0 oy
721 göst.
Diğer kategorisinde (450 puan) tarafından
Kızlar sabah havaalanına gidicem evden çıkmadan suyu Iyice kaynatıp mamayı koysam biberona havaalanına gidene kadar ılık olur öyle bebeğime versem olur mu acaba 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Mamayı yanına al suyu da kaynatıp yanına al ayrı bir şişeyle içeceği zaman yaparsın çünkü mamayı yapınca taze taze içmesi lazım bekletmek olmaz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
olur neden olmasin canım aksamdan hhazirla biberon nasilsa cam bisey olmaz o kadar pimpiriklenme :) yada suyu kaynat surshiye koy sabah biberona gecir
(450 puan) tarafından
Ne demek istediğimi anlamadın sanirim canim sen bidaha oku :)
(450 puan) tarafından
Pardon canim ben yanlış yazmışım mamayı kaynaticam
0 oy
tarafından
Bn kaynatıp ılık vermiyorum yani çok ılık olmuyor bsy olmaz canım 
(450 puan) tarafından
1 saat falan sürer de şimdi aklıma geldi niye mama karıştırıyorum ki sıcak suyu alırım yanima yaparım hahahaha ay ne deliyim ya
tarafından
bak tek ben su anlamamisim :)
(450 puan) tarafından
E normal öyle anlamaniz çünkü öyle yazmışım kuzum:D
tarafından
bide tekrar okutacaktin bana :)
(450 puan) tarafından
:D pardon tatlimmm
0 oy
tarafından
Termosa sıcak su koy orda yap öyle mama eksır midesine dokunur bebısın biberina tozunu koy kapat sonra suyunu içeceği zaman kat bıberona
(450 puan) tarafından
Valla termosum yokki en iyisi baska bi biberona koyayım olur mu acaba
tarafından
Termos ddın canım ben öyle rahat ettim valla çok sıcak şekilde koy bır de kaynatılmıs ama soğuk bır koy diğer biberına baktı n sıcak ikisine ayarla yap dırek
0 oy
tarafından
Hava alanında sıcak su alırsın kafeterya tarzı bir yerden canım orda yâp bence
(450 puan) tarafından
Vaktim olmaz belki diye sey ettim de neyse bakcam artık
0 oy
tarafından
bir saat suresi var canim zamani gecer bence ucakta sicak su oluyor orda yaparsin yada al cantana mini termosla su hazirlayip koysan hemen 5 dk yaparsin bebek mamasina bisey demiyorlar zaten ben hep termosa hazir koyarim suyu taze yaparim mamasini 
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Sicak suyu koyup alabilirsin yanina. Veya havalaninda biberonu herhangi bir sicak su bukunan cafeye versende sana sicak su verirler. Eger sogumuz,olursa suyun bu sekilde uzerine sicak su ekleterek ilitabilirsin. Ama mamayi verecegin zaman karistir :)
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Sıcak su al cnm yanına mamayi orda suyla karistir gidene kadar ilir çok sıcak suyla olmaz mama
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Evde yarısına kadar su koy hava alanında ya da uçak da üzerine kalan sıcak suyu ilave et mamayı koy işte hazır :) 
0 oy
(200 puan) tarafından
Oyle yapacagina hava alanında ki cafeteryalardan  rica etsen onlar sana su verirler
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Olur canım sıkıntı olmaz mama yapıldıktan sonra 2 buçuk saat kadar bekleyebilir ben minik termos kullanıyorum dışarı çıkarken suyu ona dolduruyorum rahat oluyor:)
0 oy
tarafından

Benimde böyle yapmam gerekiyodu cnm ucaga  binmem gerekirken suyu biberona  koyuyordum  sıcakken mamayida bi kaba koyup çantama koyuyodum havaalaninda ilinmiş suyun içine döküyodm hemen mamayı sende böyle yapabilirsin :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
15 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 376 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,039 göst.
0 oy
3 cevap 129 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,421 soru

24,491,378 cevap

357,635 kullanıcı