Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_1e1837eeb244bf9245248344ad7fc684, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Hamile giyim-Alışveriş-Hediye
0 oy
335 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,136 puan) tarafından
Kızlar yaa hamile giyim olarak tesettüre uygun önerebileceğiniz iyi bi sayfa veya site var mı? 

9 Cevaplar

0 oy
(7,119 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kapalı değilim ama içe mağaza da çok güzel şeyler görmüştüm canım imkanın varsa hafta içi bir bak istersen. Internette pek bulamıyor insan 
(3,136 puan) tarafından
Aynen internette pek bi şey çıkmıyor. Mağazanın ismi içe mi
(7,119 puan) tarafından
Klavye kurbanıyım canım. Lcw demek istedim.
(3,136 puan) tarafından
Sorun değil canım :) oraya bakim bi eşim götürürse çok teşekkür  ederim
-Reklam-
+1 oy
(52,341 puan) tarafından
Esra ikinci bebis ne kadarlik oldu canim cinsiyeti belli oldu mu
(3,136 puan) tarafından
Bana mı soruyorsun canım. 23 haftalık olduk kızım olacak inşallah :)
(52,341 puan) tarafından
maşallah var oda kalpli o sandim seni ☺️☺️☺️ hayirlisiyla al kucağına canim ☺️☺️☺️ ikinizde.hamileymissiniz sorun yok ☺️☺️☺️
(3,136 puan) tarafından
Karışıypr bazen hatlar canım :))
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız.
Ben de ikinciye hamileyim sorun yok aynıyız zaten :)
+1 oy
(662 puan) tarafından
Lc wakiki den almstim cokta memnun kaldim
(3,136 puan) tarafından
Bende güvenemiyorum ama mecbur internetten sipariş verecem. Gitmesine gidebilirim ama eşim götürmüyor
(662 puan) tarafından
Valla cnm daha gecen hafta kızım için civila gittik mecburuz esim cocuklarımla disarda bekledi bende dikkat ederek ihtiyacimi aldm geldim ,internetten al 10 gunu buluyo olmasa geri degistir ooo bu durumu yasadim artik almiyorum
(3,136 puan) tarafından
Bende internette kıyafet olarak hiç sipariş vermedim olur mu olmaz mı diye ama mecburum. Kız benim adam virüsten seğil üşengeçliğinden götürmüyor. Virüsten dolayı çalışmıyor da izinli iyice tembelleşti
(662 puan) tarafından
Eger oyleyse git cnm bakıp görerek al bence ikna et kocani intternet  iyi ama olmasa da ugrastırir
(3,136 puan) tarafından
Aynen internet uğraştırıyor bakıp almak en mantıklısı da bakalım ne zaman götürecek
+1 oy
(2,256 puan) tarafından
Hc bilmiyorum bende tesettur giyiniyorum geniş biraz uzun tunikler cok iyi duruyor 
(3,136 puan) tarafından
Hamile giyim olmasa da geniş salaş tunik bulsam iyi bi sayfadan alacam ama bulamıyorum istediğim gibi. Bulduklarım basit duruyor biraz
(2,256 puan) tarafından
Anlıyorum oturduğun yerde yokmu öyle hamileler icin mağaza oluyor gidip kendin görsen
(3,136 puan) tarafından
Var mı yok mu hiç bilmiyorum. Hamile giyim gözüyle hiç bakmadığım için fikrim yok. Herhangi bir mağazada salaş birşeylrr bulsam da alacam ama eşim götürmüyor
(2,256 puan) tarafından
Anladım canim int sitelerinde gezersen belki bulursun ya
(3,136 puan) tarafından
Geziniyorum istediğim kalite ve şıklıkta birşey bulamıyorum
0 oy
tarafından
Lc Waikiki den almıştım canım çok güzel ve rahattı
(3,136 puan) tarafından
Sayfasından mı mağazadan mı
tarafından
Sayfadan 1 tane aldım mağazadan da 5 tane almıştım
(3,136 puan) tarafından
Sayfasına göz gezdireyim bi bakalım
0 oy
(20,552 puan) tarafından
Modanisa dan aldım kazaklarımı. Salaş kazakları vardı. Özelikle alia, benin markalarında falan. Pantolon da ışşıl marka bi kot aldım. Yıkadım yıkadım giydim. Hala da sapasağlam. Kaliteli bi pamtolonmuş. 
(3,136 puan) tarafından
Bende modanisaya bakim bi canım çok teşekkür ederim
(20,552 puan) tarafından
Rica ederim.
0 oy
tarafından
İnstagram varmı cnm 
(3,136 puan) tarafından
Var canım
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Lcwakiki den aldım canım ama mağazadan internet uzeri pek bişey bulamadım orda hamile reyonu var hepsini oradan almistim
(3,136 puan) tarafından
İnternet üzeri bende baktım sürekli aynı modeller var farklı birşey yok
(1,537 puan) tarafından
Aynn öyle
0 oy
tarafından
Ben hamileyken esikinndolabimdan giyinirdim hep bilmiyom kuzum
(3,136 puan) tarafından
Eşimin dolabında bana uygun birşey yok sadece pijama ve tişörtlerini evin içinde giyebiliyorum:) gerçi pijaması da baya uzun geliyor ama napim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 164 göst.
27 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Cocukannesi (2,128 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 115 göst.
13 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur.06 (588 puan) tarafından soruldu

413,935 soru

12,459,082 cevap

46,610 kullanıcı

Kategoriler

...