0 oy
565 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından
Annem ve kaynanam, örneklerle anlatayım benim güzel annem bizi hep tek büyüttü babam her zaman var olsada yoklugu hep hissedilirdi hep izinleri annemden alırdık, düğünlerimizde hep annem başımızda oldu gerek ablamların gerek benim hamdolsun annem cok cile cekse de hep yanımızdaydı hepte olsun insallah.. Neyse konuya geleyim annemlerle sehir dışina çıktık, önce bizim akraba tanıdıklara uğradık ordayken kaynanam aradı beni iste oraya ne zaman gecceniz dedi, ben sert bi sekilde daha yeni geldik diyip sinirlendim esime gidip dedim ki annene noluyor mudale ediyor soruyor ne zaman dönceniz sunu yapın bunu yapın diye, esim de dediki senin annende yapıyor ayni şeyi ben saygıdan susuyorum dedi, örnek verdi sustum o an şuan hatırlamıyorum ama haklıydı dediğinde neyse. Ordan çıktık arabaya bindik esimin tarafına gitcektik annemleri bırakip daha sona esim beni annemlerin yanına bırakcaktı, esim olabildiğince izin verir hic bi zaman hayir demez oyle biri olsa tmm neyse annem arabada 7 de bırakırsın 7 yi gecmesin dedi ama emri vaki yaparak, o an idrak ettim gerçekten annemde mudale ediyormus dedim.. Bunlar sadece 1 er ornek mesela annem seni getirsin yukarı çıksın ufak bi çanta olsada bunlari alsın onu yapsın bunu yapsın diyor, ama abimlere bu sekilde konusmaz annem diger enisteme de oyle konusmaz, benim esim cevap vermediği için sert biri degil guler yüzlü ters tepmez, ama kaynanamın yaptığı seyleri esime söylemeye yuzum olmuyor hakli olarak esim diyo senin annende oyle ben bisey demiyorum ses etmiyorum sen niye gelip bana diyip huzurumuzu bozuyosun diyo, cunku bu zamana kadar esim annemle ilgili tek laf etmedi ben esim diyince dikkatimi çekti gerçekten annemle kaynanam aynılar sürekli onu yapın bunu yapın konusu geciyor, nasıl önüne gecerim bunun saygıdan bişey demiyoruz demeyiz de ama bu beni rahatsız etti kaynanamın yaptıklarını eşime söylediğimde normal karşılıyor annemde aynısını yaptığı için...

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sebde esin icin hos goreceksin baska yol ykk gibi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkiside ayniymis ne sen esine de ne de o huzurunuz kaçmasın bosver
0 oy
tarafından
İkisini de kafanıza takmayacaksınız yapacak bir şey yok 
0 oy
(17,752 puan) tarafından
Önce kendi anneni uyararak başlamalisin işe. Senin annen yapıyorsa ve gözune batmıyorsa kaynananın yaptiği da gözüne batmayacak.
(53 puan) tarafından
Bu zamama kadar idrak etmedi annem diye ama esim diyince dikkatimi çekti gözüme baktı ve buryaa objektif olarak sordum zaten
(17,752 puan) tarafından
Erkekler genelde çekmiyorlar boyle şeyleri ve hemen tepkilerini ortaya koyuyorlar. Bak sen yine şanslısin senin eşin gayet saygılıymış. Birbirinizi yipratmamaniz açısından diyorum bende zaten yoksa sürekli bir huzursuzluk olur senin anan bunu dedi benim anam bunu dedi diye.
(53 puan) tarafından
Doğru canım Sagolasın, kaynanamla aram hic iyi deil cok laf sokmalari oldu sevmiyorum kendisini kısacası cocugumuz oldu hala devam ediyor dayanamıyorum esime demesem rahat edemiyorum biliyor annesinin huyunu ama bu konuda ilk kez annemle annesini benzetti normalde annesi hakkinda bisey desem annemi ortaya atmaz bu konuda annen neden emri vaki yapiyo diyince dedi ondan once hic duymadm agzindan şikayetini
0 oy
(7,483 puan) tarafından
bunu farketmen iyi olmus canim. yoksa icten ice kaynanana iyice kotu olabilrdin. su durumda esin nasil annenin tepkilerine sessiz kalıyor ise sende kaynananin kine kalmalisin. esine sikayet etmemelisin. inan baska biri olsa annesini sikayet ettin diye daha kotu tepki verip senin annende boyle deyip basina kakardi. ikiside ana ata he deyip gec. 3 gunluk dunya kirmaya degmez. kayinvalideni tersleme icinden geldiği an annenede gelininizin oyle tepki verdigini dusun. Rabbim yuvaniza mutluluk versin her daim.
(53 puan) tarafından
Evet canım cok haklısın ama kaynaanamla aram zaten yok hep yaptıkları gözüme batıyordu bu huyu harici hersey var onda
(7,483 puan) tarafından
dogrudur canim ama bosver herkes ettigini ceker. ondan farkin olsun. büyükler buyuklul yapamiyorsa kucukler büyüklük yapmali yeri gelince. inan asla kaybetmezsin. hem bu dunyada hemde gercek dunyan icin
0 oy
(54,522 puan) tarafından
once sen anneni yola getireceksin sonrada esin anneni evlenmissiniz ama.ayni evdd yasan cocuk gibi konuşuyorlar

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,513 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 455 göst.
24 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tuubba (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,273 göst.

Kategoriler

1,494,456 soru

24,415,173 cevap