0 oy
671 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (83 puan) tarafından
İki gündür postlara denk geliyorum birinde eşiniz ararsa siz telefonu açmazsanız ne yapardı altına yorum yapanların çoğu merak eder eve gelir birini yollar baktırır demiş. Bi posta eşiniz bebeğin altını değiştir mi olmuş yine altına yorumlarda çoğunluk yardım eder değiştirir diyen var. 

Benim eşim gün içinde ne arar ne sorar, bebeğin altını değiştirmeyi geçtim hamileyken erken doğum riskim vardı bebek çok aşağıdaydı oturarak yemek bile yiyemiyorum. Adam çamaşır telinin yanına 2 sandalye koyuyordu biri çamaşır sepeti için biri benim oturup sermem için.

Gördükçe üzülüyorum böyle teselliye ihtiyacım var sanırım :( 

20 Cevaplar

+2 oy
(3,675 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Odunu al kafasında kır ne yapcam, oyle kocayı tövbe ya
-Reklam-
+4 oy
(17,438 puan) tarafından
Canım sen elalemin kocasına bakacaksan daha çok üzülürsün. Sen öyle diyenlere bakma. Bende klavyeden yazarım şöyle kocam iyi böyle iyi şöyle yardim eder böyle bakar diye. Ama aslına bakınca o kadar da yardımcı olmuyor. 
(83 puan) tarafından
Onun farkındayım canım. Onun kocası yapıyor da benim kocam niye yapmıyor demiyorum yaptıklarını hiç kimseyle kıyaslamadan da içime dokunuyor hatırladıkça. Birde burdan olsun okuyunca yada çevremde ilgilileri görünce üzülüyorum kendimde hata arıyorum eşimde çözüm arıyorum
(17,438 puan) tarafından
Hata sende değil canım. Benim de eşim az önce bana kalk sobayı doldur dedi. Bende kızdım senin götün ne ise yarıyor kalk sen doldur ben kahvaltı hazirlayacam dedim ama sıcak yatağını daha cazib geldi kalkmadı ben doldurmak zorunda kaldım
(83 puan) tarafından
Bende öyleyim işte onun yapacağı iş aslında Allah onlara güç kuvvet vermiş. Bende kendi yapamayacağım iş bile olsa bi uğraşıyorum. Şimdi düşünüyorum da sırf evi toplayım diye ayaklandım bebek erken doğdu keşke evi *** götürseydi. Amaan senin çamaşırın ben hastayım yatayım demiyordum illa yapmaya çalışıyordum
+1 oy
(1,243 puan) tarafından
Canım benim üzülme benimki de öyle karnım burnumda hamileyim ilkinde de yardim etmedi bunda da asla etmedi etmez naparsin işte  arada 20 aylık kızımla oynar o kadar 
+1 oy
(7,440 puan) tarafından
Ne üzülüyorsun sen her böyle yazanı çok mu mutlu zannediyorsun çocuğuna karşı mukemmrl bir baba olması demek eşine karşı mükemmel olduğu anlamına gelmiyor çocuklarını el üstünde tutup karısıni aldatan yüzlerce erkek var.cift karakterli o kadar erkek var ki aklın durur o yüzden burda her yazana kendi aileni karşılaştırarak üzülme canım belki senin evliliğin onlarınki den daha mükemmel 
0 oy
(51,941 puan) tarafından
Allah merhamet versjn esine icinde vicdan merhamet yoksa yapmaz
0 oy
tarafından
Allah eşine vicdan  ve merhamet versin. 
0 oy
(9,644 puan) tarafından
Yine iyi bi huyu vardır kuzum herkes kötü huyunu yazacak değil ya olsun daha kötü olanlarda vardır...Tabii bi de hamilelik bebek anlayışlı daha ilgili olmalı gerek yine de hem anneye biniyor bütün yük Allah yardımcımız olsun
(9,644 puan) tarafından
Kaç senelik evlisin? Yine öyle bişey yaptığında konussan bak böyle yapma falan diye tatlibdillle?
(83 puan) tarafından
4 yıllık sevgili nişan dönemi 1,5 yıllık da evliyiz. Konuşma olayı yok zaten sadece herşeye hayır diyor o kadar bildiğini sanıyor ki ben yemek yaparken bile suyu az diyor bende sen karışma demiyorum su koyuyorum bu sefer ben sulu yemem tabağa suyunu süz de koy diyor. Ayrıca oyun bağımlısı. Psikolojik destek alayım dedim psikolog bu senin problemin değil oyun oynaması onunla aşılacak bir durum sen sadece dayanamıyorsan ve görmezden gelmiyorsan sakinleştirici vb alabilirsin dedi. Bizim iletişim problemi değil iletişim kurmamak problemimiz olduğunu söyledi. Sohbet yok hiç. Sadece herşeyi o bilir bende artık uğraşmamak için tamam senin dediğin olsun derim
(9,644 puan) tarafından
Ama bence bunu çözmelisin daha yeni evli sayılırsın ben 10 senelik evliyim..şimdiden herşeye tamam dersen ileride sana zor olur bisey olunca senin kafan rahat edene kadar konuşup anlatmalısın bi çay koyduğunda falan sohbet etmeye çalış bi konu aç öyle öyle oda alışır benim ki hiç konuşmazdı sohbet etmezdi tel ile uğraşırdı dedim böyle olmaz su teli bırak bi dinle bende konuşmadan duramam:))şimdi kendi bazen tw kapatıp hadi sohbet edelim diyo ben artık film izlicem ne konusacaz diom:))
(83 puan) tarafından
Gerçekten yorumunuz içşn teşekkür ederim. Değişiriz belki umudu oldu içimde çünkü hiç yoktu. Ben çok iyiyim o kötü demiyorum hiç çözmeye çalışıyorum sohbet etmeye başlasak bi yerden ben kötü suçlu oluyorum böyle konuşacağımıza konuşmasak daha iyi oluyor. Konuşmayınca da olmuyor. Telefon olayı çok başka boyutta evin içi sürekli uzatma şarj aleti dolu. İki telefonu 3 4 şarj aleti var evde nereye gitse ulaşabileceği yere şarj aleti koyuyor uzatma kablosu çekiyor. Şükür dün telefonun biri bozuldu dedim dün de bilgisayar çıktı ortaya işle alakalı dedi ses etmedim baktım sonra oyun oynuyor
(9,644 puan) tarafından
Bence sen pes etme böyle olacağına olmasın aman konusmayak neyse tamam yeter ki tartışma olmasın diye kapattigin konular hep yine açılacak rafa kaldırmış oluyorsun sadece bence çözmeden en azından beraber denemeden kaldırmayın...tel konusundada neyse deyip susma şimdiden fazla bi boyuta ulaşmış o kadar olmamalı bence insaAllah senin cabani görünce oda anlar rabbim kolaylık versin araniza muhabbet eylesin...
0 oy
tarafından
Canim sen bu yorumlarda bakacak uzulme . 

