0 oy
777 göst.
Diğer kategorisinde (441 puan) tarafından
Lohusa iken dışarda  gece çamaşır bırakmamak gerekiyor diyrlar doğru mu  hanı gece banyo etmek ikindiden sonra çok atmamak bunlara dikkat etmeye çalışıyorum ama çamaşır konusu kafami karistrdi

7 Cevaplar

+1 oy
(200 puan) tarafından
Kırkın bitene kadar aksam ezanından sonra sadece bebegin kıyafeti dısarı asılmazmış iyi degilmiş ama biz  kırkı bitene kadar titizlik açısından hic dışarı asmadık
-Reklam-
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Bebegin camasirlari aksam namazina kadr toplanmasi gerkeiyor senin deil bana ole dediler bnde ole yaptim aman kalsa nolacak da iste buyukler olunca laf diyemiyosun
0 oy
tarafından
Ne alakaysa hurafe hepsi canım inanma dinimizde öyle şeyler yok. Ben az önce kendi ve bebegimin kıyafetini yıkayıp dışarı astim ve sürekli yaptığım bir şey. Yanlış bence inanma öyle şeylere 
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ben bebeginkiler diye duydum canm zaten bende dışarı asmiyorum bebeginkileri toz oluyo diye boş odam var orda kurutuyorum 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
ben hep gece girdim duşa Çamaşırları hiç bir zaman dışarıda kurutmam hurafe bunlar korkutma kendini 
0 oy
(290 puan) tarafından
Banada diyolardi ama hurafe
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canim bennhenuz dogum yalmadim ama bircok arkadasim yakinim surekki dus aldilar disari ciktilar hatta bebisle ziyaretlerde bulundular masallah hicbirseyde olmadi. Bu senin inancinla alakali. Allah heryerde ve duani eksik etme, icini ferah tut. Lohjsa kadini daha ici ferah sakin tutmak gerekirken boyle hurafelerle resmen lohusaligi zindana çeviriyorlar.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 210 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,090 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 308 göst.
23 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemlibiri21 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
1 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
31 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,256 soru

24,382,921 cevap

348,862 kullanıcı

...