0 oy
846 göst.
Diğer kategorisinde (2,123 puan) tarafından
Kızlar hani cinsiyet öğrenme için balon patlatıyolar ya sizce saçmalıkmı ne gerek vsrmı yoksa çok hoş diyemi dusunuyosunuz ben ikinci hamileligim cinsiyet icin bisiler yapsam mı diyprum tabi kendi aramızda belki 3 4 arkadaşımız olur o kadar düşüncelerinizi merak ettim

24 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
Ben yapmayı cok istemiştim ama o sıralar doktor gözü yok down sendromu falan dedi canım hic istememiştim sonrada herkes öğrendi zaten cinsiyeti :) ama istiyosan yap en azından bi balon al yani anısı kalır :)
(963 puan) tarafından
Yok canım 34+2yiz daha :)
(2,123 puan) tarafından
İnsallah sag salim kucagına alırsın canım ikili testdemi çıktı davm sendromu felan
(963 puan) tarafından
Insallah kuzum 3lude dediler 4lu test yaptırdım bisi çıkmadı Allaha cok şükür
(2,123 puan) tarafından
Çok şükür canım sevindim senin adına
(963 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum
-Reklam-
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Çoook saçma ve gereksiz masraf diye düşünüyorum öylede zaten 
0 oy
(54,369 puan) tarafından
bana cok sacma geliyor herkea ayni seyi bi tutturuyo aliyo basini gidiyo. 

bana arkadaşım yapmıştı pembe pasta almis pembe masa hazirlamis balonlar kizima pembeli bir sürü hediye almisti ikimizdik sadece 
0 oy
tarafından
Bebek yokken parti veriyor lar :D ahagaga gereksiz saçma sapan şeyler bna göre.

Geçen video izledim balon elinden uçtu biride yoruma bebek uçtu yazmişti agahah hala gülüyorum onu gördükçe 
(2,123 puan) tarafından
Ahahha hele bazılarında pıss diye sonuyo ya patlamadan bide şey görmüştüm patlatıyolar o kdar az tüy koymuşlardıki yerde tüy aradılar rengine bakmak icin :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 204 göst.
0 oy
11 cevap 337 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde TOSB!K (18,657 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 381 göst.
25 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeliwampir (3,729 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,482,676 soru

24,253,540 cevap

341,071 kullanıcı

...