Kızlar bizim yaşadığımız şehire 2 sene oldu dogalgaz geleli. Bu sene bizden tarafa geldi apartmanda herkesin kendi evi 14 daire var sadece 2 kisi kiraci biri biz digerleri baska birileri. Neyse bizim ev giriş kar kapıcı dairesi ev sahibimiz yok bizim kiramiz apartmanın aidatlarindan vs düşüyorlar yani bir kişi almıyor binaya harcaniyor. Bize otururken aidat vs alinmayacak dediler aidat verdik 1 sene sonra itiraz ettk onuda vermedk öyle anlastk çünkü. Neyse konuya geleyim dogalgaz bizim daireye daha yeni cekildi bu kış girdi gireli soğukta duruyorduk herkes sıcak evin de oturdu. Ortak odediler buranin masraflari ev sahipleri. Şimdi de kombiyi servis geldi açtı petegin biri isinmadi digerlero sıcak temizlenmesi gerek kaloriferden geçişte temizlenir temizletn dedi bende yöneticinin esine soyledm onu ister teemizletin isterseniz öyle oturun kiradan falan düşme yok içinde oturan sensin sen isinacan dedi bende evin temel esyasi bunlar ben niye temizletiyorum sizin yaptırmanız gerek dedim hayır dedi. Dahasi bunu geçtim dogalgaz tesisatı yapılırken adamlar sorumsuz fayanslari kirdilar geri gelip yapmadilar 10 gün boyunca ev öyle yapmalarını bekledk yapmaya gelmediler ertelediler eni sonu çocuk var diye biz fayanslara para verdik usta tuttuk yaptirdk kiradan düşün bunu dedik yok dediler oranın fayanslarima para verilmeyecekti tesisata dahildi her şey gidin firmadan usta parasni alın kirayi verin dediler bizde dedik siz tuttunuz sizin anlastgnz adamlar gidin alın onlarda almadı bizde istedik adam orali bile olmadı vermedi bu ayki kirayi verirken onuda istedi bende o adamdan gidin alın biz kirayi verdik dedim. Yani hep böyle sorunlar çıkıyor zaten cikacaz martta burdan bu petekleri bizim mi temizletmemz gerek