Herkesin esi mukkemmel degil  vardir hepsinin bir kusuuru  seninde esinin bir guzel  yani vardir  , yani yorumlardaki kadar Mukemmel  degiller
(83 puan) tarafından
Evet canım farkındayım onun. Ben onlara imrenmiyorum yada kıskanmıyorum herkesin sorunu vardır. Bizden daha kötü olan da var. Ama bu parça parça yaptıkları o güzel yanlarını mahfediyor hergün daha kırıyor daha üzüyor. Evlilik değil de evcilik gibi
0 oy
(84 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
........,.....
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Allahım sana yardım  eşine  de vicdan  versin  o nasıl koca be öyle al karşına  konuş  her eş  aynı olacak  diye bir şey yok ama  senin ki  fazla  vicdansız 
(83 puan) tarafından
Evet benim derdim şey değil bu yazılanları gördüm imrendim kıskandım değil. Görünen köy kılavuz istemez derler ya bizim olay ortada. Bizden çok kötüler de var evet ama herkesin dersi başka işte
(5,946 puan) tarafından
Tabi  canım  orası öyle  boş ver  sıkma  canını  ama eşinin sana  davranış  şekli  değişmesi  lazım  bence öyle olmaz ki  konuş bence
0 oy
tarafından
Öncelikle Rabbım eşine merhamet vicdan versin %(

