0 oy
863 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (153 puan) tarafından
Kizlar hatirlarsaniz esimle sorunlarimi yazmistim o istanbula gitti ben ailemin yaninda kalmistim. Neyse şu bikac gundur beni ariyor bende onu napiyosun falan diyip kapatiyoruz . Mesaj atiyor cocugu soruyor falan bana pek samimi gepmedi ama neyse .. doguma nasil gelecegini sordum bilmiyorum zaman neyi gosterirse ona gore bakicam dedi . Sorun bu degil kendi bilir ister gelsin ister gelmesin ozel hastanede dogum yapicam , ayriyeten beşik falan almadim daha sizce bunlarin parasini ondan mi almaliyim ailem zor yetistiriyor benim masraflarimi odemek zorunda degiller. Parayi ondan istesem bi taraflarini kaldirmam demi sonucta onunda cocugu 

14 Cevaplar

0 oy
(13,569 puan) tarafından
Ortada bir şey yokken nasıl bu hale geldiniz tabi yanlış hatırlamıyorsam evet tabiki istemelisin beşik parasını
(153 puan) tarafından
Hala beni haksiz buluyor . Sanırım korona oldum . Biraz olsun degerimi anladi simdi keske ben olsaydim falan diyor . Insan kaybedinde anlamasa keske bazi seylerin degerini
-Reklam-
0 oy
(280 puan) tarafından
Babası değil mi alsın nie bi yeri kalksin ki
(153 puan) tarafından
Degisik biri para isteyince oyle dusunur bence
(280 puan) tarafından
Düşünsün bence öyle düşünecek die bütün yükü kadın nie üstlensin ki.
(153 puan) tarafından
Aynen oyle
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Normalde senin istemene gerek kalmadan kendi almak ve vermek zorunda eğer yapmıyorsa tabiki istemelisin 
(153 puan) tarafından
Bana diyor ki sen de ilk defa anne oluyosun bende ilk defa baba oluyorum eksikler ne bilmiyorum soyle alalim diyor
(4,438 puan) tarafından
İyi tarafından bak hemen yumuşama tabi ama neler okuyoruz burda yine tüm sorunlarınıza rağmen hala konuşabiliyorsunuz ve düşünüp sormuş sana,  belki pişman olmuştur  yaptıklarından
(153 puan) tarafından
Ozur dilemesini istiyorum ama dilemiyor. O sey düsünüyor aklinca ben orda biraktim dogumdan sonra alicam
(4,438 puan) tarafından
Zamana bırak canım umarım diler pişman gibi
0 oy
(130,141 puan) tarafından
Kiz senin daha dogumuna var dur hele gidersin bi kac haftaya evine
(153 puan) tarafından
Kuzum eve gitmicem burdayim doguma kadar
0 oy
(22,186 puan) tarafından
Ne eksık varsa alsın 

O yaptı sonuçta o masum yavruyu 
(153 puan) tarafından
Gecen kartının numarasini istedim bi kac bisey aldim ama daha devam edicem
(22,186 puan) tarafından
Ayenn öyle yavrum ne lazımsa al
0 oy
(7,133 puan) tarafından
A dan z ye herseyi istee ben o hataya dustum seen dusme sonra hic yoktan evlat sahibi olmasin
(153 puan) tarafından
Aynen oyle annem onun parasina ihtiyacimiz yok diyor ama onlari zor duruma dusüremem arkamdan borc òdeyecekler zaten zor kazaniyor
0 oy
(3,276 puan) tarafından
Aklımdaydın kuzum sende ismini hatırlamadım duzelmişsinizdir diye umut ediyordum ama üzüldüm inşallah barışırsınız tabi o alsın söyle 
(153 puan) tarafından
Yok kuzum barismadik ya onun huyu nasil biliyor musun simdi mesaj atsam seni ozledim barisalim falan diye direk yumusar ama ben ondan adim bekliyorum ..
(3,276 puan) tarafından
Anladım canım doğal olarak sen bekliyorsun çok kırıldın üzüldün cunku
0 oy
(5,637 puan) tarafından
Bak canım galiba senin doğumuna daha var siz önce bir aranızdakilerini çözmeye çalışın bence çünkü gerçekten daha daha kötüleri de var
(153 puan) tarafından
3 martta canim daha dogumum cozmeye calisiyorum ama kabullenmiyor hatasini hic cozum odakli konhsamiyorum onunla
(5,637 puan) tarafından
Ne diyeyim cnm allah hayırlı bir kapı açar inşallah
(153 puan) tarafından
Insallah kuzum
0 oy
(922 puan) tarafından
Tabiki istemelisin babası sonuçta
(153 puan) tarafından
Bence de istemem diye düsünecek ama ben annemi zor durumda birakamam
0 oy
tarafından
eğer böyle laf eden biriyse direk para olarak değil eksikleri şunlar ne yapacaksın senin almanı bekliyorum tarzında söyleyn 
(153 puan) tarafından
Bence de zaten karti bende alisveris yaparim
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Parayı ondan istersen bir tarafı kalkacak ne demek Çocuğu babanın evinden getirmedin onun çocuğu mecbur beşik vs alması gerekiyor 
(153 puan) tarafından
Aynen ama oyle birakip gitti ve sormayinca insan boyle dusunüyor
0 oy
tarafından

Bu askerler neden tırlatıyor yaa. Valla bitane de hayırsız asker koca bende var. Bende 40 gün önce doğum yaptım lohusalığım burnumdan geldi. Anası babası bebeğime 1 bez bile almadı. Beşik falan hiçbir şey. Kendim biriktirip aldım. Bende ailemin yanındayım.

Zıkkım çıksın hepsinin suratına :angry:

(153 puan) tarafından
Annesigil biseyler aldilar ama doguma ginderirlermi bilmiyorum cok geri kafalilar anlayamiyorum nasil boyle olabiliyorlar .
tarafından
Kendini hiç üzme canım. Bebeğine odaklan.
(153 puan) tarafından
Aynen kuzum sadece arada sahipleniyor bebegi babasi oldugunu hatirliyor. Annesigil falan hic aramadi bile biseye ihtiyacin var mi diye . Aka dogunca cocugu gormek isterler
tarafından
Yok kuzum ben de öyle dedim doğunca peşimde gezecekler dedim ama yok öyle olmuyor. Umurlarında bile değil
0 oy
(549 puan) tarafından
Para konusu yapmadan besık lazım su lazım de

Tabı ki alick babası sncta
(153 puan) tarafından
Isticem canim bence de gondermek zorunda
0 oy
tarafından
Mecbur ödeyecek ac bir bankadan hesap hesap numaranı at doğum parası Su kadar beşik parası bu kadar bu hesaba yatırırsan sevinirim de annen baban da eminim en iyisini yapacaktır sana ama hiç bir zaman guvendirme o adamı eşşek gibi her maddi ihtiyacınızı karşılamak zorunda
(153 puan) tarafından
Aynen oyle kuzum babam hic biseye yardimci olmuyor sadece annem ödüyor. O yuzden isticem parayi

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,170 göst.
0 oy
8 cevap 459 göst.
7 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sihemin Annesi❤ (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,070 göst.
15 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde ikranur'un annesi:) (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 420 göst.
10 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu

408,611 soru

12,278,168 cevap

37,805 kullanıcı

Kategoriler

...