0 oy
489 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (259 puan) tarafından
Kızlar ben günlük olarak sadece deodorant kullanıyorum :D 

Ama şöyle misler gibi kokularla karışık kokmak istiyorum :D 

Siz neler kullanıyosunuz ?

Yüzünüze ?

Vücudunuza ?

Saçlarınıza ?

Çok güzel kokan ve etkisi büyük olan ama fiyatıda uygun olan ürünler varsa tavsiye edermisiniz ?

:D ❤️❤️❤️

13 Cevaplar

+1 oy
(5,637 puan) tarafından

Tabikide var bebek kusmuğu 

Süt kokusu vs vs:D

(259 puan) tarafından
Manyağğ hatun :D :D sjajjdj
(5,637 puan) tarafından
Hahhahah kız hayatımız bunlar olmuş vala :)))
(259 puan) tarafından
Ben onları geçtim hihihihi :D sjshfjc
(5,637 puan) tarafından
Desene sen rahata girdin :)))
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından

sabah yüzümü yikamak için sıvı sabun:D

(259 puan) tarafından
Ahahahha :D
0 oy
tarafından
Günlük duşumu alırım canım o yüzden ekstra bişeye ihtiyaç duymuyorun en güzel koku duştan sonraki kokudur onun Dışında yüzüme nemlendiricimi sürerim işim tamamdır 
(259 puan) tarafından
Ayy ben üşenirim her gün duş almaya :D :D
0 oy
(508 puan) tarafından
Iyi yine deodorant kullaniyon :D ben saçımı banyodan banyoya anca tariyom:D
(259 puan) tarafından
Bendeeee :D :D
(508 puan) tarafından
Ahh gençliğim güzelliğim:D
0 oy
(391 puan) tarafından
Yves rocher ürünleri kullanıyorum genelde canım 
(391 puan) tarafından
Kokularından çok memnunum koruyucu içermiyor çoğu :) zengin miyim derken :)
(3,822 puan) tarafından
Pahalı kız oranın ürünleri ufacık krem 50 60 lira dan fazla o yüzden dedim :)
(391 puan) tarafından
Eşim de bende devlet memuruyuz 12_13 bin arası maaş alıyoruz aylık ikimiz toplam Allah olmayana daha çok versin
(3,822 puan) tarafından
Allah bol kazanç versin canım
(391 puan) tarafından
Amin hepimize inşallah
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Banyodan banyoya urban carenin boyalı saçlar için mor bakım kremi var onu kullanıyorum. Ara sıra gratisin kendi markasının yüz temizleme maskesi var onu kullanıyorum. Makyaj yaptığımda nutrecina nin temizleme suyu var onu kullanıyorum. Ara ara keratin bakım yağım var onu kullanıyorum saçıma. El ayak balsamım var farmasiden onu kullanıyorum. 

Koku midemi bulandırıyor şuan hamileyim zaten doğuma az kaldı sık sık duş aldığım için gerek de duymuyorum açıkçası 
0 oy
(5,967 puan) tarafından
Sabah ları bebek sabunu bıde güzellik sabunu ile yıkıyorum bnyodan snra emosıon deodorant vucut spreyı parfum bunlar basit marka
0 oy
(628 puan) tarafından

Ben Pantene şampuan kullanıyorum ardından durulanmayan saç yağı sürüyorum, saçlarım çok güzel kokuyor. Vucudumada cok eskiden avondan vücut losyonu ve pudrası stoklamistim, evlenince sürerim diye :)) onları sürüyorum. Far away biliyosundur belki kokusu çok kadınsı. Pudra baya uzun gidiyor. Şimdi Farmasinin Reina losyonunu kullaniyorum bi de parfümünü müthiş kadinsi hafif kokusu var, tavsiye ederim.Yatmadan once ve kalkinca krem sürüyorum elime yüzüme.

Başka ıvır zıvır kremlerine inanmiyorum, Eskiden kullanirdim maske falan bi sey farketmiyor bence. Sadece cilt yagliysa arınmak için bi şey olabilir öyle sorunum yok ama.
0 oy
tarafından
Farmasi omnia ve sensetional deodorant kullanıyorum 

Farmasi aydınlatıcı sabunla yüzümü yıkar nemlendirir sonra yine aynı markanın bb kremini ve kapatıcısını sürerim. Yanaklarıma da az bi pembelik katarım rujla soluk durmasın diye. Genelde bu kadar. Maskara bazen sürerim az. 

Ruju ve parfümü ara sıra kullanıyorum.

Evde pijamayla eşofmanla gezmeye karşıyım ben eşime her zaman bakımlı görünmek isterim. Süsümü de onun için yaparım. Dışarı çıkarken silerim.

Saçlarım için iyi bir ürün bulamadım henüz çok elektriklenip kabarıyorlar. Topuz yapıyorum genelde sonra da saç spreyiyle fışkıranları yatıştırıyorum. Ama o da zararlı biraz. Hergün kullanmıyorum. 
0 oy
(17,248 puan) tarafından

Su ve sabun. Başka da yok :D

0 oy
(25,212 puan) tarafından
Yüzüme bebek salyası elime bebek çişi ve kakası deodorant olarak bebek gazı :D 
0 oy
tarafından

Bebekten once:

Her sabah duş alıp vücut kremiyle vücudumu nemlendirip deodorant la başlayıp makyajım parfumum sikir sikir giyinip takilarimi takip gune baslamak rutinim 

Bebekten sonra:

Yarim yamalak uyku devamli emzirme hali yetismeyenev işleri pili bitik anne 0 bakim urunu :ermm:karnımızı doğurduğumuza sukrediyoz bacım ağlamadan 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 162 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 232 göst.
0 oy
25 cevap 728 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 332 göst.
23 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümranşen (1,876 puan) tarafından soruldu

408,528 soru

12,275,276 cevap

37,723 kullanıcı

Kategoriler

...