0 oy
507 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (842 puan) tarafından
biz evleneli bir yıl olmadi uc aylik bir kizim var. kaynim karısından boşandığı icin bize yerleşti. esimle ayni yerde calisiyolar birlikte isten geliyolar. kaynanam bekar kayinim evli kayinimla birlikte yasiyo evleride buyuk onlarda kalsa yer var ama hic gitmez annesinin evine yasaklarda bile bizde kaliyo bu durumda canimi cok sıkıyo. ust katta ayri banyosu var yemek yiyip cay meyveden sonra yujari çıkıyor ama daha senemiz bile dolmadan bize yerleşmesi hic hoşuma gitmiyor haksizmiyim sizce

11 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından

Bunu esin nasil kabul ediyor anlam veremiyorum gercekten

-Reklam-
0 oy
tarafından
Dinen de sakıncalı bı durum ve son derece rahatsız edici Esin ne diyor bu işe 
(842 puan) tarafından
abim sonuçta git diyemem ya diyo. onada hak veriyorum nasıl bizde kalma desin.40 yaşında adam kendi akıl etmesi lazim
(160 puan) tarafından
Ya kaynin bekar mi smd
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Esinle konuz rahat etmiyoum soylee.kendisi dusunmeli annesi soylemeli siz yeni evlisiniz bosanmis kaynin bilr olsa rahat etmersiniz ki
0 oy
(202 puan) tarafından
Haklisin vallaha hayır kaynin hicmi dusunmuyo bunlar yeni evlenmiş demiomu gitsin kendine ayrı ev tutsun kac yaşındaki küçükmu 
(842 puan) tarafından
yol cnm 40var yaşımda cocuklari var
(202 puan) tarafından
Yuhh hayır kocan nasil izin verio koca adam gitsin ev tutsun kendine eşine soyle ben rahat değilim de
(842 puan) tarafından
kac kere soyledim kizdi bana bi daha bahsetme dedi dort bes ay oldu geleli canim sikiliyo bu duruma bisey diyemedigim icin buraya yazdim
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Eşim asla böyle bi durumu ne olursa olsun kabul etmezdi sanirimm
0 oy
tarafından
Madem bekar gidip bekar evi tutsun kendine. Diğer eltin kayınvaliden yanındaymış zaten oraya da gitmesi mantıklı değil bekar evinde kalsın. Eşinle konuş bu durumu. 
(842 puan) tarafından
eltim kaynanamla altli üstlü oturuyolar bekar kaynimda kaynanamda kaliyo evli ciftin yaninda kalacağına kardeşiyle annesinden kalmasi daha mantıklı.
tarafından
Hm ben aynı evdeler sandım yani eşinle konuş gidip annesiyle kalsın dinen de caiz değil zaten sizde kalması.
0 oy
(220 puan) tarafından
Onun yanında eşinle kavgaya tutuş koşar gider 
0 oy
tarafından
Kaynın da eşin de kaynanan da aşırı düşüncesiz eşine söyle istemediğini 
(842 puan) tarafından
uc aydır kaliyo söyledim esime rahatsiz oldugumu yapabileceğim bisey yok dedi. git diyemez abisine
tarafından
Kaynanana söyle kendi evimde rahat edemiyorum konuş oğlunla artık diye
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Bekar bir adamin sizinle kalmasi usulen uygun değildir kabul etmeyecektin arkadaşım kabul ettiysende aglamayacaksin
(842 puan) tarafından
cnm keşke soran olsaydı kalsinmi diye. ama bi gun kaynanam aradi yukariyi temizle kaynim gelecek dedi bende bir iki gun kalacaktir diye düşündüm ama bes aydır kaliyo
(7,619 puan) tarafından
Benim bir görümce zihinsel engelli %40 felan
Kaçmış bize gelmişti kaynanamla konusmam esime sizinle kalsin dedi kesinlikle istemedigimi kalacaksa benim kalmayacağını söyledim ve gönderdik
Kimse kusura bakmasin hayat sinirle stresle gecirebilegimiz kadar uzun degil
Düzenini bozma kimse icin konuş eşinle ne bicim insanlar var ya benim annem abime dogru düzgün gitmez rahatsiz eder miyim diye düşünür adam calisiyorsa ev tutsun alsin anasiyla otursun allahtan da korkmuyorlar
0 oy
(842 puan) tarafından
geldiklerinde hoşgeldin bile demek gelmiyi icimdem ama mecbur surat asmamaya çalışıyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 374 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 624 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 419 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,940 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 341 göst.