0 oy
515 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar yine ben yazıyorum sıkmak istemem sizi ama çaresizim. Hafta sonu yazmıştım tekrar yazmak istedim. Çok doluyum yine hala tehdtiler sürüyor . Döverim ederim falan gibisinden. Annemle konuştum kararını doğru al ne olursa olsun arkandayiz. Dedi. Napicam bilmiyorum ama çok soğudum. Çocuğumu sürekli azarlıyor. Küfrediyor. Çok üzülüyorum :'(

8 Cevaplar

0 oy
(20,718 puan) tarafından
Annen arkandaysa niye duruyosun oyle bi adamin yaninda canim sevgi yok saygi yok ee durmaya sebep yok bence 
tarafından
Öyle düşünüyorum korkum var sadece pislik yapar diye korkuyorum çünkü tehdit ediyor sürekli
(20,718 puan) tarafından
Yaparsa polis var canim korkma
tarafından
Öyle tabiki onun sonu kötü olur
(20,718 puan) tarafından
Darp raporun varmi dövdümü seni
tarafından
Bı kaç kere sarstı beni hamileyken ama öyle morarana kadar dövmesi olmadı izinde vermem zaten
(20,718 puan) tarafından
Canim ya kiyamam
-Reklam-
0 oy
(508 puan) tarafından
Ben olay me bilmiyorum ama ne olursa olsun kimse kimseye özellikle çocuğuna küfür etmemeli bu nedir ya insanlar terbiyesizlikte sınır tanımıyor vok mu kötü aranız gidecek kadar mi 
(508 puan) tarafından
Cocugun kac yaşında umarim bunlari hatirlamaz pis adam kusura bakma seninde kocan ama insan evladına bunu yapmaz sorunlu bence yakında döver bu sizi canım benim kıyamam size çok üzüldüm yeminnederim ya böyle bisey olabilir mi insan evladına nasıl kıyar seni geçtim saç teline kıyamaz git canım sen seni dovmedenn öldürmeden git o adamdan sana ne koca olur ne de çocuklarına baba olur
tarafından
1 buçuk yaşında daha çok canım yanıyor gidiyir bide sarılıyor o pisliğe. Tehdit ediyor zaten annemlede konuştum en kısa zamanda çıkıp gidicem bu evden haberi bile olmucak. Sonra bakar yoluna.
(508 puan) tarafından
Kuzum benim ne bilsin yavrum öyle olduğunu sana bisey yaparsa polise git tehdit ederse mesaj la falan Allah korusun
tarafından
Öyle yapacağım zaten inşallah yaparda bende kurtulurum
(508 puan) tarafından
Pis adam
0 oy
(964 puan) tarafından
Bi süre uzak dur hemen bosanmaya gitme istersen dene bakalım o zaman napicak belki özler sizi pişman olur 
tarafından
Gidersen daha eve sokmam seni dedi bana ben rahat bı insan değilim dedi bı kere çıkarsın bu evden dedi
(964 puan) tarafından
Desin o sen gitme diye diyodur ders vermek lazım bazen
tarafından
Tanıyorum kendisini eminim gelipte almaz yani pislik yapar
(964 puan) tarafından
O zaman bilemicem canım hakkında hayırlısı olsun kalbinin sesini dinle
tarafından
Saol kuzum hayırlısı inşallah
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Ailen arkandaysa neyi bekliyorsun ki canım o zihniyetteki bir adam pişman olup da meleğe dönüşmez sonun kötü olmadan git 
tarafından
Öyle zaten canım sadece kısa bı sure daha burdayım cocugumu alıp gidicem buralardan
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Havlayan i.t isirmazmis bosver tehdit edip dursun ailenin yaninda ne yapabilir ki uzaklastirma al yanına yaklasamaz
tarafından
Bekliyorum sadece korkmuyorum çok şükür. İstediğini yapsın
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Arkadaşlar yorunlariniz hiç iç açıcı değil adam takıntılı biraz zamana ihtiyacı var inanki düzelmeyecek insan yoktur bir yuva kolay kurulmuuo ne kadar anne evide olsa illerde sorun çıkıyor canım bol bol dua et esin icin inşallah düzelir ve hamilesin doğum yaparken babası da olsun yarim kalmanı istemem kimseye kulak asma eğer düzeleceğini dusunuyorsan bir dua var oku inşallah düzelir esin ve elkaytu aleyke muhabbetten minne bunu 41 defa oku 
tarafından
Saol canım ama bu başından beri böyle. Keşke duzelse yuva kurmak bozmak kolay elbet istemem yıkılsın ama dayanamıyorum gerçekten benim her hareketim ona yanlış geliyor hayırlısı inşallah hakkimda
(1,235 puan) tarafından
Canım inanki anlatsam haline şükür edersin ben bu dua sayesinde iyim ve yuvam kurtuldu olmaz deme denemekten bsy olmaz oku inşallah faydasini goreceksin
tarafından
Allah razı olsun canım bu akşam namazimi kılıp olurum
0 oy
(5,315 puan) tarafından
asla çaresiz değilsin canım o ne demek öyle bu hayata bir kez geliyoruz sevmek sevilmek saygı görmekde en az yeme içme kadar ihtiyaç ki annengil arkandalarmıs sen değil o kaybedecek bunun farkına vardığında çok geç olacak eşin ama seni hak etmiyor o adam için daha fazla vakit harcama derim canım allah yardımcımız olsun 
tarafından
Değilim çok şükür ailem arkamda olduktan sonra ayaklarım yere saglamda basıyor çok şükür gerisi umrumda değil kendisi kaybedecek tek korkum işte tehdidi var aileme zarar verirde bişey yaparsa  pislik insanlar çünkü biliyorum ondan korkuyorum
(5,315 puan) tarafından
bir halt yiyemez anca laf canım gerekirse polise başvur
tarafından
Öyle yapacağım ztan canım hiç bişey den korkum yok şükür
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Neden direniyorsun gitmemek için anlamıyorum.  Çocuğum için desen çocuğuna söyledikleri akıl alır türden değil 
tarafından
Dün sabah çıkıp gidicektim elimde para yoktu biraz daha bekliyorum bi kaç gün daha daha fazlası da olmaz

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 723 göst.
16 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
18 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,411 göst.
31 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 110 göst.