Burdakı yorumlara takılma canım 
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Canım bu vicdan insanlık meselesi evliliğin sağlamlığını iyi gün değil kötü gün gösterir
(83 puan) tarafından
İşte tam olarak kanıma dokunan bu. Ona bişey olsa ben çok üzülüyorum ama beni en çok ihtiyacım olduğunda yanlız bırakmasıyla güvenemiyorum ona. Ne anladım bu işten diyorum soğuyorum sonra kendime yine nedenler buluyorum evden işe işten eve içkisi yok kumarı yok. Ama hiç güvenemiyorum hep bi yerde bitecek gibi. Ortada bişey yokken bile ayrılsak naparım diye düşünürken buluyorum kendimi. Tünelin sonunda hiç ışık göremiyorum. Bu bi çamaşır serme değil tabi küçük yaptığı şeyler birikiyor madem ihtiyacım olduğunda yalnızım o zaman bi gün yanlız kalacağım gibi geliyor.
(4,694 puan) tarafından
Canım her insan İnce fikirli olmuyor benim eşim çok ince fikirli görümcemin eşi de görümcemi çok sever ama ince düşünemiyor sevgiyle alakası yok düşünce yapısı böyle olabiliyor
(83 puan) tarafından
Haklısınız. İnce fikirli olmayı geçtim beklemiyorum güzelce kibarca söyleyim canım şöyle yapar mısın diyorum duymazdan geliyor bi daha söylesem tamam duydum çok konuşuyorsun oluyor anlayacağın orta yol bulamıyoruz
(4,694 puan) tarafından
Üzülme canım seni seviyordur ama sadece dusunemiyordur belki oda öyle gördü ailesinden
(83 puan) tarafından
Evet aileden kaynaklı ama bende nereye kadar görmezden gelirsem oraya kadar gidecek gibi bu evcilik
0 oy
tarafından
Çocuğunun doğru söylediği ne malum
tarafından
+++++++++++ canımsın
tarafından
Saol canım bnm
0 oy
tarafından

Bak cnm seni tanımıyorum ama şöyle diyim herkesin kocası 4+4 lük değil. Bak benim eşimde arar açmayım kapıya illaki birini yollar dışarı da anahtar bıraktı bişi olursa kapıyı açsın baksınlar diye ama yardım etmez.    

Elini hiç bir şeye sürmez suyunu bile ayağına ister çayına şekeri bile ben atarım karistiririm ama ben onu öyle kabullendim ve öyle seviyorum mesala benim yatak odamda kirli çamaşır sepeti var çorbaları çıkartır yanına koyar o kapağı açıp içine atmaz oturma odasındada koltuğun yanına koyar tişörtü. Çıkartır çıkardığı yerde bırakır a onun kocası bunu yapıyor şunu yapıyor asla demedim 

Arkadaşın kocası var bı pazar evde karısı yatar o sabah kalkıp ev temizler karısı uyusun yorulmasin diye her erkek bir değil bu saatten sonra da erkekleri değiştirmek mümkün değil inan o şekilde kabullenip. Devam etmen lazım rabbim huzur mutluluk sağlık bol bereket versin inşallah ❤️

(83 puan) tarafından
O çorapları bizimki başta atıyordu sepetin üstünde kalıyormuş bende kurusun diye mi asıyor napıyor bu diyordum meğer atınca içine düşen düşüyor düşmeyen asılı kalıyormuş :)
Benim asıl sorunum imrenmek kıskanmak değil ihtiyacım varken her seferinde yanlız bırakılmak onu paylaşmak istedim :(
0 oy
(163 puan) tarafından
Aman canım hiç üzme kendini burası sanal dünya olmayanı da var gibi yazanı çok boşver. Senin eşinin koyduğu sandalyeyi bile koymayani vardır emin ol. Benim eşimi de dışardan görenler imreniyorlar evimi temizler, ne istersem bütçesi varsa asla yok demez, herkese saygılı davranır, her öğle arası arar sorar gün içinde mesajlar atar bilmem ne ama pazar günü attığım postu okusan çocuk doğunca ayrılmayı bile düşünüyorum küfürlerine çözüm bulamıyorum o küfürler yüzünden kaç gece ağlaya ağlaya uyudum bı bilsen yani o kendini üzdügün yorumlardaki kocaların da kimbilir nesi vardır en büyük örnek ben olayım sana ve bunun için üzme kendini :)
(83 puan) tarafından
Ya canım sen çok yaşa örnek de benim dedin güldürdün :) herkesin delisi başka işte
(163 puan) tarafından
Valla öyle ama kuzum dışardan gören aile arkadaş özeniyor bende bişey anlatamıyorum tabi onların yanında ağzımın içine bakar ama en ufak kavgada ettiği küfürleri duysalar ağızları açık kalır içi beni dışı seni yakar deyip geçiyorum bende :)
(83 puan) tarafından
Bizde de dışardan imrenirler hatta damat çok sevilir bizim ailede herkes el üstünde tutmaya çalışır. Ama annemle bi süre beraber yaşadık annem bilir ne olduğunu. Annemin yanında fütursuzca yatardı dişlerimi sıkmaktan kırılacak diye korkardım
(163 puan) tarafından
Ah ben daha kimseye göstermedim yüzünü :)) Anlatsam yalan söylüyorum sanarlar valla dışarıda herkes çok efendi tanıyo zaten ondan bu hale gelmiş deli anası gözünü büyüte büyüte milleti korkutup susturur bu da öyle yetişmiş bastırdığı pisliği kendi evinde açığa çıktı. Onların yanında bırak küfürü s.a.l.a.k bile demez.
0 oy
(7,930 puan) tarafından
canım erkeklerin yetiştirilme tarzından kaynaklanıyor.

