Kızlar kayınvalidem hamile olduğumu biliyor ama hayırlı olsun bile demedi öğrenmesinin üstünden 1 ay geçti ama ne kızım bebek nasıl sen nasılsın ya da doktora gittin mi ne bileyim doktor kontrolun ne zaman mide bulantın var mı vs hiç bişey sormuyor bana yani sanki hamile öncesi gibi ilişkimiz çok üzülüyorum bu durumu bir oğlu var ilk torunu olacak ama ne arar ne sorar..
Kimi büyükler adap ve edep gereği sormayabiliyor benim çevremde de çok var hele gençlerle bu tarz diyaloğa girmekten haya eden var zamanla bence iyice bi ilerledikçe ufak ufak o da ilgi gösterecektir. Hem sormuyorsa da bu onun tarzı bence beklentiye girmeyin olduğu gibi kabul edin siz yetersiniz evladınıza :)
Demesi gerek tabiki helede ilk torunmuş ama belkide yapısı öyledir
Canım bazı insanlar ince düşünceli olmuyor böyle şeyleri takma kafana bnm kaynanamda bana hayırlı olsun demedi bunu bnde b hiç sorun yapmadım çünkü kaynanamı severim oda beni sever sadece düşünemediği için söylememiştir şimdi 8 aylık hamileyim şimdi bu aralar genelde sorar nasilsin ağrın varmı diye sen hamileliğin tadını çıkar öyle şeyleri takma kafana bosver
Hayır haklısın ne demek ya hiç sormamak?
Benim kayınvalidem benden hevesli beni aramaz ben onu ararım ama hep sorar eşimı aradığında ona sorar. Biz kadar olmasada bebeğin masraflarına çok destekçi bizim durumumuz olmasa hepsini de yapar kadın sağolsun.
Belkide daha erken görüyor sevinmek için falan olabilir kaç haftalik sin canım benim kayinvalidem de başlarda birşey olur korkusuna bana hiç sormadı nasılsın diye. Şimdi ben ararim ama sorar yani
Aynı benimı 2 yıldır çocuk olmuyordu hamile kalınca kan pıhtısidir o belki yoktur demiŞti ve 1.5 ay gelmedi aramadi bile ilk torun birde aynı şey yaşıyoruz umrumda da değil açıkçası sonra geldi hayırdır sen gelirmiydin dedim ben senden memnun değilim dedi ben şok fesatliktan neyden olabilir ki kim olsa öyle düşünür boşver stres yapma takma bak evine eşine hayatına
Bende aynisini yasadim dedigin gibi insan cok üzülüyor
Ay canım. Takma boşver. Sormasin etmesin
Karışınca sorun olur bsy demezse de suç :)) bnm kaynanam da aramaz sormaz hsmillegmde 4 ay birliktik midem bulanirdi. Kusardim naslsn bı çorba yapayim da demezdi. Boşver yani canısı. Çocuk olunca çocuğuna karışır şöyle yap böyle et diye. O yüzden takma
Sorsalar bi dert sormasalar ayri dert :) benim ki ben aramadigim surece aramaz sormaz ben aradigimdada yarim agizla sorar hicte.uzulmuyorum hatta cokta memnun kaliyorum ikide bir sormadigi icin tek derdin bu olsun allah askina kaynanan sorsa nolucak sormasa nolcak
1,488,526 soru
24,331,706 cevap
345,688 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın