Hamile oldugumu nasil soyledigimi anlatmak istedim size kizlar
Yaa maşallah ne güzelmiş
Biz 6 sene uğraştık sayisiz ilaç iğne 2 tüp bebek .. Gebelik olmadi ne yazik ki . 6 aydir tüm ilaçlarımı kesmiştim, olmıycak heralde diyip depresyondaydım. Kurban bayramının ilk günü karin ağrım başladı, temizlik yaptım üşüttüm heralde dedim oralı olmadim. Üstünden 1 hafta geçti karin ağrılarım artti , bulanti başladı ama ben hala gebeliği aklimdan bile geçirmiyorum Miğdemi üşüttüm heralde diyorum. Baktık olmuyor geçmiyor 10 gün oldu . Reglinde geçti demi senin dedi eşim. Evet diyince ertesi gün hemen kendi doktorumuza gittik ama ben umut bile vermiyorum o kadar alışmışım ki olumsuzluga
Anlattik durumu doktoruma, hadi hayırlısı gel bi bakalim ultrasonla dedi.
Neyse geçtik muayene odasına baktı baktı birşey demiyor eee bende görüntüden birsey anlamıyorum
Hamilesin dedi . 10 kere sordum sanirim gerçekten mi diye kiyamam kadinda durumumuzu bildiği için hiç terslemedi.
Ben o anda bir üşümeye başladım bildiğiniz titriyorum. Ağustos ya ağustos
Eşimi çağırdı, gözünüz aydın gel hadi kalp atışını dinleyelim dedi.
Kalp atışını dinletti bize . Ahh o ani asla unutamam.
Toparlan gel , testlerini yapalim dedi.
Doktorumuz odadan çıkınca eşimle bir sarıldık o ağlıyor ben ağlıyorum
Titremem belki yarim saat sürdü
Şükür şimdi 24 haftalik olduk , Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm hamileler sağlıkla sihatle kucağına alsin bebişlerini
yaa ne güzel canim. hayirla kucagina al insaAllah. ben asiri heycan yaptim baya erken gebe kaldim evlendim hic adet olmadim adetim 2 gun gecti test yaptim cikti daha 2 haftalik evlisin dusun. sevinecegimi bilemedim utandim sanki ayip biseymis gibi. esimede heycandan tabaga koydum uzattim adam kalpten gidiyordu sok oldu iyili büyük supriz yapmamisim adamdan olurmusum hahaha
Caddenin ortasında ağlayarak telefon da söyledim.
Kızım da kutu hazırlamıştım. Yine aldın bana niye masraf yapıyon herşeyim var benim demişti kutuyu açtığında. Gözleri dolmuş sarılmıştı
İlk evladimda beraber test yaptım ben sonuca korkudan bakmamıştım eşimi yolladım banyoya o bana söyledi.
Bende catlatma ignesi olmustum. 14. Gun kayinvalidem gildeydik iki tane test yaptım bi erken gebelik testi bide normal kaset testten. Neyse ikisi pozitif çıktı daha ben bile inanamadım. Ikna olamadım yani. Kaynanam falan çok sevindi. Önceden gidip küçük kutu ve bebek ayakkabısı koymuştum not hazırlamıştım öyle bekliyordu. Neyse benim test yaptığım gün eşimin erkek kuzeni baba olmuştu. Ondan biraz da ici buruktu. Ben aslında süprizi kan tahlilinde verecektim ama baktım morali bozuk. Dedim hadi eve gidelim. Itiraz etmedi tamam dedi. Yolda gidiyoruz neden moralin bozuk dedim. Baksana aşkım bizimle evlenen herkesin çocuğu oldu. Bizim hala yok ister istemez üzülüyorum dedi. Bilmiyorki evde supriz bekliyor. sonra eve geldik telefon la uğraşıyordu. Kendi telefonumun kamerasını sabitledim. Dedim telefonunu bırak gözünü kapat geliyorum şimdi. Neyse kapattı falan gittim kutuyu aldım geldim ac gözünü dedim açtı kutuyu verdim aldı açtı bi ayakkabı bi test bide zarfta not vardı notu okurken gözü dolmuştu. Notta dünyanın en yakışıklı babası olmaya hazır mısın? Baba ben geliyoruuuuum . Yazıyordu kağıdı fırlattı boynuma bi atladı. Bi ağlıyor ki sormayın. Dersin birini kaybetmiş öyle içten ağlıyordu. Hatta saçmalamaya başlamıştı inanmıyorum ışte yanlıştır. Işte benden baba olur mu falan. O günden beridir hep karnımı sever çok değer verir. Allahıma binlerce kez şükürler olsun bu anı bu duyguyu bize yaşattığı için. Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin. Şimdi 10 + 3 olduk Allahın izniyle....
1,493,000 soru
24,394,675 cevap
349,626 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın