kizlar bu işin ortasini hic bulamıyorum. 22 haftalik hamileyim. Esim tek erkek bi ablasi bir de kizkardesi var. Iki si d3 evli. Hamileligimde kaynanam da dahil beni hic arayip sormuyorlar. Kotu de evlenmedik yani... kendi kizi iki tane ard ard doğurdu. onlar için ölüyor kaynanam. Beni aramayi birak, oğluna bile sormuyor. oglum nasıl gidiyor hamilelik, bebek diye. Cok tuhafima gidiyor, zoruma da gidiyor. Yani oğlunu hic babalik havasina sokmuyor. sanki ben evlilik dışı tovbe yarabbim. Esime söyleniyorum aramiyorlar diye, o da diyor ki Ben desem de seni arsalar ne kiymeti kalir ki ? Esim kendini oyle mi kurtarıyor, yoksa o da o acidan mi hakli valla ona da karar veremedim. Ilk gebeligimde kurtaj oldum. Bebek 10 haftalikken öldü. Kaynanam hastaneye kurtaja geldi. cikista da kızından olan torunların 15 tane resmini koydu instagrama. sanki nispet olsun gibi. Seninki öldü ama bak benim kızlarıminki yaşiyor gibisinden. Ben kurtaja giriyorum, kadin esime diyor ki kiz kardesinin yaninda bu islerde kocasi yoktu, hep bizdik ama sen hep karinin peşinde koşturuyorsun. Allah acidi da kurtaj sonrasi hemen hamile kaldim. 3 ay soylemedik kimseye. Sonradan dedik, kadin bir bozuldu ki kimseye söylemeyin aman ha dedi kapatti. Ama kendi kizi daha 12 haftada internetlere sayfa sayfa yazdi hamileyim midem bulaniyor aseriyorum diye... Bizi de herkese saklatiyor. Ben bu isi kendime kabullediremiyorum. Cok zoruma gidiyor. Esim hic tepki vermiyor hatta kiz kardesleri ne yapsa hemen saniyesinde beğeniyor face de instagramda.Cok **** oluyorum. insan kendi kardeşine alinmaz mi benim esimi aramıyor bir kere bile diye. Dedigimde sen bizim aramızı bozacaksin muhabbeti yapıyor. Onun kiz kardesi doğum yapti iki sefer ikisinde de gittim dogum odsinin suslemesine kadar yardimci oldum. Cocuguna dogum gunu yapti allah sahidim.olsun gecen sene 1000 tl lik susunu balonunu tutusunu mumuna varincaya kadar aldım. Gittim birde dogum gününe kocaman maket pasta yaptim. O zaman abla ablay diye pesimden donen kiz simdi beni aramıyor. 5 aydir hic biseiyimi face insta da beğenmiyor. Hikayelerde bile sessize almis beni gormuyor. Valla sabr ediyorum karnimdaki cocugumun hatrina. sadece esimi.arayıp cinsiyeti.kesin mi diye sormuş. Onunkiler kiz benim ki.nasipse erkek. Ona bile bozuklar. Ne olacaksa ben erkek dogurunca. hep bi kompleksliler. Allah saglik akil fikir versin. Ama esime de dedim, dogumuma gelemezler diye. Beni arayip sormayanlar götunu kivira kivira hicbisey olmamis gibi 9 ay sonunda bebek gormeye gelemez dedim. Yaa oole deme diyor. Gelmezler arkadaş!!! Yaktım gemileri sonu nereye giderse gitsin. Ben cok insanlik yaptım.