Benim eşim bekar evinde yaşıyordu elinden her iş gelir , hamileyken ve ilk doğum yaptığımda bayağı yardımcı oldu , sonra sonra odun arkadaşlarının ağzına bakıp yardım etmeyi bıraktı.Ben pes etmedim, bazen tatlı dille bazen öfkeyle yardım etmesi gerektiğini hep dile getirdim , tekrar yardım eder oldu.

Yardım etmesi gerektiğini dile getir hayat müşterektir
(83 puan) tarafından
Evet yetiştirilme tarzı. Annesi bilerek kızdırıyor o da bağırıyor. Annesi diyor ki o bağırınca sinirlenince çok hoşuma gidiyor diyor. Ama ben annen değilim bana ters çıkıp bağırınca benim hoşuma gitmiyor. Bende bağırayım kavga mı edelim.
Benimki de 8 9 sene okudu evde kaldı herşeyi yapmayı da bilir tarif bile veriyordu düğünde patlıcan oturtma şöyle yapılır diye ama bizim evde makarna bile yapmak yok
0 oy
(11,219 puan) tarafından
Allahım benim eşimi anlatmışsın mesaj atsam ona da. Cvp vermez asla aramaz doğum yaptım onda bile zorla aradı

Çocuklara veya ev işine asla yardım etmez saten 
0 oy
(530 puan) tarafından
Canım hangisi yardım ediyorki nadir o yardım edenler 3 çocuğumu doğurdum diğer iki çocuğum rezil oldu babaları bile bakmadı bir sofra açmazdı çocuklarına 
(83 puan) tarafından
Hiç mi düşünmüyorlar ya. Yarın o çocuklar bunu unutacak mı
(530 puan) tarafından
Canım zaten düşünseler yapmazlar Rabbim böyle insanları bildiği gibi yapsın üzülme ailen yakınsa onlardan destek al git kal kafanı dinle benim kimsem yok ama ailem olsaydı gider gider kalırdım
0 oy
tarafından
Ne hamileligimde ne baska biseyde asla aama asla esime gıvenmedim herseyımj kemdım yaptım agrımda olsa evimi temizledim 9 aylık karnım burnumda evimi temizledim elin varsa basınj kası derler yardım brklemeyın duusncesız adam her yerde dusuncesızdır yapmasın ya muhtac mısınız mıhtac hissetmeyın asla mıhtac degılım allahımda muhtac etmesin evimide temizlerim 2 cocugumada bakarım yemegımıde yaparım sunuda yap da demem yaparsa yaptırmamda kadın isterse herseyı yapar güçlü kadınlarız bız yapmassa yapmasın bunlar için üzülmeyın
0 oy
(580 puan) tarafından
Sandalye koyuyormus ya düşünüyor işte :)
(83 puan) tarafından
Tabiii kim düşünür öyle bu devirde dmi :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 518 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Hifanurun annesi (1,295 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu

411,588 soru

12,390,159 cevap

43,740 kullanıcı

Kategoriler

...