0 oy
470 göst.
Aile kategorisinde (699 puan) tarafından
Kızlar 16 aylık kızım var ve hamileyim 7 haftalık psikolojim bozuldu ve hamileliğim zor geçiyor. Eşimle kavga ettik. Sürekli ağlıyormsm sürekli ilgi ister misim ben. Ya ilgilendiği yok ki çocuğu bakmaz çocuk kaçıyor kendinden sıkıyor çocuğu öğrenmiş çok yaklasmaz ha tamamen de bakmaz diyemem bakar. Ama dün dedim mesela sütünü yap da uyusun diye ben bilmem sütünü dedi. Ya ben ölsem mezardan kaldrrsn ddm ya. Bugün de çok kötü kavga ettik. Geçti gitti 9 da komşumuzn dükkanına. Yakın hemen smdi de gelmiş bence çocuğu uyuttum yanında yerde uyumuşum anahtarı da almamış ama ben aldı sandım bide bana kızıyor hala bundan sonra değişecekms o ben günümü göreckmsm. İlk hamilelgm de burnumdan gelmişti buda hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç iyi değil çok ağladım yani kime nazım geçsin kimden bekleym ama yok ne yapım 

7 Cevaplar

+3 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hamileyken sana değer vermeyecekse çocuğa bakmayacaksa tutsun bi tarafını da çocuk yapmasın madem 
(699 puan) tarafından
Alkışlıyorum
(51,027 puan) tarafından
+++++++
(1,523 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
-Reklam-
0 oy
(28,832 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin 

Görende der esin hamile onun horomonlari geri tepmiş bazen cılkını çıkarıyorlar. Ha.

(699 puan) tarafından
Evet onun hormonları tavan yapmış cnm dilene saglk
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ahh ya kıyamam sana Rabb'im yar ve yardımcın olsun inşallah ❤️ allah ıslah etsin inşallah ne diyum akıl fikir versin inşallah
(699 puan) tarafından
Amin amin cnm dua edin bana iyiki siz varsınız derdimi anlatacak kimse yok
0 oy
tarafından
Sakin zamanda konustunmu
0 oy
(20,309 puan) tarafından
Insan en azindan karnindaki bebeği dusunur ayiptir ya hamile bi insana psikolojik siddet bu 
(699 puan) tarafından
Çok doğru kendine de ddm öteki tarafta hesaplacz seninle dedim helal etmiyorum hakkımı
(20,309 puan) tarafından
Bazi haklar helal edilmez..
(699 puan) tarafından
Evet etmem zaten hep derim yani smdi bunu kötüyz diye demiyorum. İyi olsakta bazı şeyler var etmem
0 oy
tarafından
Amaaann erkek milleti işte fazla bişey beklemiycen canım 
(699 puan) tarafından
Ya gülüm normalde zaten bsiey demem ben ama hiç beslenemyrm halsiz yattım bugün ya çok kötü geçiyor hamilgm. Senin halin yoktu ama bakıyorm smdi halin var diyo
0 oy
tarafından
Kendini üzüp bebeğinizde strese sokmayın hepsi aynı oda alışma sürecindedir 
(699 puan) tarafından
Blmyrm ki cnm ben daha yeni yeni kabullenms durumdayım bu çocuğu planlı değildi yaşadıklarım zor şeyler kizimi sütten kestim mesela çok zor oldu bana psikolojik olarak
tarafından
Hamileliğinşn başındasın bebeğin var hassas olman çok normal ne kadar az stres senin ve çocukların için okadar iyi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 147 göst.
0 oy
6 cevap 412 göst.
12 Nisan 2024 Aile kategorisinde Dolunay65 (1,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 571 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,774 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,691 puan) tarafından soruldu

406,132 soru

12,176,060 cevap

36,653 kullanıcı

...