de bilemiyorum...sen üstelik hamilesin ustelik kaynana derdin var. Bir de yasin cok küçük. Bunu sana karsi kullanmalarina izin verme.kendine güven. Malesef cok erken yasta hamile kalmissin. Ama onu kucagina aldiginda anlayacaksjn ki,dogustan anne olmaya hazirmissin.herkesten once kendin icin iyi olmalisin.esinle ilgili olarak da belki degismedi ama sonucta kisa bir tanıma sureniz olmus. Taniyamamis olabilirsin. Ona da kendine de zaman tani. Acik yureklilikle konus. Kirildigin üzüldüğün beklentn olan seyleri soyle ona. Onunkileri de sor. Bunlari konusmak seni mutsuz ya da güçsüz yapmaz. Aksine birbirinizi taniyip evliliginizi saglamlastirma olanagi verir. Ne olursa olsun kocanin ailesini karsina alip yüz-göz olma. Ne olursa olsun dedigim gibi her seyden once sen iyi, sagikli olmalisin ki diger her sey iyi olsun. Mutlu olmani diliyorum ....