Sen haklısın elbet ama eşinde arada kalıyo ve bu durumda erkek milleti genelde annesini tutar ne yazık ki.
Bilemedim aşkım ben yemek yaparken annem yemek yiyodu akşam yemeğe oturmaz diye düşünüp sormadım. Keşke o uyarsaymış beni ama artık yapcak bişey yok deseydin. Daha ılımlı olurdu.
Sen ne kadar ailesini kötülersen erkekler daha çok yapışır ailesine.
Bugün bizde yemek yedik sofrayı topladık, bulaşıklar durulanıp makineye dizilcek. Görümcem mutfakta uğraşıyo ben içerde eşime çocuğu al diyorum. Sen bak falan derken görümcem bitirmiş mutfağı. Ama öyle büyüttü ki 20 aylık çocuğu kullanarak laf soktu. Sinirlerim tepeme çıktı eşime patladım. Şu çocuğa bak dediğim an elinde ne varsa bırak çocuğa bak bi daha böyle ufak şeyler için trip ve laf yemek istemiyorum dedim. Tabii bacısına laf ettim ya erkekliği tuttu. Tamam diye terslenip gitti yanımdan. Ha ben bu durumu uzatsam eşimle tadım kaçacak. Değer mi peki.
Bence asla değmez.
Ben yeri gelince o lafı sokarım zaten görümceme.
Sen eşine herşeyi dile getirme bak zamanla kendi görecek bişeyleri. Ailem bu kıza böyle davranıyo ama o hiç bana yansıtmıyo diye düşünüp sana yönelcek emin ol