0 oy
1,491 göst.
Diğer kategorisinde (450 puan) tarafından
Harbiden de verse yeridir yani ya ne salağım 40 günlük bebeği uçağa bindirip başka şehire geldim evde kuzu gibi olan çocuk şuan tanıyamıyorum allah rızası için yardım edin bu çocuk hiç durmuyor sürekli huysuz sürekli ama sürekli uykusuzluktan ölüyo uyumuyo gazini da çıkarıyor ağrısı ateş-i yok napsam yaaa

29 Cevaplar

0 oy
(327 puan) tarafından
Keşke biraz daha toparlan saydı öyle gitseydin benim kızım başka bir yere uçmak bir yana dursun evden markete gidip gelene kadar arabanın içinde kıyamet koparıyor evdeki ortamı sağlamaya çalış seni en iyi ben anlarım birde elektrik süpürgesi fon makinesi ac sakinleştirir canim
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Sakın öyle deme benim oğlum 3,5 aylık biz bile bi misafirliğe gidelim huyu değişiyor hemen huzursuz oluyor memeni ver orda uyusun bu gece yarın düzene girer
0 oy
(526 puan) tarafından
Ayy bizde 50 günlük olduk bir senedir annemlere gitmiyom yarın gidecem bizimkiside alışmış sesislige annemlerdede kimse yok 3 kişi tek böyle dedim acaba benimkide durmaz mi gitmiyim mi diye düşündüm şimdi bir saatlik yol 
0 oy
(758 puan) tarafından
Canim sen ucaga bindirmissin  ben kayinvalideme veya baska biyere misafirlige gidince cocugum cok farkli oluyo huysuz uyku uyumayan filan daha 33 gunluk ben bol bol okuyorum ayetel kursi fatiha filan faydasi oluyo bide dus aldirma imkanin varsa bide dus aldir kendinede bela okuma Allah esirgesin insallah bebeginde hemencicik duzelir
0 oy
tarafından
Ayağında salla uyku başına geçti ya da battaniye koyup salla canım emzik de ver ağzına 
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ucak basıncı  kulaklarini kötü yapmıştır keske 4 ay felan bekleseydin ben 2 hafta once ucaga bindim 5 aylikti oğlum emzirmeme ragmen ucaktan indikten sonra 1 gun cok agladi ama surekli emzirdim rahatladı 
0 oy
tarafından
Kendine öyle deme cnm acaba sütun mu az açtır belki
0 oy
(639 puan) tarafından
Iki üç gune alisir diye düşünüyorum.  Kizim 4 aylik aracla yer degistirdik. Dedigin givi surekli agliyor huzursuzlaniyordu. 3 ya da 4 gunde normale döndü 

Lutfen bela okuma hic kimseye. Hele ki artik annesin pozitif ol mutlu yasa bebegine de geçsin 
0 oy
tarafından
Kulakları ağrıyordur büyük ihtimal canım ağrı kesici vermeyi denedinmi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 296 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,438 göst.
30 Ekim 2020 Diğer kategorisinde sevda1234 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 930 göst.