0 oy
566 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (795 puan) tarafından

image

Bebemde enfeksyon var idrarda persembe idrar vermistik sonucu ogrenince sunnet edip etmiycegmizi konuşcaktik

Eşimin patronu izin vermiyor

Kaynatamda başka şehire gidecekmiş

Annem demiştiki baban göturur seni kizim

Bende umutlandim randevu aldim şimdide annem caymis

Bu arada babamlarin kendi işi cogu kez saat 2 de evdeler bana gelince gec gelirmis eve

image

10 Cevaplar

0 oy
(2,630 puan) tarafından
Bunu annenle değil de direkt babanla konuşsan? Daha mantıklı olmaz mi? Baban ona göre kendini hazırlar alır eder. Annene ne yani sonuçta seni Baban götürecek. 
(795 puan) tarafından
Annem ben konusurum sen arama demisti daha dün
(225 puan) tarafından
Annenle değil canım babanla konuş anneler biraz kıskanç oluyor bu konularda boşver ayrıca kimse seni götürmüyor diye sen gitmeyeceksij demek değil ki bu hastalık var evet aama.mecburen gitmen lazım toplu taşımada kullanabilirsin çok uzak değilse hastane
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babanı ara canım boşver anneni kaynananları sevmıyor kadın boyle yapıyor ne diyecen
(795 puan) tarafından
Babam annemden beter canim
tarafından
Ne dıyım canım Allah muhtac etmesin benımde babam oyle bırı yani o yuzden hıc babam evdeyken memlekete gıtmedım ne olur ne olmaz hastalık olur bır sey olur der ara gelıp gotursunler nişanlıyken bıle derdı ara onlar senı hastaneye gotursunler yanı esım baska sehırfr ben baska sehırdeydım
(795 puan) tarafından
Yalvarmam canm zaten bekarken hep yalvariyodum herşeyi yalvrarak yapyolar artik yalvarmaktan biktim
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Babanı ara sor canım sağlık ocağına ben güvenmiyorum kızıma idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı 2 gün sonra hastanede yaptırdım enfeksiyon çıktı annende sabah sabah trip atmış maşallah yani
(3,270 puan) tarafından
Durumun varsa taksiyle git gel canım yoksa
(795 puan) tarafından
Yok malesef canm
(3,270 puan) tarafından
Kaynım falan yok mu o götürsün yoksa
(795 puan) tarafından
Hepsi calsyor el işi babamin kendi işi
(3,270 puan) tarafından
Anladim canım yapacak bir şey yok o zaman
0 oy
(3,566 puan) tarafından
Hastaneyi arayıp bilgi almaya çalışın. 

Randevuyu erteletin. 

Kimseden bir şey beklemeyin. 

Hayat çok zor. 
0 oy
tarafından
En son lafını fa sokmuş valla. Onun adını koydunuz diye 
0 oy
(175 puan) tarafından
Bence annen söylemiş babana götür diye baban da götürmem demiş ki annen böyle geri adım atmış sanada soyleyemiyo galiba. Aklını eşinin ailesiyle ilgili bulandirmaya çalışmış sürekli. Bu devirde tırnağın varsa başını kasiyacaksin gidebiliyosan imkanın varsa tek başına git.
(136 puan) tarafından
Canım bence kimseye midare etme.ben ilçede oturuyorum dolmuslara bine bine gidiyorum boşver daha goturmeden onun adını şunun adını diye basa kalıyorlarsa götürünce de aynısı olur
(795 puan) tarafından
Kilzqr kaynanami aradim onlar yarn goturcek
0 oy
(591 puan) tarafından
Sende annene yazacağına direk babana mesaj at yada ara 
(795 puan) tarafından
Yok cnm.kaynananim aradim yarn goturcekler
(591 puan) tarafından
İnsanın annesinin babasının boyle yapması ne kadar uzucu sonucta sen onların evladısın o cocukta senin canın ki onlarında canı boyle yapmaları cok sacma ya goturseler ne olur sanki benim annem yok olsaydı gotururdu babamdanda allah razı olsun arabası falan yok ama her defasında gelip taksiyle goturdum beni hep keske bazen insanlar ailesini secebılıyo olsaydı
(795 puan) tarafından
Bunada şukur canm napalm
(591 puan) tarafından
Oyle tabı canım yapacak bısey yok
0 oy
tarafından
Çok üzülüyorum böyle durumlara .. Kendi anamız babamiz bakmiyor yüz çeviriyor bize elin insani neler yapar neler sonrada dert yaniyoruz ah söyle oldu böyle oldu diye .. Yanariz tabi .. Kendi öz ailemizin umrunda değil el acır mı be bize ..
0 oy
tarafından
Yanlış anlama ama annende az değil yani lafa bakar mısın adını koydunuz ya demiş. Ayıp ayıp madem yapmayacaksın söz verme. Randevuyu iptal et yada ertele kimseden birşey bekleme bu zamanda. Yeri gelince annenin suratın a çarp ama bu kötülüğü 
(795 puan) tarafından
Erteledim yarn gidecem kaynanamla
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Canım idrar vtahlilini hastanenin internet sitesinden öğrenip sağlık ocağına baktira bilirsin 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 382 göst.
15 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 185 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 482 göst.