0 oy
894 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (110 puan) tarafından
Sorum yukarda kizlar

30 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence gerekli yemek yerken kucakta zor oluyor 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Gerekli valla hayat kurtarici
+1 oy
tarafından
Elbette gerekli siz softaya oturduğunuzda bebiş nereye oturacak ama yer sofrası kullanıyorsanız bilemem tabi
0 oy
tarafından
Bn aldım iyi oluyo mutfkta iş yaparken koyuyorum duruyo oynuyo. İkinci el aldım dolaptan gayet sıfır gbi. 45 tlye.
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Benim elim ayağım diyebilirim yemek yedirmek ten çok muftakta iş yaparken oturtuyirum kızım çok hareketli ev supururken de oturtuyirum oda oda gezdiriyorum yanımda iyi oluyor 
0 oy
(1,013 puan) tarafından
Yer sofrasinda yiyorsaniz gerek yok ama masada yiyorsaniz gerekli
0 oy
(918 puan) tarafından
Canim aktuellere uygun geliyor çok para vermek istemezsen ordan al ben 50 TL'ye aldım cokda güzel
0 oy
(2,815 puan) tarafından
Bence gerekli masa da yemek yerken kucakta falan yedirmek zor olur
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Oturursa hayat kurtarıyor cidden ama benim kızım asla oturmuyor aldık 6 ay anca kullandık 3 aydır mecburen yerde yiyoruz
0 oy
(5,435 puan) tarafından
Cok mu gerekli  dersen hayır. İse  yaradığı  yerler var mi dersen evet var. Ama çocuğuna  göre  de değişir.  Benim kizim  cok kullandi ama oğlum  hic sevmiyor 10 dakika zor oturuyor . Ben graconun iri bir mama sandalyesini almıştım  simdiki aklım  olsa su plastiklerden basit bir şey  alırım.  Hem daha küçük  hem daha kullanışlı. 
0 oy
(110 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama 3 yaşında kızım var onunla nasıl yapicam bilmiyorum 
0 oy
(8,865 puan) tarafından
Cok cok gerekli resmen kurtarici
0 oy
(8,779 puan) tarafından
Masada yerken gerekli canim buyuk rahatlik oluyor mesela bizim mama sandalyemis parcalanip masa sandalye oluyordu benim oglum ondan kalkmayi ogrendi bende onu masa sandalye yaptim cok sevdi oturup durur sandalyede☺
0 oy
(268 puan) tarafından
Benim kızım mama sandalyesinde hiç durmayı sevmedi biz hiç kullanmadık yerde yiyoruz bizde daha rahat oldu  gerçi benim kızım arabasında da hiç durmadı
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Valla bnce gerekli alcam bnde simdi arastiriom ek gidaya yeni basladik tekli koltuga oturtuorum oyle veriorum hep ayni yerdeki koltuga koyuyorumki yemek vakti geldgini anlasindie bide daha buyidgunde bizle sofrada yicek masada mecbur onuda oturtacaz masaya sandalyeye oturtamayiz simdiden alcamki biz yemek yiyene kdr onada havuc falan veririm eline oyalanir yoksa kucagimda duruor ben yemek yiyene kdr aglior benide al dior sofraya bakmak istior
0 oy
(3,590 puan) tarafından
Bence kesinlikle gerekli. Yemek saatlerinde oturtup asla peşinden koşmuyorum yemeğini hazırlarken orada oturup bekliyo. Kahvaltılarda akşam yemeklerinde bizimle masaya oturuyo. Çamaşır asarken süpürge yaparken beni izliyo biz hakkını tam anlamiyla veriyoruz 11.5 aylık
0 oy
tarafından
Ben 1 haftadır kullanıyorum kızım 10 gün sonra 7 aylık olacak iyiki almışım valla çok rahat ettim 
0 oy
tarafından
Bence çok gerekli 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Ben iyisini aldım 8 aylıkken 3-4 ay kullandı başta almam lazımdı sonradan alıştırmak zor oluyor alacaksan iyisini al ki kafan rahat etsin
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Benimki sevemedi bos odamda duruyo yesyeni.

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 978 göst.
26 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 603 göst.
17 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 174 göst.

Kategoriler

1,513,139 soru

24,678,818 cevap