0 oy
918 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
günlük zam geliyor gibi herşey pahalanmış... bi Bimimiz vardı oda ateş pahası artık... 

17 Cevaplar

+1 oy
(28,789 puan) tarafından

Hepsi kafayi tirlatmis yeminle 

Bir Sıvı yag olmuş 63 tl .
:angel:tüküreyim böyle gidişata. 
Dur demeyen devletin beynine......fakir napayim diye düşünür.
Zenginin tuvalet kağıdı.
Paradan olur.
Zalim dünya...
(28,789 puan) tarafından
Sinirlerim bozuk valla ya düşüncesizlik hat safada
(755 puan) tarafından
Ya gecen yumurta ve sadece teryagi aldm 70 tl   daha bisey almadim yani . 350 400 tl harciyorz alisversite cocuk masrfi vr
(28,789 puan) tarafından
Valla çok pahalı herseyy
tarafından
Cebimde 200 tl para ile markete gittim aldığım harcadığıma değmedi eve geldim dolaba yerleştirdiğim dedim baktım bitmiş bile çünkü yerleştirecek bir şey yok yakında birbirimizi yiyecez
(28,789 puan) tarafından
Evet aynen oyle
-Reklam-
+1 oy
(2,128 puan) tarafından
Evet canım ben gross markete gidiyorum bimle fiyat karşılaştırması yapıyorum ve bim daha pahalı aynı urunlerde
(50 puan) tarafından
el mi değiştirdi yoksa şartlar mı değiştirdi bilmiyorum
(2,128 puan) tarafından
Ben bayadır farkediyorum canım aslında bayadır diger marketlere göre pahalı urunleri var
(50 puan) tarafından
son zamanlarda farkedilir derecede gösteriyor kendini
+1 oy
tarafından
Bazen normal supermarketlerin ki bimden ucuz kz 
(50 puan) tarafından
kesinlikle..
+1 oy
(5,567 puan) tarafından

Yeni yıl da daha da uçacak herşey.  Garibanı Allah korusun ne diyim :( bim uygun diye oraya giderdik.  Orası da ateş pahası oldu 

0 oy
(3,676 puan) tarafından

Aynen oyle özellikle yumurta:D

(50 puan) tarafından
pazardan pahalı diye almadık bime girdik dedik ordan alalım anah ne görelim bim daha pahalı... :-)
(3,676 puan) tarafından
Aynen oyle bugun 100 TL verdim 4 5 parca aldım Allah fakır fukaranın, yardımcısı olsun
(50 puan) tarafından
amin inşallah... artık bimde düşünmüyor fakir fukarayı..
0 oy
(122,605 puan) tarafından
Ülkenin gidişi hic iyi degil hergun herseye zam
(50 puan) tarafından
siz Türkiye de değilmisiniz.. orda da zama yapılyormu diye sorulmuş.. merak ettim.. :-)
Olmazmi hic turk marketleri el yakiyo valla 1 paket kraker alamadigim zamanlar oluyo
Ben belcikadayim turk marketleri burda acayip pahalaniyo her hafta zam ustune zam geliyo
(50 puan) tarafından
zamların rüzgarı oralarakadar ulaşıyor demekki
(507 puan) tarafından
Keske. Kocalarımız calıssaydıda. Sorun degıldı yıne. Ama ıs yok para yok neyle alacaz .devşet 1000 tl verdı . sanıyokı 2 yıl onunla gecınecrz
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Hey senin sorunun ne dostum 
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Onlarda zamlı aldıkları için herşeye yansıtıyorlar
0 oy
tarafından
Valla bilmiyorum fiyatları takip etmiyorum ama iki bişey alıyorum para bitiyor
(50 puan) tarafından
4 parça bişi aldık 71 lira tuttu.. tuvalaet kaığıdı olmuç 17 lira
0 oy
tarafından
Eşimde diyo ki markete çok para gidiyo tabi gider fiyatlar uçmuş resmen doğrudüzgün üstbaş bile almıyorum ben 
(50 puan) tarafından
maalesef maalesef artık 100 lira değil 200 liradan aşşağı çıkılmıyo marketlerden
0 oy
(140 puan) tarafından
aynen cok abarttilar her hafta zam laniyr bebek bezi 26 tl aldigim vardi simdi ols 30 tl camasir suyu 3 bucuk tlydi simdi 6 tl bence artik nizi kazikliyrlar ben artik ordan yapmiyrm alisvers disardaki marketler daha ucuz oraya gore
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Herşeye zaman geliyorda keşke birazda insanlığa gelse
0 oy
tarafından
Yaa evet 39 TL ye aldığımız ya şuan 61 TL şok oldum bugün diğer marketlerle aynı fiyat oldu artık 
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Her boka zam gelirde bu maaşlara gelmez bi türlü sonra milletin psikolojisi bozuk... Her yerden kısarsak kafayı yeriz tabi 2 3 binle ev mi gecindirilir !!!
0 oy
tarafından
Aynen öyle yazık günah insanlara para kazanmak çok zor ama gitmesi çok kolay 2 litre yağı 30 liraya aldım yazık günah eve bişey alırken bişeyi eksik bırakıyoruz millet aç kalacak ama dur diyen yok. 
0 oy
tarafından

Bim ve a101  diğer bütün marketlerden daha pahalı 

Ve bu yerlerden alışveriş yapanlar zamların farkında bile değil hepimizin beyninde ucuz diye yer edinmiş birkere fiyatlara bakmak aklımıza bile gelmiyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 353 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde nefestugce.asaf (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 298 göst.
5 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Visalilal (119 puan) tarafından soruldu

404,581 soru

12,119,937 cevap

36,471 kullanıcı

...