Sürekli rüyamda görüyorum doğumda öleceğimi hep o düşünce var aklımda.. Doktorun dediğine göre birkaç gün içinde doğumum olacak. Geceleri sessiz sessiz ağlıyorm, ya da hamilelik psikolojisi mi bilemiyorum
Tobe estafurullah niye oyle dusunuyon canim piskolejik olarak kurgu yapiyon sanirim kafanda Rabbim bilir herseyin en iyisini oyle kotu seyler dusunme ya daha bebegini buyuteceksin
Allah muhafaza canim ya oyle seyler dusunme inan okudugum yerde icim acidi Allah seni evladina evladini sana bagislasin ayirmasin canim guzel seyler dusun lutfen
ben aradim tek tek helallik istedim milletten esime diyordum ben öleceğim kizimiza iyi bak diye . o ruyalar rorulur o dusunceler akla gelir canim cok normal at o dusunceleri aklindan . bak dogurdum iki ay olacak cok sukur :)
Bn de senin gibiydim cnm eşimi bile biktirmistm artık doğumda ölürsem oğlumu üvey anne büyültmesin anneme ver bakar diyodum hep.Ama çok sukur bende oğlumda sagsaglim kurtulduk.Darisi senin ve bebeğinin başına cnm.Bak unuttum bile onları.simdi 2.yi istiyorm Allah nasip edersesende unutursun kuzum
1,492,968 soru
24,394,166 cevap
349,565 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın